Läxhjälp i Falun

Sveriges bästa lärare är målet
  • Högre betyg
  • Ökad motivation
  • Starkare studieteknik
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Boka in läxhjälp i Falun

Boka in läxhjälp i Falun

Studietiden är en ganska kort tid av livet och det gäller att göra det mesta av den. För oss på Allakando så handlar god läxhjälp i Falun inte bara om att se till att betygen blir bra utan också om att lägga grunden för ett fortsatt lärande som är effektivt och givande. Med våra unika verktyg och metoder så kan varje elev lära sig hur man sätter upp mål och sedan når dessa. Det här ger en frihet och möjligheten att styra livet i den riktning som man vill ta sig.

Privatundervisning i Falun som är flexibel

För att läxhjälpen ska bli riktigt effektiv och givande så är det viktigt att den sker när man verkligen har tid. Våra lärare kommer till eleven när det finns tid att studera. Det här kan vara mitt på dagen på biblioteket eller kanske hemma hos eleven på kvällen. Man kan också vara flexibel med dagar då privatundervisning i Falun ges, men det är förstås viktigt att den planering som man har lagt upp följs, så det gäller att inte hoppa över tillfällen.

Eleven börjar med ett första möte med läraren som vi föreslår. Här kan man testa hur det fungerar att studera ihop och vad läraren kan erbjuda. Det är också under detta möte som man kan komma fram till var man bör träffas för att studierna ska fungera på ett smidigt sätt.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Falun

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Vikten av god studieteknik

Oavsett ämne så är studieteknik av stor vikt. När man vet hur man ska lära in så klarar man allt. Vi på Allakando har en alldeles unik metod som beaktar hur eleven kan utvecklas på rätt sätt och själv lära sig hur man når mål. Det här är spännande och något som gör att man med privatundervisning i Falun får en så stabil grund att stå på. Med rätt studieteknik så kan man ju klara alla ämnen och när man väl har lärt sig metoden så behöver man inte längre förlita sig på en privatlärare för att lyckas med betygen.

God studieteknik är också något som gör att man kan känna sig lugn och trygg. Man klarar alla ämnen och vet hur man lägger upp en plan för att hinna med. Det har man stor nytta av för alla kommande studier men faktiskt också i livet där god struktur gör att man mår bättre och klarar av mer.

Få skräddarsydd läxhjälp i Falun

För oss är det viktigt att varje elev får skräddarsydd hjälp. Det är därför som vi är så noga med att välja ut rätt lärare för läxhjälp i Falun. Vi tänker på saker som hur personer passar ihop, att scheman ska stämma överens, och givetvis också på att läraren ska ha god erfarenhet både av att lära ut ämnet och av vårt unika system. Kontakta oss för att få veta mer om vår privatundervisning och kurser för nationella prov, och för att boka in ett första möte med en duktig privatlärare.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert