LÄXHJÄLP i KARLSKRONA

SVERIGES BÄSTA LÄRARE ÄR MÅLET
  • Högre betyg
  • Ökad motivation
  • Starkare studieteknik
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Du kan få läxhjälp i Karlskrona nu!

Vänta inte med att kontakta Allakando! Vi kan erbjuda den läxhjälp Karlskrona drar så stor nytta av på flera sätt. Dels så är vår målsättning att erbjuda Sveriges bästa lärare och dels så jobbar vi med en metod som gör att eleven själv kan få in den teknik och metod som krävs för effektiv inlärning. Visst kan vi på kort tid se till att en hel årskurs fångas upp men det är alltid att rekommendera att börja med läxhjälpen så snart som man inser att man inte riktigt hänger med.

Vi har en lärare för varje ämne och elev

Med ett stort nätverk av duktiga lärare så kan vi erbjuda privatundervisning i Karlskrona för varje ämne och för varje elev. Vi sätter stor fokus på att varje lärare verkligen kan sitt ämne så att eleven får träffa en person som är minst lika kunnig som den ordinarie läraren i skolan, inte sällan snäppet vassare!

Men det är inte bara själva kunskapen som får betydelse. Vi vet att elever och lärare måste fungera bra ihop för att läxhjälpen ska ge bästa möjliga resultat. Därför så tänker vi på personlighet och vi ser till att ett första möte ordnas helt gratis så att både elev och lärare kan bekräfta att det kommer att fungera.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Karlskrona

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning Karlskrona kan lita på

Det är viktigt att få hjälp som man kan lita på. Vid det här laget så är vår metod väl beprövad. Vi vet att den ger goda resultat i form av betyg men också något som är så mycket viktigare, nämligen självförtroende. En elev som har kämpat länge med ett ämne och som äntligen kommer loss mår otroligt bra av detta.

Med förmågan att själv lära in och förstå hur man ska göra detta så finns det inte längre något som är omöjligt eller för svårt. Det är inte bara det ämne som vi ger hjälpen i som påverkas. Hela livet blir annorlunda då man lär sig hur man lär sig och hur man sätter upp mål som man sedan når. Med Allakando så läggs grunden för framtida studier och som elev så vågar man tänka stort och göra det som man alltid har drömt om.

Läxhjälp i Karlskrona i grupp

Vi ger privatundervisning i Karlskrona där läraren och eleven träffas på tu man hand på den plats som passar bäst. Vi kan också ordna med kurser som passar bra för större grupper som behöver hjälp med samma sak. Det kan vara förberedelse inför ett nationellt prov i matte. Den här typen av kurser har blivit mycket populära för att de faktiskt ger så mycket och ser till att även den som missat det mesta kommer igen och klarar provet. Vi skyller de goda resultaten på våra duktiga lärare som är så bra på att få elever med olika bakgrund att hänga med och ta igen på ett roligt och stimulerande vis.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert