Läxhjälp i Katrineholm

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Bättre resultat med privatundervisning i Katrineholm

Lyckas med dina studier oavsett hur det har gått tidigare. Med en privatlärare från Allakando så kommer du att ta igen det som du har missat. Vår metod är mycket pedagogisk och den bygger på att alla som vill lära sig kan göra det. Med läxhjälp i Katrineholm så höjer du betygen och ditt självförtroende växer. Dessutom så får du lust att lära dig mer då du inser hur kul det här kan vara och hur mycket du faktiskt klarar av.

Låt en privatlärare coacha dig

En privatlärare från Allakando är inte bara en person som är expert på ett visst ämne. Det här är också en människa som bryr sig och som verkligen vill att du ska nå dina mål. Du kommer att känna engagemanget då du får mattehjälp eller annan studiehjälp från oss. Det här är viktigt. Med en coach som hejar på och som fokuserar på dina studier så känner du att det kan gå. I början så kommer ni att jobba mycket med att ta igen sådant som har missats och med att motivera dig. Det kan bli intensivt men också mycket givande. Du lär dig hur du ska angripa ämnet och så börjar du tänka på ett nytt och positivt sätt som får betydelse för din självkänsla.

Vi väljer ut en lärare som kommer att ge dig privatundervisning som utformas i enlighet med dina behov. Det betyder till exempel att ni har liknande scheman så att det blir lätt att träffas. Då en privatlärare finns lokalt i Katrineholm så spar det också på tid vilket kan få stor betydelse då du vill hinna med privatlektionerna utan att avboka annat. Din lärare blir din coach och tillsammans så kommer ni att jobba mot målen som du äntligen sätter upp!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Katrineholm

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Så fungerar läxhjälp i Katrineholm

Det börjar alltid med ett första möte. Det är viktigt för oss att du ska uppleva att du får privatundervisning av en person som du trivs med. Den första lektionen visar dig också hur läxhjälpen kommer att fungera. Om allting känns bra så kan ni fortsätta. Ni kan komma att träffas en gång per vecka eller mer för att du ska få studiehjälp som är effektiv. Hur ofta och hur intensivt ni kommer att studera beror på dina mål och vad du behöver ta igen.

I början så är det alltid lite svårare och då drar du stor nytta av att få mattehjälp och annat stöd av en person som även motiverar dig. Med tiden så blir det lättare och lättare. Till sist så kommer du inte längre att behöva läxhjälp i Katrineholm då du har lärt dig hur du ska lära in och planera plugget på bästa sätt.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert