Läxhjälp Stenungsund

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Kompetent privatundervisning i Stenungsund

När föräldrar och elever kontaktar oss för att få hjälp med studier så uttrycker de ofta oro för hur det ska gå. Vi kan lova att den som får läxhjälp i Stenungsund från Allakandos privatlärare har alla möjligheter i världen att lyckas med studier. Vår studiehjälp är skräddarsydd till elevens personliga behov och gör det möjligt att på kort tid läsa upp betyg. Ännu viktigare än så är att läxhjälpen leder till studieglädje och viljan att lära sig mer.

Privatlärare i Stenungsund som kan förklara

Det är ingen hemlighet att vi lär in på olika sätt. Det är just därför som en lärare i skolan inte alltid kan ge förklaringar som kommer att passa för alla. Under lektioner så hinner man kanske inte gå igenom materialet så att varje elev hänger med. Det leder till att många får sämre betyg än vad de borde ha. Med hjälp av en privatlärare så kan du äntligen förstå. Med mattehjälp så kan du ta igen det som du har missat för att sedan ånga på och lära in nytt. Med sakkunskaper och insikter om hur du bör lära in så känns studierna så mycket lättare.

Det hela börjar med ett första möte med den privatlärare som vi skickar för läxhjälp i Stenungsund. Under detta möte så kan ni bena ut vad som ska pluggas in. Läraren kommer att sätta sig in i det du behöver hjälp med och kommer sedan att anpassa privatundervisning till dig. Det betyder att hål som kanske tidigare har missats kommer att fyllas och att du får en ordentlig grund att stå på. Det här gäller för alla ämnen som du väljer att få läxhjälp för.

Det är också så att du kommer att få privatundervisning som motiverar. Det blir roligt att lära in när du har en coach som hejar på och som visar dig hur du ska nå mål. Varje delmål kommer att firas och ni utvärderar då och då så att du själv kan inse hur långt du har kommit. Det blir en sporre till att fortsätta försöka.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Stenungsund

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Få läxhjälp när du har tid att studera

Det är viktigt att inte stressa med studier. Om man tycker att ett ämne är svårt så finns risken för att man låser sig helt om man bara fokuserar på att det känns svårt. Då du får privatundervisning från Allakando så kommer du att plugga på ett lugnt och harmoniskt sätt. Stressen försvinner förstås också i takt med att du inser att du kan om du vill och att inget ämne är för svårt för dig. Vi har utformat läxhjälp i Steningsund som är mycket flexibel. Du kan få den hemma på kvällen eller kanske vid annan tidpunkt i ett studierum. Det är helt upp till dig och din lärare att bestämma när och var ni ska ses. Därmed så kommer du alltid att få tid för läxhjälpen som snart kommer att ge dig mer fritid. Detta eftersom du inte längre behöver lägga så mycket tid på att studera då du lär in snabbare med hjälp av privatläraren.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert