place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Med högskoleprovet test så får du raka svar

På Allakando så har vi tagit fram en omtalad kurs för att förbereda sig för nästa högskoleprovstillfälle.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Man kan inte gissa på vad man kommer att få på högskoleprovet. Det här är inte som ett vanligt matteprov eller språkprov. Med en samling av olika delar så försöker man se på personens förmåga att resonera logiskt, att använda grundläggande matematik för att lösa problem, och att läsa och förstå texter på engelska och svenska. Första gången man tar provet så kan det kännas överväldigande. Detta särskilt om man inte har börjat med ett högskoleprovet test. Den som förbereder sig genom att testa högskoleprovet från tidigare år har ett mycket bättre startläge och slipper missa poäng på grund av rent slarv.

Kursen som börjar med högskoleprov test

Vår kurs börjar med ett högskoleprovet testprov som kommer från tidigare år och som ger dig svar på vilken poäng du får just nu. Det här provet bedöms precis som det verkliga provet och det gör att du får ett svar som du kan lita på.

Poängen du får med ett högskoleprov test kanske inte blir så imponerande. Då är det verkligen en fördel att fortsatt få den hjälp som behövs. Kursen är så pass smart att den registrerar var du svarar fel för att fortsatt ge dig uppgifter där du kan rätta till detta. Kanske behöver du friska upp matten från förra året eller så läser du lite för långsamt. Det spelar ingen roll varför det blev fel, med kursen så kan vi rätta till det i god tid för årets högskoleprov!

Vi hjälper dig att förstå innehållet i provet

En vanlig anledning till att man får fel på högskoleprovets frågor är att man inte alltid förstår innehållet på rätt sätt. En fråga kan lätt missuppfattas av den som har bråttom och som bara vill se till att alla frågor besvaras. För att undvika detta så går vi igenom varje delprov på ett systematiskt sätt. När kursen registrerar att du får många fel på en viss del så kommer du inte bara att få extra övningar för denna. Du kommer också att få en mycket pedagogisk förklaring som gör att du kan tänka på rätt sätt.

Då kunskapen brister

Det händer förstås också att ett test visar att du faktiskt inte har kunskapen som krävs för att lösa uppgifter. När detta sker så kan du dra nytta av kursens smarta hjälpmedel. Det finns till exempel 15 filmer som förklarar matematik på ett utmärkt sätt. Om du efter att ha använt dessa hjälpmedel fortfarande inte riktigt klarar av frågorna så kan du få hjälp av en coach direkt online.

Det händer också att vi ordnar med en privatlärare för högskoleprovet då detta blir den bästa lösningen. Det här kan vara särskilt bra för dig som känner att det är lättast att förstå då man talar med en verklig person som finns i samma rum.

Dra nytta av resultatprognoser

Med onlinekursen så kommer du att få högskoleprovet test som tar dig framåt i de områden där det är som svårast. Samtidigt så får du även statistik och resultatprognoser som visar hur det går. På så vis så vet du precis hur långt du har kommit och hur mycket mer du behöver plugga för att nå ditt mål. Genom att inte göra övningar som du inte behöver så går det fortare framåt och du kommer till provet redo för att göra ditt allra bästa. När du vet på ett ungefär vad du bör få på provet så kan du slappna av. Du kan fokusera helt och hållet på att jobba på samma sätt som du gjorde under kursen.