Läxhjälp Växjö

Sveriges bästa lärare är målet
  • Högre betyg
  • Ökad motivation
  • Starkare studieteknik
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Våra privatlärare i Växjö är ambitiösa och har blivit handplockade för sina pedagogiska förmågor. Utöver att de kan lära ut ett eller flera ämnen kan de även lära ut hur man lägger upp en strukturerad studieplan och lära ut metoder inom studieteknik. Våra privatlärare är kunniga inom de ämnen de undervisar i och de får vidareutbildning inom dessa specifika ämnen. De får även genomgå ett antal interna pedagogiska utbildningar. Våra lärare är väldigt duktiga på att förklara samma uppgift på flera olika sätt, för att alla elever ska kunna förstå och få hjälp.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Växjö

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Det viktigaste är att du har en duktig lärare i läxhjälpen

Läxhjälpen i Växjö kan ske hemma hos dig eller på en allmän plats, t.ex. ett bibliotek eller ett café. Våra privatlärare är ambitiösa och flexibla, de kan anpassa sig efter ditt schema. Allt sker enligt era önskemål. Det spelar ingen roll om det är engelska på grundskolenivå eller samhällskunskap på gymnasienivå ni behöver hjälp med, vi har kunniga privatlärare inom alla ämnen. Vi har flera olika sorters läxhjälp, enskilt eller i grupp, online osv. Du bestämmer själv vilken metod som passar dig bäst. Har du några frågor eller vill boka in ditt första möte kan du kontakta oss så svarar vi på alla frågor och hjälper dig hitta rätt. Första mötet är dessutom ett gratis prova-på möte.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert