Läxhjälp Vellinge

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning i Vellinge ger motivation

För många så är en stor anledning till att man inte lyckas i skolan att motivationen har försvunnit. Med Allakando så blir det äntligen roligt att studera. Vi ger studiehjälp som inkluderar både sakkunskaper och motivation. Med läxhjälp i Vellinge så kan betyg höjas. Vi finns i hela Sverige. Kunskapen om att du kan om du vill tar du med dig i livet för kommande studier och allt annat som du vill lyckas med!

Klara alla skolämnen

Alla som vill lära sig kan! Det är inte svårare än så. Men det är klart att det blir svårare att lyckas med olika ämnen om förklaringarna inte går att förstå. När du får mattehjälp från Allakando så tar det inte lång tid innan du förstår hur du ska tänka. Vi får ofta höra från föräldrar att ämnen som tidigare varit omöjliga att ens prata om plötsligt blir lättsamma då eleven får privatundervisning i Vellinge från oss. För eleven så känns det mycket bra att äntligen inse att tidigare problem inte beror på bristande förmåga att lära in utan snarare på hur ämnet har angripits. Om vi hade funnits överallt och hela tiden så behövde ingen elev någonsin känna sig dum eller otillräcklig. Den som kontaktar oss för att få hjälp av en privatlärare ångrar det aldrig eftersom det bygger självförtroendet för framtiden samtidigt som resultaten förbättras.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Vellinge

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Höjda betyg med läxhjälp i Vellinge

Betygen är inte allt men de kommer att få betydelse för kommande studier och kanske också för jobb. När du investerar i mattehjälp och studiehjälp så är det mycket bra för den kurs som du kämpar med just nu. Kunskapen du får gör att du kan klara proven och därmed få högre betyg. Men studietekniken som du lär dig är också viktig. Med denna så kan du ta till dig så mycket mer av det som lärs ut på lektionerna. Läxhjälp i Vellinge är alltså en investering i kommande betyg såväl som i de du jobbar med just nu.

Hur mycket du kommer att höja betyg med hjälp av läxhjälp beror en hel del på de mål som du kommer att sätta upp med din privatlärare i Vellinge. Ni kommer att jobba tillsammans med en plan och det är också något som gör att du känner motivationen. Delmål nås och då kommer det att firas. Känslan av att kunna strukturera studier inför ett prov är fantastiskt. Med tiden så blir det så att eleven inte längre behöver mattehjälp då det går att lägga upp en egen plan och följa denna.

För oss så är det viktigaste att du känner motivationen och inser att du kan lära dig. När du väl har fått in rätt teknik med vår studiehjälp så klarar du allt. Ibland tar det lite längre tid att nå mål ibland går det fort. Det hela beror på vad du behöver läxhjälp i Vellinge med, hur långt efter du ligger, och hur djupt självförtroendet har sjunkit. Men en sak är säker, vi kommer att klara det tillsammans. Med många årserfarenhet av att ge privatundervisning så vet vi att varje elev kommer att lyckas om man bara förklarar på ett pedagogiskt sätt och pluggar tills det sitter. Det här är inte svårt utan riktigt kul och stimulerande så boka in en första privatlektion redan idag!

Vi finns bland annat i Falsterbo, Höllviken och Skanör.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert