Läxhjälp universitet högskola

Läxhjälp på universitet och högskola

 • Besegra tentorna och höj betygen med en studiecoach
 • Lär dig effektivt och förbättra studietekniken
 • 26 000+ elever och 15 års erfarenhet
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Läxhjälp universitet

Nå toppresultat snabbt och smidigt med vår studiehjälp

Alla duktiga idrottare har en coach, varför skulle inte en student ha det? Vi hjälper dig med allt från att besegra tentan i företags- eller nationalekonomi till att bli en mästare på exempelvis matte, programmering eller akademiskt skrivande.

Få en personligt utvald studiecoach 
Hos oss får du en personlig studiecoach, som kan förklara så att precis du förstår. Under effektiva lektioner kan du smidigt bli såväl en mästare i ditt ämne som på smarta studietekniker.

Våra studiecoacher hjälper också många att få till den ultimata strukturen och planeringen — och att hitta motivationen att ta plugget hela vägen i mål!

Vanliga fokusområden för vår studiehjälp:

 • Fixa tentan och nå dina studiemål
 • Få bästa möjliga stöd i uppsatsskrivandet
 • Höj betygen i exempelvis matte, ekonomi, fysik eller programmering
 • Stärk studietekniken så att du pluggar smartare
 • Sätt struktur och planering, så att studierna blir enklare

Gör studietiden roligare och nå bättre resultat med vår läxhjälp för universitet och högskola. Kontakta oss nu för en personlig studiecoach!

Läxhjälp universitet

Varför väljer tusentals studiehjälp från Allakando?

 • Studiehjälp universitet

  1 Få en personlig PT i plugget

  Vi fokuserar på att hitta precis rätt studiecoach för dig, som är grym på dina ämnen och förklarar så att du förstår. Under avslappnade former kan du få experthjälp och nå toppresultat på tentor & inlämningar utan stress.

 • Läxhjälp högskola

  2 Över 26 000+ nöjda elever

  Under nästan 15 år har vi hjälpt tusentals studenter med studiehjälp på universitet och högskolor — och har lärt oss mycket. Därför kan vi ta fram precis rätt upplägg och undervisning för just dig.

 • Allakando Läxhjälp universitet

  3 Vi brinner på riktigt för ditt lärande

  Vi som driver Allakando är på riktigt engagerade i dina resultat. Många av oss har själva knäckt koden för toppresultat på universitetet — och vår grundare har själv undervisat över 3 000 studenter!

Kom igång med vår läxhjälp för universitet

 • Steg 1 Mer information

  Vi börjar med ett kort samtal för att förstå precis hur vi kan hjälpa dig. Kontakta oss på 0774 – 21 88 00

 • Steg 2 Personlig matchning

  Vi handplockar precis rätt studiecoach som kan dina ämnen och matchar dig personligen

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Träffa din studiecoach för en prova-på-lektion utan bindning, fortsätt bara om det känns bra

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Andra universitetsstudenter om vår läxhjälp och studiehjälp

Recension Allakando Läxhjälp Lågstadiet Recension Allakando Läxhjälp Lågstadiet
Katarina Wennerström Om vår läxhjälp för universitet

”Rekommenderar Allakando starkt! Min studiecoach hjälpte mig otroligt mycket under FEK-kursen och inför tentan, men gav också superbra tips kring studieteknik och planering.”

Pontus Åkerberg Om vår läxhjälp för universitet

”Väldigt nöjd! Har alltid känt mig sjukt stressad inför tentorna, men min studiecoach hjälpte mig med rätt upplägg och planering. Dessutom kunde jag få förklaringar så att jag inte fastnade, vilket gjorde plugget mer effektivt!”

Adrian Rojas Om vår läxhjälp för universitet

”Kan inte vara mer nöjd! Fick ovärderlig hjälp av Sanna under hela uppsatsskrivandet. Det var ett ovärderligt bollplank, lämnade in i god tid och fick VG på uppsatsen!”

Isabella Engström Om vår läxhjälp för universitet

”Är så tacksam för all hjälp jag fått av min lärare Hanna. Hon har fått makroekonomin att kännas som en dans på rosor. Hon är så positiv till allt och har verkligen förbättrat mitt självförtroende.”

