Läxhjälpare som ger toppresultat

Läxhjälpare i alla ämnen & städer

Få en noggrant utvald och certifierade läxhjälpare från Allakando! Vi hjälper elever i Sverige, i alla ämnen — från matematik och moderna språk till naturkunskap, samhällskunskap och ekonomi. Detta gäller oavsett vilken nivå du befinner dig på, från grundskola och gymnasium till högskola och universitet.

Få intresseväckande läxläsning i hemmet eller online, nivåanpassat och skräddarsytt för just dina behov. Kontakta oss nu för en prova-på-lektion!

test2

Varför väljer tusentals en läxhjälpare från Allakando?

 • Fokus: bästa läxhjälpare

  1 Fokus: De bästa läxhjälparna

  När du får hjälp med läxorna är det viktigaste att ha en riktigt bra pedagog som kan förklara ditt ämne på ditt sätt. Att finna rätt lärare och ge dem en bra utbildning är vårt huvudfokus.

 • Allakando Läxhjälpare

  2 Hjälper flest i Sverige med läxor

  Allakando gör årligen stor skillnad för över 26 000 elever, vilket är flest i Sverige inom vår bransch. Sedan 2007 har vi lärt oss vad som har bäst effekt i skolan, något som vi tillämpar varje dag.

 • Hitta Läxhjälpare

  3 Vi brinner för ditt lärande

  Allakando består av personer som själva har passion och stor erfarenhet kring pedagogik & lärande. Inte minst vår VD & grundare Fredrik Fridlund, som har undervisat över 3 000 elever.

Läxhjälpare:

 • Höj betygen
 • Förbättra självförtroendet
 • Stärk studietekniken
 • 9 av 10 når sina mål

Hur fungerar det? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  För att kunna hitta den perfekta läxhjälparen för dig, behöver vi förstå dig genom ett kortare samtal

 • Steg 2 Matcha läxhjälpare

  Vi handplockar din certifierade och pedagogiska läxhjälpare för att passa just dig och dina behov

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Prova läxläsning med en första träff: Antingen hemma, på ett bibliotek eller läxhjälpare online

 • Steg 4 Få reda på mer

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser för läxhjälpare & läxläsning

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension läxhjälpare alla ämnen

Kontakta oss för en läxhjälpare nu!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Läxhjälpare som skräddarsyr undervisningen för dig

Nå dina mål med personlig läxläsning

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007

Vanliga frågor om våra läxhjälpare

Vilka ämnen kan jag få hjälp i?

Vi erbjuder hjälp i de flesta av alla ämnen, vilket gäller oavsett var du bor i Sverige eller vilken utbildningsnivå & ålder det gäller. Några exempel på vad våra läxhjälpare kan arbeta med är Matematik, Engelska, Svenska, Naturkunskap, Kemi, Biologi, Fysik, Teknik, Företagsekonomi, Spanska, Tyska, Franska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Geografi, Historia, Juridik, Filosofi, Psykologi, Religionskunskap och Samhällskunskap. Kontakta oss för mer information!

Vilka åldrar och nivåer kan få en läxhjälpare?

Alla årskurser och åldrar, från grundskola (lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet) och gymnasium till universitet, komvux och vuxen/företag.

Vilken matte kan jag få hjälp med?

Allakando erbjuder läxhjälpare i Matematik 1a, Matematik 1b, Matematik 1c, Matematik 2a, Matematik 2b, Matematik 2c, Matematik 3b, Matematik 3c, Matematik 4, Matematik 5, Matematik – specialisering på gymnasiet, Matematik årskurs 1-3 (lågstadiet), Matematik årskurs 4-6 (mellanstadiet), Matematik årskurs 7-9 (högstadiet) på grundskolan. Även Matematik universitet & Matematik vuxen/komvux.

Var finns Allakando?

Vi finns i hela Sverige och kan hjälpa dig oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Några platser där vi är stora är exempelvis läxhjälpare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Lund — men vi finns i hela landet. Träffa din läxhjälpare online eller hemma, alternativt på ett bibliotek centralt. Kontakta oss nu, så hittar vi rätt person för dig!

Hitta Läxhjälpare

Läxhjälpare hjälper dig med pedagogiken

Du kan också räkna med att läxhjälparen kommer med god pedagogik. Det är inte så att ni sitter och repeterar det som står i boken. När du inte förstår så kommer läraren att förklara så att du äntligen gör det. Du kan ställa frågor tills du känner att ämnet blir tydligt. Den goda pedagogiken gör det så mycket roligare att lära in. Även ämnen som man kanske har haft stora problem med öppnas upp med hjälp av detta.

Smarta verktyg för studier

För att studera så måste man också lära sig hur man ska lära sig. Vi har ett eget system med verktyg som gör det möjligt att utvecklas på ett väldigt bra sätt. Privatundervisningen inkluderar Allakando metoden som är högst användbar på alla skolämnen. Med verktygen så kommer du snart att klara dig själv utan läxhjälpen. Du kommer också att inse att kunskapen om hur man studerar går att tillämpa på alla ämnen vilket ger dig en enorm skjuts i dina studier.

Motivation och studieglädje

Vi vill också påpeka att de som vänder sig till oss för att få hjälp med läxhjälpare upplever att motivationen ökar och så även studieglädjen. Istället för att känna att plugget bara tar energi så händer det motsatta med vår läxläsning. Man blir glad då man tycker att ett ämne är intressant och gärna lär sig mer. Det kan också kännas otroligt stimulerande att inse att man kan lösa problem som först verkar omöjliga. Med rätt teknik så kommer studielusten åter och den sprider sig som ringar på vattnet till vänner och familj. Ta reda på hur bra betyg du behöver, sikta lite över och tänk på din dröm varje gång skolan känns tung.

Läxhjälpare för alla ämnen

Allakando kan erbjuda läxhjälp för alla ämnen. Det spelar ingen roll om du studerar på grundskolan, i gymnasiet eller på högskolan. Vi har privatlärare som kan det ämne som du behöver hjälp med. Det kan vara personer som har tagit exakt samma kurs som du och som vet precis vad den kräver och vad som kan vara svårt. Tillsammans så kan ni se till att även du förstår ämnet. Vem vet, kanske kommer du också att jobba som lärare för Allakando om några år då du både är expert på ämnet och vet hur man låser upp det för den som först inte förstår.

En riktigt duktig läxhjälpare lär inte bara ut ämnet – utan ger verktygen som krävs för att på sikt utvecklas på egen hand och ta studierna vidare. En läxhjälpare på Allakando är inte bara utbildad i pedagogik, utan även planering och studietekniker.

Hitta Läxhjälpare