Undervisning & kurser som ger resultat

Vad gäller med läxhjälp och rutavdraget?

Sedan 2015 är det inte längre möjligt att göra RUT-avdrag för läxhjälp. Däremot har vi tagit fram många paket för att kunna erbjuda kostnadseffektiva alternativ till rutavdrag för läxhjälp. Kontakta oss, så berättar vi mer!

test2

Bättre resultat för fler med läxhjälp – även utan läxhjälp rut

När skolans resurser inte räcker till så måste elever och föräldrar finna alternativa vägar till kunskapen. Vi på Allakando har under många års tid erbjudit kurser och privatlektioner för alla ämnen i skolan och i alla svenska städer. Den första augusti 2015 avskaffades RUT-avdraget för läxhjälp i Sverige, men vi har fortsatt konkurrenskraftiga priser som gör läxhjälpen tillgänglig även utan RUT. Du kan se våra priser genom att klicka här och scrolla lite längre ned på sidan.

Lägg grunden för kommande studier

Redan i grundskolan så kan man se stor mening med läxläsning på fritiden tillsammans med en duktig privatlärare. Det är det också många som gör.

Med privatundervisningen så får man äntligen grepp om de ämnen som kan upplevas som svåra. Hjälpen är viktig för den kurs som man tar såväl som för kommande studier. De som får läxhjälpen under grundskolan eller kanske på gymnasiet klarar sig ofta bättre. Det beror på att de dels får grundkunskaperna som krävs, men också på att de lär sig hur man ska plugga. Detta är ju något som man tar med sig för vilken utbildning som helst och som gör att man kan lyckas bättre även då man inte längre får privatlektionerna.

Även utan RUT-avdrag så betalar man en mindre summa för elevens chans att komma igen och att få det självförtroende som gör så gott. Det kan vara just det som leder till att skolan mer glädjefylld.

Bevisa för dig själv att du kan

När familjer vänder sig till oss för att det inte fungerar i skolan så är det inte sällan så att eleven har ett självförtroende som är kört i botten. Då man inte har förstått ämnen som matte så får man upplevelsen av att man inte är så smart och det är förödande för skolgången. När vi sätter igång med privatundervisningen så kan du bevisa för dig själv att du kan. Vetskapen om detta är enormt viktig och något som helt förändrar synen på studier.

Upptäck glädjen i att studera det som är lite svårare

Då priset även utan läxhjälp med rutavdrag inte blir så högt så är det få som tvekar inför att ta hjälpen. Det här är inget man ångrar. Eleven får in kunskaperna och känner också en glädje med att studera. Då man tidigare har haft frustrerande samtal om varför matte, kemi, franska och historia ens ska finnas som ämnen så blir det diskussioner om historiska händelser, hur man kan lösa vissa matematiska problem, och mer. Elevens naturliga studieglädje och intresse för ämnen som kräver lite mer väcks och det är en fantastisk process att bevittna.

Hör av dig till oss idag för att få veta mer om hur du kan få privatundervisning till ett mycket vettigt pris för läxhjälp, även utan avdrag för RUT!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
  • Egen certifierad privatlärare
  • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
  • Hemma, på ett bibliotek eller online
  • Alla tider & dagar i veckan
  • Börja med en prova-på-lektion
  • Ingen bindningstid
  • Nöjdhetsgaranti
  • Stärk motivation & studieteknik
  • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)