Läxhjälp Ystad

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Boka in privatundervisning i Ystad

Att man kan bli nervös av att inte klara proven är ingen nyhet. På Allakando så är vi vana vid att bli kontaktade av elever och föräldrar som i stort sett har gett upp. Men vi kan snabbt göra något åt saken. Med en privatlärare som ger personlig läxhjälp i Ystad med vår unika metod så går det att höja betygen. Vi visar hur man förbereder sig inför prov och hur man klarar av uppgifter på ett sätt som ger högre betyg. Vår studiehjälp är effektiv och väl anpassad till elevens personliga behov.

Privatundervisning och studiehjälp som ger resultat

För oss så är det självklart att läxhjälp ska ge resultat. Om man bokar in en privatlärare från Allakando för att till exempel få mattehjälp så kan man räkna med att detta kommer att göra skillnad. Vi jobbar en hel del med motivationen, så att även eleven som i stort sett har gett upp har en chans. Med vår metod så kommer du äntligen att känna att det är intressant att plugga och att du kan lära dig. Det blir enklare att förbereda sig inför prov, och med högre poäng på proven så blir betygen snart bättre.

Men det är inte bara poäng på prov som påverkas av att du får privatundervisning som du kan förstå. När ett ämne med hjälp av studiehjälp äntligen blir intressant och du känner att du förstår det så kommer vanliga lektioner också att te sig annorlunda. Istället för att dagdrömma och vänta på att lektionen ska vara över så kommer eleven som är insatt att delta i undervisningen. Det är också något som leder till bättre skolresultat och högre betyg.

Våra lärare kan ge mattehjälp som på kort tid ser till att du kommer igen och sedan får ett försprång. När du väl har fått in det rätta tänket så är det inte längre så svårt att hänga med. Det blir istället kul att ta dig vidare i mattekursen och sedan till högre nivå. Vem vet, kanske kommer du att tänka annorlunda inför framtiden då du ser att du faktiskt kan lära dig det som du vill lära dig.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Ystad

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Få läxhjälp i Ystad när du behöver den

Ta läxhjälp i Ystad när du behöver den. Vänta inte med privatundervisning och mattehjälp tills det blir så sent att du måste göra om kurser för att få ett vettigt betyg. Ett tips vi ofta ger är att få läxhjälp så snart som man känner att det är svårt att förstå ett ämne enbart med lektioner i skolan och kursböcker. Ju tidigare du kan se till att greppa ämnet desto bättre. När du får studiehjälp för att klara uppsatser så är det ju också något som du kan använda inom olika fält som svenska, engelska, historia och mer.

Vi har lärarna som ser fram emot att ge dig mattehjälp och att träffas när du har tid för att ta igen missat material. Tillsammans så kommer ni att sätta upp en plan och sedan följa den för att nå målen så att du kan lyckas med alla dina studier.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert