Läxhjälp Skåne

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Noggrant utvalda privatlärare
  • Hjälp i alla ämnen - i hela Skåne
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Det finns professionell läxhjälp Skåne förändras av

När det talas så dystert om skolan som kämpar med strukturella, och ekonomiska, problem så finns det ett ljus att fokusera på. Vi talar förstås om den läxhjälp Skåne förändras av som du får via oss på Allakando. Varje vecka så möter våra privatlärare elever som i stort sett hade gett upp. Skolsystemet svek på ett eller annat sätt och då man halkat efter i ett ämne så blev det omöjligt att på egen hand komma igen. Detta tills någon fick den smarta idén att kontakta oss…

Privatundervisning som fungerar

Vi har skapat flera olika tjänster som är till för att hjälpa dig som kämpar med skolan. Med våra kurser och privatundervisning så blir det bra betyg såväl som studieglädje. Så många familjer har sett sina ungdomar gå från underkänt till höga betyg i det ämne som tidigare ansetts som helt omöjligt. På Allakando så börjar vi alltid med att ändra inställningen. Om du vill lära dig ett ämne så kan du det. Med pedagogiska instruktioner och motivation så kan du bli så bra på ämnet att du kanske en dag själv kommer att jobba med att lära ut det!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Skåne

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Med läxhjälp i Skåne så går det att lära sig

Om skolan inte har gett de kunskaper som man behöver så kan man få dessa med privatundervisning. Det som är så unikt med Allakandos privatlektioner är att vi använder oss av en metod som vi har utvecklat med tanke på att en elev behöver så mycket mer än den faktiska kunskapen för att lyckas. Ämnen som matte och språk kräver att man förstår tänket och hur man lär in. Full lista över städer i Sverige för läxhjälp.

När vi visar vägen till rätt studiemetod så är det mycket som löser sig. Inte bara det ämne som läxhjälpen ges för. Många gånger så är det just det att man får det bevisat för sig att det inte var omöjligt att lära sig ett visst ämne som leder till att man äntligen förstår.

Goda resultat för livet

Läxläsningen är något som man tar med sig genom livet. Då den öppnar dörrar och man inser att det går att studera det man vill så kan det leda till att drömmar förverkligas. Kanske hade man drömt om att bli läkare men då matten var svår så gav man upp. Efter att ha fått läxhjälp i Skåne med oss så blir det plötsligt självklart att söka in till läkarutbildningen då man vet att man kommer att klara det. Livet kan minst sagt förändras, så dra nytta av privatundervisning som ger allt från de goda betygen som behövs för att komma in till självförtroendet som krävs för att våga satsa.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert