Läxhjälp Strängnäs

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning i Strängnäs för alla

Den som vänder sig till Allakando för att få studiehjälp är på väg mot en helt ny upplevelse av studier! Vi har utvecklat en metod som gör att du snabbt kan komma igen och lära dig vilket ämne som helst. Med läxhjälp i Strängnäs från oss så blir dina studier intressanta och stimulerande. Du kan plugga inför prov för att höja betyg såväl som att ta igen hela kurser som du har missat. Våra privatlärare vet hur man får det som tycks svårt att bli lekande lätt så boka in ett första möte redan idag!

Privatlärare med spetskompetens

När vi väljer privatlärare som ska ge elever läxhjälp så är vi alltid noga med att de verkligen kan sitt ämne. Många gånger så kommer du att få privatundervisning av en lärare som har den kurs du kämpar med just nu färskt i minnet. Då läraren finns lokalt så har han eller hon kanske till och med haft samma lärare som du! Känslan av att den som ger dig mattehjälp förstår vad du behöver ger ett stort stöd. När du vet att du får studiehjälp av en person som verkligen kan ämnet så kan du ställa vilka frågor som helst.

När vi vet att läraren kan sitt ämne så tar vi nästa steg och ger utbildning i vår metod. Det här är ett måste, för en privatlärare från Allakando ska kunna förklara på ett sätt som gör att du förstår. Det är klart att man i början kan känna att lektionerna blir intensiva då det tar lite tid att komma in i rätt tänk. Men det ska alltid vara så att privatläraren kan motivera och se till att du fortsätter att kämpa tills målen som ni sätter upp nås. Det är det här konceptet som leder till att alla som vill lyckas med sina studier kan göra det.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Strängnäs

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Pedagogisk läxhjälp i Strängnäs ger resultat

Pedagogisk läxhjälp ger resultat. För väldigt många elever så är det faktiskt så att man mycket väl kan förstå och klara ämnen men att de aldrig tidigare har förklarats på rätt sätt. När man med privatundervisning äntligen inser hur man ska ta till sig språk, kemi, historia och matte så blir det roligt att studera. Resultaten kommer hand i hand med att man lägger effektiv tid på att studera. Med vår studiehjälp så används varje studietillfälle på maximalt vis. Förutom att din privatlärare kommer att förklara så att du förstår så får du även lära dig hur du ska planera och strukturera ditt plugg. Det är något som man kan använda för vilket ämne som helst. På så vis så kan läxhjälp i Strängnäs för engelska även bli en tillgång för biologin. Snart kommer du att klara dina studier själv utan vår hjälp då du förstår hur du ska jobba för att plugga inför prov och hur du ska skriva uppsatser som blir lyckade.

Kontakta oss idag för att boka in privatundervisning som hjälper dig att nå dina mål och få ut mesta möjliga av dina studier!

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert