Läxhjälpare som ger resultat

Läxhjälpare i alla ämnen & städer

 • Intresseväckande undervisning i hemmet
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Nivåanpassad & skräddarsydd undervisning

Läxhjälpare som skräddarsyr undervisningen för dig

Läxhjälpare inom alla ämnen och i hela Sverige. Vi kan hjälpa till hemma, på ett bibliotek eller online. Vårt mål är att öka betygen på kort sikt samtidigt som våra läxhjälpare ger verktygen för en enklare skolgång på lång sikt. Det handlar ofta om motivation, studieteknik och planering.

Läxhjälpare Johan
Läxhjälpare Johan

Vad kan man förvänta sig av en läxhjälpare från Allakando?

Om du har bestämt dig för att få hjälp med läxläsningen så kanske du undrar vad man kan förvänta sig av den lärare som ger stödet. På Allakando så ställer vi höga krav på våra privatlärare. De måste vara experter på sina ämnen och så måste de lära sig vårt unika system som är till för att ge dig så mycket mer än den faktiska kunskapen. Här är sådant som du kan förvänta dig av en läxhjälpare som du hyr in från oss.

Läxläsning som blir av

Något som är så viktigt men som man kanske inte alltid tänker på är att man får läxhjälpen regelbundet. Om man ska hålla sig till en plan och nå mål så kan man inte missa en massa lektioner. En privatlärare från Allakando dyker upp som planerat och finns lokalt så att man slipper onödiga förseningar. Det här är läxläsning som det går att lita på. Om det skulle vara så att läraren blir sjuk och inte kan komma så finns det möjlighet till vikarie då vi har ett så pass stort nätverk.

Läxhjälpare hjälper dig med pedagogiken

Du kan också räkna med att läxhjälparen kommer med god pedagogik. Det är inte så att ni sitter och repeterar det som står i boken. När du inte förstår så kommer läraren att förklara så att du äntligen gör det. Du kan ställa frågor tills du känner att ämnet blir tydligt. Den goda pedagogiken gör det så mycket roligare att lära in. Även ämnen som man kanske har haft stora problem med öppnas upp med hjälp av detta.

Smarta verktyg för studier

För att studera så måste man också lära sig hur man ska lära sig. Vi har ett eget system med verktyg som gör det möjligt att utvecklas på ett väldigt bra sätt. Privatundervisningen inkluderar Allakando metoden som är högst användbar på alla skolämnen. Med verktygen så kommer du snart att klara dig själv utan läxhjälpen. Du kommer också att inse att kunskapen om hur man studerar går att tillämpa på alla ämnen vilket ger dig en enorm skjuts i dina studier.

Motivation och studieglädje

Vi vill också påpeka att de som vänder sig till oss för att få hjälp med läxhjälpare upplever att motivationen ökar och så även studieglädjen. Istället för att känna att plugget bara tar energi så händer det motsatta. Man blir glad då man tycker att ett ämne är intressant och gärna lär sig mer. Det kan också kännas otroligt stimulerande att inse att man kan lösa problem som först verkar omöjliga. Med rätt teknik så kommer studielusten åter och den sprider sig som ringar på vattnet till vänner och familj. Ta reda på hur bra betyg du behöver, sikta lite över och tänk på din dröm varje gång skolan känns tung.

Läxhjälpare för alla ämnen

Allakando kan erbjuda läxhjälp för alla ämnen. Det spelar ingen roll om du studerar på grundskolan, i gymnasiet eller på högskolan. Vi har privatlärare som kan det ämne som du behöver hjälp med. Det kan vara personer som har tagit exakt samma kurs som du och som vet precis vad den kräver och vad som kan vara svårt. Tillsammans så kan ni se till att även du förstår ämnet. Vem vet, kanske kommer du också att jobba som lärare för Allakando om några år då du både är expert på ämnet och vet hur man låser upp det för den som först inte förstår.

En riktigt duktig läxhjälpare lär inte bara ut ämnet – utan ger verktygen som krävs för att på sikt utvecklas på egen hand och ta studierna vidare. En läxhjälpare på Allakando är inte bara utbildad i pedagogik, utan även planering och studietekniker.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ring (vard. 09-19)