Matematikundervisning som ger resultat.

Läxhjälp matte

 • Egen privatlärare som väcker intresse
 • Anpassat efter dig och din nivå
 • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
Andra om Allakando läxhjälp
test2

Ta läxhjälp i matte och klara kursen!

Hur ska man få högsta betyg i matte? Om det är så att du kämpar med en mattekurs som känns för svår så kan det bero på flera saker. Dels så kanske du har missat grundläggande kunskaper, och dels så kan det vara så att din ordinarie lärare inte har förklarat på ett sätt som du kan ta till dig. Nu är det dags för läxhjälp matte blir förståeligt av! Det får du via oss på Allakando som har mattelärare över hela Sverige.

Du kan klara kursen

Du ska veta att även om du just nu inte ens får godkänt på dina matteprov så är det inte så mycket som ska till för att du ska klara kursen. Till att börja med så bör du tänka om och inse att även du kan bli bra på matematik. Det här är något som vi ser till att du förstår med våra privatlektioner i matematik. Saker som mattehjärna och att vissa inte kan lära sig tänket är något som vi alls inte håller med om, och vi har tillräckligt med elever att bevisa motsatsen med!

När du förstår att du kan förstå så är det mycket som släpper och du kan lägga din kraft på att faktiskt lära dig istället för att fortsätta säga att du inte kan. När vår privatlärare visar dig hur du ska lära in så blir du så fokuserad på detta att du rentav glömmer bort att du tidigare inte ens ville

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser för läxhjälp i matte

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Läxhjälp i matte ger energi

När man förstår ett ämne så ger det energi. Bara det att ha upplevt frustration över att inte greppa materialet är något som leder till oro och stress, och det är något som äter energi. Istället för att bekymra dig om dina betyg och hur du ska ta dig igenom skolan så kommer du att se fram emot nästa prov då du kommer att kunna ge järnet och kanske få alla rätt.

Klara framtida mattekurser

När du har klarat nuvarande kurs så kan du ge dig på nästa. Du och din privatlärare från Allakando har blivit vänner och det är klart att ni gärna vill fortsätta plugga tillsammans. Men vid det här laget så har du lärt dig vår unika studiemetod och du kommer inte längre att behöva hjälpen. Ni får hålla kontakten som vänner så att du kan berätta om hur nya mattekurser går som på räls för att du vet hur du ska planera dina studier på rätt sätt.

På dina villkor

Matematikundervisningen sker på dina villkor. Vi har mattestugor, onlineverktyg och privatlärare i matematik som kan hjälpa dig. Vi kan jobba med vårat material eller i er mattebok.  Ni väljer själva vilka dagar ni vill studera, men vanliga dagar är måndag, tisdag, onsdag, torsdag och söndag. Vi har knepen som får matematiken både roligare och enklare. Kontakta Allakando för läxhjälp i matte.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)