Läxhjälp Trollhättan

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning i Trollhättan nära dig

Det har aldrig varit lättare att få ordning på skolan. Med läxhjälp i Trollhättan från Allakando så kommer du snabbt att ta igen det som du har missat. Men den studiehjälp som vi erbjuder ger så mycket mer än sakkunskaper. Vi har utvecklat en metod som är till för att du ska klara av kommande prov och kurser utan vår hjälp. Den ger dig motivation och bevisar det som vi vet, nämligen att alla som vill lära sig kan göra det.

Privatlärare med god pedagogik

Det som gör att alla kan lära sig allt med Allakandos unika metod är att vi inte bara lär ut de faktiska kunskaperna. Våra privatlärare får lära sig hur man skapar motivation. En elev som har tappat lusten för att lära in nytt behöver studielusten åter. Det här är verkligen inte så enkelt som det kan låta. Det är också därför som vi har skapat en alldeles unik metodik som bygger elevens självförtroende och leder till fantastiska resultat.

Men det ska sägas att det inte tar lång tid att uppleva förändringen. När du väl får privatundervisning av en privatlärare i Trollhättan från oss så kommer du snabbt att inse att det kommer att gå. De första lektionerna visar dig att du med bra förklaringar kan börja ta till dig ämnet. Så är det oavsett om du får mattehjälp eller behöver stödet för att kunna skriva en större uppsats. Det som är så bra med god pedagogik som går hand i hand med motivation är att det leder till att man bara vill lära sig mer. Matten som var så jobbig blir till favoritämnet och du kommer att se fram emot kommande prov och kurser istället för att vilja dra något gammalt över dem.

Vi kommer att matcha dig med en privatlärare som kan ämnet som du behöver hjälp med och som vet hur det ska förklaras så att du förstår. Ni kan ses när det passar dig bäst, en eller flera gånger per vecka. Det finns inga gränser för hur långt du kan nå med den privatundervisning som du får från Allakando. Och du kan räkna med att känna inspiration när du väl kommer igång med privatlektionerna.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Trollhättan

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Trollhättan för bättre betyg

Om det är bättre betyg som du är ute efter så är det verkligen smart att få läxhjälp. Här kommer du ju att få spetskompetensen för dig själv. I lugn och ro så kan du med lärarens hjälp gå igenom kursens material och se till att du har full koll på det. När proven kommer så kommer du att känna dig lugn och säker. Bra provresultat ger bra betyg. Men läxhjälp i Trollhättan leder också till att du kommer att engagera dig mer under lektioner för att det blir så intressant. Det är också något som får betydelse för det betyg du till sist får för hela kursen.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert