Privatundervisning som ger resultat.

Våra tjänster

 • Läxhjälp, kurser & pedagogiska verktyg
 • Hemma, i våra lokaler eller online
 • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
test2

Bättre studier med smarta tjänster från Allakando

Efter så många år i branschen så har vi hunnit utveckla metoder och system som ger studenter så mycket. Våra tjänster för studiehjälp finns i Sveriges alla städer och eftersöks av familjer såväl som av företag som ska vidareutbilda personal. Vår filosofi om att alla kan lära sig allt är viktig och en god anledning till att vi lyckas så väl med våra privatlektioner och kurser. En del av studiehjälpen handlar just om att tänka om och att inse att det går bara man får verktygen som krävs för att förstå och lyckas. Vi vill erbjuda bra priser även om RUT-avdraget inte längre finns.

Hjälp med läxor

Läxhjälp är något som många är intresserade av och vi har läxhjälpare som kan lära ut olika ämnen på ett engagerande och spännande sätt. Har man fastnat med matten, ett språk, eller annat ämne så är läxläsning en mycket bra metod för att komma igen. När vi ordnar med läxhjälpen så tänker vi alltid på att matcha lärare med student på ett bra sätt som kan hjälpa dig med dina läxor. Dels så försöker vi hålla oss inom samma område för att minska på restider och se till att det blir lätt att ordna med möten, och dels så beaktar vi saker som personlighet för att läxläsningen ska bli så givande som möjligt.

Allakando finns i hela Sverige

Du kan ta del av Allakandos tjänster oavsett var du bor. Några exempel på där du kan hitta oss är:

Alingsås, Angered, Arlöv, Askim, Bandhagen, Billdal, Bjärred, Borås, Borlänge, Bromma, Bunkeflostrand, Båstad, Dalby, Danderyd, Djursholm, Ekerö, Enskede, Enskededalen, Eskilstuna, Eslöv, Falkenberg, Falsterbo, Falun, Falköping, Farsta, Furulund, Gävle, Genarp, Gotland, Göteborg, Halmstad, Haninge, Hägersten, Hässelby, Hässleholm, Helsingborg, Hisingsbacka, Hisingskärra, Hjärup, Höganäs, Höllviken, Höör, Hörby, Hovås, Huddinge, Hyllinge, Järfälla, Johanneshov, Jönköping, Kalmar, Katrineholm, Kållered, Karlsborg, KarlstadKarlskrona, Karlshamn, Kävlinge, Kista, Kiruna, Kristianstad, Kullavik, Kungälv, Kungsholmen, Kungsbacka, Landskrona, Luleå, Leksand, Landvetter, Laholm, Lerum, Lidingö, Lidköping, Limhamn, Lindome, Linköping, Löddeköpinge, Lomma, Lund, Ljungby, Markaryd, Mariefred, Malmö, Märsta, Motala, Mölndal, Mölnlycke, Nacka, Nyköping, Norrköping, Norsborg, Norrtälje, Olofstorp, Onsala, Oxie, Partille, Rättvik, Ronneby, Råå, Ramlösa, Rydebäck, Saltsjöbaden, Saltsjö-Boo, Sigtuna, Särö, Sävedalen, Skåne, Skellefteå, Skanör, Skåne, Stenungsund, Skärholmen, Skarpnäck, Skogås, Södertälje, Södra Sandby, Sollentuna, Solna, Spånga, Staffanstorp, Stockholm, Strängnäs, Stocksund, Strömstad, SkövdeSundsvall, Sundbyberg, Svedala, Täby, Torslanda, Tingsryd, Toreboda, Tullinge, Trelleborg, Tygelsjö, Varberg, Trollhättan, Tyresö, Trosa, Umeå, Uddevalla, Upplands Väsby, Uppsala, Ulricehamn, Vellinge, Vallentuna, Vällingby, Värmdö, Vänersborg, Västerås, Värnamo, Västra Frölunda, Viken, Växjö, Ytterby, Ystad, Åkarp, Åkersberga, Årsta, Älvsjö, Ängelholm, Ödåkra, Örebro och Östersund.

Studiehjälp för företag

När det ska vidareutbildas så kan det vara en hel grupp som ska hänga med. Har man inte pluggat på länge så kanske det känns svårt att sitta i skolbänken igen. Vi erbjuder företag studiecoacher som är till för enskilda såväl som för större grupper. Vi kan komma till företaget eller ses på annan plats. Det här är mycket flexibelt. Med vår studiehjälp för företag så kan man se till att vidareutbildningen verkligen ger något. Läs mer om vår plugghjälp.

Nationella prov och högskoleprovet

Vi hjälper också till med förberedelser inför specifika prov. Våra kurser för internationella prov är mycket intensiva och de är till för att ge elever en chans att på kort tid få in den kunskap som kommer att krävas på provet. Våra kurser för prov beaktar också att man kan behöva viss teknik för att lyckas. Så är fallet med vår onlinekurs för högskoleprovet där man lär sig en hel del strategi för att läsa av frågor på rätt sätt och därmed få fler poäng på provet.

Privatundervisning hemma och på bibliotek

Med flexibel hemundervisning och privatundervisning hinner studenter med att höja resultaten i olika ämnen. Våra privatlärare kan komma hem till den som behöver hjälpen eller komma till bibliotek eller studierum. Våra tjänster är flexibla och de spar tid. Det är något man behöver oavsett om man är student eller har valt att vidareutbilda sig samtidigt som man jobbar. Läs även om vår läxhjälp i hemmet.

Mattestugor för bättre matteresultat

En räknestuga är precis som det låter en plats där man kan träffas och få hjälp med att räkna. Vi ordnar med mattestugor som har lärare med spetskompetens. Här kan elever få personlig hjälp och lära sig det matematiska tänkandet snabbt och lätt. Mattestugorna är till för fler elever samtidigt och ger en mycket trevlig miljö att studera i.

Oavsett vilken tjänst som man väljer för att lyckas med studier så är Allakandos metod unik. Alla våra tjänster innebär att man får hjälp av lärare som verkligen kan ämnet och som jobbar på ett sätt som gör det lätt att förstå. Vi är också övertygade om att vår metod med studieteknik och motivation är det som leder till att så många lyckas med studierna så bra efter att ha fått vår hjälp.

Du kan gärna kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med studier för grundskolan, gymnasiet eller högskolan med våra privata läxhjälp, kurser och särskilda online utbildningar. Vi rekommenderar också Skolvärlden för mer läsning och nyheter.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)