SVERIGES BÄSTA LÄRARE ÄR MÅLET

LÄXHJÄLP i KARLSKRONA

 • Högre betyg
 • Ökad motivation
 • Starkare studieteknik

Du kan få läxhjälp i Karlskrona nu!

Vänta inte med att kontakta Allakando! Vi kan erbjuda den läxhjälp Karlskrona drar så stor nytta av på flera sätt. Dels så är vår målsättning att erbjuda Sveriges bästa lärare och dels så jobbar vi med en metod som gör att eleven själv kan få in den teknik och metod som krävs för effektiv inlärning. Visst kan vi på kort tid se till att en hel årskurs fångas upp men det är alltid att rekommendera att börja med läxhjälpen så snart som man inser att man inte riktigt hänger med.

Vi har en lärare för varje ämne och elev

Med ett stort nätverk av duktiga lärare så kan vi erbjuda privatundervisning i Karlskrona för varje ämne och för varje elev. Vi sätter stor fokus på att varje lärare verkligen kan sitt ämne så att eleven får träffa en person som är minst lika kunnig som den ordinarie läraren i skolan, inte sällan snäppet vassare!

Men det är inte bara själva kunskapen som får betydelse. Vi vet att elever och lärare måste fungera bra ihop för att läxhjälpen ska ge bästa möjliga resultat. Därför så tänker vi på personlighet och vi ser till att ett första möte ordnas helt gratis så att både elev och lärare kan bekräfta att det kommer att fungera.

 

Så fungerar undervisningen i Karlskrona

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp i Karlskrona

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Privatundervisning Karlskrona kan lita på

Det är viktigt att få hjälp som man kan lita på. Vid det här laget så är vår metod väl beprövad. Vi vet att den ger goda resultat i form av betyg men också något som är så mycket viktigare, nämligen självförtroende. En elev som har kämpat länge med ett ämne och som äntligen kommer loss mår otroligt bra av detta.

Med förmågan att själv lära in och förstå hur man ska göra detta så finns det inte längre något som är omöjligt eller för svårt. Det är inte bara det ämne som vi ger hjälpen i som påverkas. Hela livet blir annorlunda då man lär sig hur man lär sig och hur man sätter upp mål som man sedan når. Med Allakando så läggs grunden för framtida studier och som elev så vågar man tänka stort och göra det som man alltid har drömt om.

Läxhjälp i Karlskrona i grupp

Vi ger privatundervisning i Karlskrona där läraren och eleven träffas på tu man hand på den plats som passar bäst. Vi kan också ordna med kurser som passar bra för större grupper som behöver hjälp med samma sak. Det kan vara förberedelse inför ett nationellt prov i matte. Den här typen av kurser har blivit mycket populära för att de faktiskt ger så mycket och ser till att även den som missat det mesta kommer igen och klarar provet. Vi skyller de goda resultaten på våra duktiga lärare som är så bra på att få elever med olika bakgrund att hänga med och ta igen på ett roligt och stimulerande vis.


Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ring (vard. 09-19)