Sveriges bästa privatlärare är målet

Privatlärare

 • Högre betyg
 • Ökad motivation
 • Starkare studieteknik

9 av 10 når sina studiemål med våra privatlärare

Noggrant utvalda & utbildade privatlärare

Vi ställer höga krav på våra privatlärare som får genomgå en noggrann urvals- och rekryteringsprocess innan de får anställning hos oss. Förutom att brinna för att undervisa sina ämnen måste våra pedagoger vara engagerade, resultatinriktade och framför allt kunna förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt. Vi är därför väldigt stolta över att säga att våra privatlärare håller absolut toppklass.

Resultatet under skolgången påverkas i huvudsak av två faktorer, studieteknik och motivation. Har du ingen motivation så kommer du inte vidare, och har du en dålig studieteknik så lägger du oftast ner otroligt mycket arbete i onödan utan att du lär dig mer. Våra lärare & mentorer är väldigt duktiga på att arbeta med motivation och studieteknik. För är du motiverad så vill du lära dig och har du en bra studieteknik så lär du dig mer på kortare tid. Dessutom stannar kunskapen bättre. En privatlärare ska helst inte ses som en sista utväg för att klara ett visst prov eller arbete, utan undervisningen ska gärna ha ett mer långsiktigt mål för att lyfta hela skolgången.

Fördelar med en privatlärare från Allakando:

 • Vi har lång erfarenhet. Vi har hjälpt flera tusentals elever sedan starten 2008 och är det läxhjälpsföretag som hjälper flest elever varje år förutom skolorna själva. Genom vårt strukturerade arbetssätt förfinar och förbättrar vi vår undervisning kontinuerligt.
 • Noggrann rekrytering. I rekryteringsprocessen är vi unika i vårt seriösa sätt att arbeta. Alla våra privatlärare få vid ett flertal tillfällen visa på sin pedagogiska förmåga innan de får anställning hos oss.
 • Pedagogikutbildningar. Vi lägger stor vikt vid att våra privatlärare och utbildningsspecialister ska utvecklas. Detta säkerställer vi genom att regelbundet ha internutbildningar i pedagogik.

 

Hur fungerar det? Få hjälp av en privatlärare nu!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för undervisning med våra privatlärare

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

8/10

upplever ett generellt lyft av hela skolgången.

9/10

når sina mål med läxhjälpen.

19/20

upplever att de lär sig saker de kommer att ha nytta av under hela livet.

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Välj mellan en av våra privatlärare och våra mattekurser


Privatlärare
Er privatlärare hjälper er hemma hos er, på ett bra bibliotek eller i ett av våra virtuella klassrum. Ni kan antingen träffa er privatlärare kontinuerlig eller vid behov. Upp till och med tre elever kan dessutom dela på undervisningen utan extra kostnad.

Mattekurser
Sker privat i små grupper eller online i ett av våra virtuella klassrum. Vi vet vad du behöver kunna, förklarar på ett sätt som du förstår och ger dig effektiva genomgångar. Du lär dig kursen på ett enkelt sätt och du slipper stressen inför proven.

Sommarboost
Ett intensivt upplägg under sommaren. Vi ger dig ett enormt försprång genom att lära dig hela nästa års matte, eller ett annat valfritt ämne.

Nationella prov-boost
Besegra nationella proven på rekordtid, oavsett om du siktar på E eller A! Våra skräddarsydda upplägg med särskilt framtaget pedagogiskt material lär dig allt du behöver kunna inför provet.

Ett urval av våra ämnen

Naturvetenskap:

Matematik åk 1-6, Matematik åk 7-9, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4, Matematik 5, Fysik 1, Fysik 2, Kemi 1, Kemi 2.

NO-ämnen Grundskolan: Biologi, Fysik, Teknik och Kemi.

Samhällsämnen:

SO: Geografi, historia, religion och samhällsvetenskap.

Språk – alla steg: Arabiska, Engelska, Finska, Franska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Ryska, Portugisiska, Svenska, Spanska och Tyska.

Ekonomi: Företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning.

Välkommen för att boka en riktigt duktig privatlärare eller läs mer om vår läxhjälp och privatundervisning, här.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ring (vard. 09-19)