Läxhjälp & kurser som ger resultat.

Plugghjälp i alla städer & ämnen

 • Pedagogiska privatlärare som gör det kul att plugga
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
test2

Så fungerar riktigt bra plugghjälp

Det är klart att du ska ta hjälp med studierna! Det är ju nu som du lägger grunden för kommande utbildningar och jobb. Det vore helt klart slöseri med tid att inte ta plugghjälp som kan leda till så mycket bättre resultat. Sitt inte ensam och slit ditt hår! Du kan utvecklas snabbare och faktiskt känna glädje av dina studier med hjälp av stödet som Allakando kan erbjuda. Ring oss idag för att få veta mer om våra kurser och privatlektioner som finns för alla ämnen och på alla orter.

En privatlärare som du trivs med

För att man ska lära sig mycket med hjälp av en privatlärare så är det viktigt att man trivs ihop. Det finns lite olika saker som påverkar hur man upplever en lärare som ger plugghjälp. Saker som ger goda resultat är:

 • Privatläraren är lyhörd och lyssnar på ett bra sätt
 • Läraren kan förklara på ett pedagogiskt vis
 • Det finns gott om tålamod
 • Man kan ställa vilken fråga som helst
 • Läraren är verkligen expert på ämnet
 • Läraren förstår hur det känns att kämpa med ett skolämne som man inte förstår

Vi ser också på personlighet och väljer bara lärare som vi anser är väl lämpade till uppdraget. Men man kan säga att en privatlärare som har punkterna ovan för det mesta blir mycket omtyckt. Att det går framåt och studierna förbättras av samarbetet är också något som gör att man trivs extra bra med sin lärare.

Det blir ofta så att elever och privatlärare blir riktigt goda vänner. Det blir man gärna då man jobbar så intensivt tillsammans och får uppleva hur ett ämne som först inte fungerar blir till en favorit. Det kan kännas lite sorgligt när privatlektionerna inte längre behövs men man kan ju fortsatt hålla kontakten som vänner. Om inget annat så är det trevligt att då och då höra av sig till privatläraren för att berätta om nya framgångar som baseras på det som man lärde sig med plugghjälpen.

En studieplan som du kan hålla

När man ser på en kurs eller ett stort prov så kan man tycka att det blir för mycket. Hur ska man få tid till att lära sig allting? Det kan ju vara så att man har missat en massa kunskap som man måste ta igen för att komma vidare. Med välorganiserad studiehjälp så får man struktur på det som ska läras in. Man gör från start upp en hållbar plan. Med denna så vet man precis vad som ska göras under varje privatlektion.

Med delmål så blir det lättare att nå slutmålet som kan vara att få ett riktigt bra betyg på hela kursen eller att klara ett större prov som också kommer att påverka betyget. Våra privatlärare har erfarenhet av att planera studier på ett vettigt sätt. De kan visa dig hur du ska tänka och hur mycket man normalt sett hinner med under en viss tidsperiod. Om det är bråttom så kan detta lösas genom att man lägger in fler studietillfällen och kanske också tar en kurs.

Huvudmålet med vår plugghjälp är att skolan ska bli roligare, lättare och framför allt mer lärorik. Exempelvis en god studiemiljö är att rekommendera, lite idylliskt likt bilden nedan.

Plugghjälp som hjälper dig vara organiserad

Plugghjälp via kurser och mattestugor

Vi ger också plugghjälpen via kurser där man tillsammans med andra kan förbereda sig för prov eller läsa in skolkurser. Det här är en bra metod som är mycket effektiv. Även kurserna har lärare som vet hur man lär ut på ett pedagogiskt sätt så att alla kan förstå. Mattestugor är också mycket populära. De fungerar på liknande sätt men här kan man ta hjälp av lärare som finns på plats för att jobba lite extra med de problem som man inte förstår och som man jobbar med för tillfället.

Vi har också kurser online där du kan ta till dig den kunskap som du behöver. Det här är bra plugghjälp som fungerar på ett interaktivt sätt och som gör att du kommer åt stödet precis när du vill via en dator eller mobil enhet.

Privatlektioner när du har tid

Det är viktigt att du får plugghjälp när du har tid för den. Det kan vara på kvällen eller kanske tidigt på morgonen innan ordinarie undervisning kommer igång. Du kan träffas med en privatlärare från Allakando på ett mycket flexibelt sätt. Ni stämmer av när det kommer att fungera bäst att plugga tillsammans och det är mycket smidigt. Du väljer själv om du vill studera hemma eller i ett studierum på skolan under håltimmen eller kanske på biblioteket. Genom att utnyttja din tid på ett effektivt sätt så slipper du känna dig utbränd av att sitta med studier sent på kvällar. Under din privatlektion så får du ju hjälpen som gör att du förstår och slipper repetera så många gånger. Det spar både på tid och på energi.

Uppföljning och utvärdering

När du studerar en längre tid med en privatlärare så är det viktigt med uppföljning och utvärdering. När provet är skrivet så kan ni se på hur det gick och om du verkligen hade greppat materialet på rätt sätt. Det är bra att prata om hur det går och vad som kan förbättras. Det här kan ni lägga in i er studieplan så att din plugghjälp fortsatt blir så givande som möjligt. På så vis så lägger du en god grund för kommande studier.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)