Teemu Lehto Om vår läxhjälp för universitet

”Kan verkligen rekommendera Allakandos läxhjälp för dig som läser på universitet. Strukturerade, kunniga och ser verkligen till att man får en privatlärare med rätt kunskap.

”Allakando hjälpte mig att vända en negativ trend av kuggade tentor. Trodde inte att rätt typ av studieteknik kunde göra sån här skillnad.”

– Samantha, Civilingenjör i maskinteknik

26000

får årligen hjälp från Allakando

9/10

av våra studenter når sina mål

96%

är nöjda med sin studiecoach

”Det känns så mycket lättare. De får mig att känna matte som ett roligt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare. De får mig att känna matte som ett roligt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Vad kostar er studiehjälp för universitet?

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning och tjocklek på plånbok. Vårt vanligaste upplägg för universitetsstudenter är att träffa sin studiecoach löpande 1-2 gånger i veckan. Då kan ni djupdyka inom de områden som du behöver hjälp med, men även löpande stärka exempelvis din studieteknik. Många har också studiehjälp intensivt under en begränsad tid inför exempelvis tentor och inlämningar.

Recension studiehjälp universitet

Läxhjälp på universitet i hela Sverige

Vi finns i hela Sverige, från inne i storstäderna till ute på landsbygden. Några av de vanligaste städerna för läxhjälp på universitet eller högskola är: Lund, Göteborg, Stockholm, Linköping och Umeå!

Sweden map
Vilken ort vill du ha undervisning i?

Kontakta oss för läxhjälp på universitet & högskola

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp universitet:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Läxhjälp universitet – Fredrik berättar

Därför når 9 av 10 sina mål med vår studiehjälp

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007

studiehjälp universitet

Studiehjälp på universitet för bättre resultat

Början av universitetsstudierna kan kännas spännande och kul. Man lär känna många nya människor och får inblick i en livsstil som man tidigare inte har varit bekant med. Samtidigt så är universitetsstudier krävande och en utmaning som man kanske inte riktigt klarar av på samma gång. Beroende på den bakgrund och studievana som man har så kan det bli mer eller mindre svårt att klara studierna.

Vi ger studiehjälp på universitet för att se till att du klarar av de kurser som du har tagit på dig. Det här är ett stöd som du kommer att få stor användning av genom hela din universitetstid, så vänta inte med att ta kontakt med oss för personlig plugghjälp på universitet och högskola!

Klara din universitetsutbildning med en privatlärare

Om du vill klara din universitetsutbildning så finns det god anledning till att ha studiehjälp från start. Det är i början av utbildningen som du lägger grunden för följande år. När du vänder dig till oss så kan vi ordna med en privatlärare som har läst precis samma kurser och som dessutom vet hur man lär ut och förklarar på ett sätt som du kommer att förstå. Genom att få privatundervisning och studiehjälp så hänger du med och du slipper känna oro för att du inte ska klara av den nya utmaningen.

Kom vidare snabbt med rätt studiehjälp

Men hjälp med studier på universitetsnivå handlar inte bara om att klara den nya utmaningen och om att inte halka efter. Du vill ju avancera och bli riktigt bra på det som du studerar. När du studerar tillsammans med en privatlärare så får du ovärderliga tips och verktyg som du kan använda för att komma vidare snabbt. Du kan faktiskt ligga lite före dina kursare. Det betyder att du kan använda lov för att ta det lugn och inte för att försöka ta igen eller pressa in kunskap för kommande tentamen.

Privatlärare som stärker studieteknik och motivation

Något som vi redan nämnt ovan, är hur viktigt det är att när man studerar på lite högre nivå pluggar på rätt sätt. Ofta kan man med bibehållet resultat, halvera den tiden man lägger på studier, genom att bara plugga mer effektivt.. Med våra privatlärare får du lära dig mer om rätt studieteknik och studieplanering. Du kommer att hinna med mer samtidigt som du kommer känna ett större självförtroende inför tentorna.

Vår studiehjälp för universitet är också gjord för att hjälpa dig med motivationen. När det blir lite svårare så gäller det att komma ihåg varför man tar en utbildning och vad man vill med den. När man påminns om detta så blir det lättare att ge järnet och att inte ge upp trots att det stundtals kan kännas lite motigt.

studiehjälp universitet