Läxhjälp Malmö

Läxhjälp Malmö

Sveriges bästa
lärare är målet

Läxhjälp Malmö

Allakando har en väldigt noggrann rekryteringsprocess för läxhjälpen i Malmö. Både vid vår rekrytering och vid våra kontinuerliga internutbildningar för läxhjälp är vi unika i vårt sätt att arbeta. Vi gör nämligen mycket extra för att verkligen känna oss säkra på att den läxhjälpspedagog som kommer hem till dig är riktigt duktig. Det har gjort att Allakandos läxhjälpspedagoger i Malmö är särskilt skickliga på att engagera, stärka ämneskunskaper och att utveckla studietekniken hos våra elever.

Målet är att läxhjälpen ska bidra till en stor positiv skillnad i våra elevers liv. Läxhjälpen ger nämligen mer än bara högre betyg. Vi arbetar också med viktiga områden som att stärka studietekniken och att öka motivationen och glädjen för framtiden.

Läxhjälp och mattekurser har vi arbetat med i Malmö sedan 2009 då vi började anordna mattekurser. Mattekurserna hålls i Thorén Business Schools fina lokaler mitt i centrum. Numera har vi även privatundervisning och läxhjälp i Malmö där man själv träffar en lärare. Antingen kan läraren komma hem till er eller så ses ni någonstans inne i centrala Malmö. De lärare som arbetar med läxhjälpen i Malmö läser på Malmö högskola men många läser även inne i Lund.

Om läxhjälpen i Malmö

 • Kontinuerlig läxhjälp i Malmö eller punktinsatser.
 • Hjälp i alla ämnen och studieteknik.
 • Lektioner om 120 eller 90 minuter.
 • Dina tider, hemma eller på exempelvis ett bibliotek nära dig.

”Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.”
- Elev

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igneom halva matte B. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”
- Reporter

En investering
för framtiden:
 • 8 av 10

  upplever ett generellt lyft av hela skolgången.

 • 9 av 10

  når sina mål med läxhjälpen.

 • 19 av 20

  upplever att de lär sig saker de kommer att ha nytta av under hela livet.

Vår ambition är att ha
Sveriges bästa lärare:

 • En personlig rekommendation från någon som redan arbetar inom Allakando.
 • Ett gymnasiesnitt på minst 18.5 av 20.0.
 • Djupintervju och tester.
 • Provundervisning.
 • Utbildning i Allakando-metoden.
 • Vidareutbildning inom specialistområden.
 • Kontinuerlig feedback och coachning.

Vi är övertygade
om att

det viktigaste är att
du har en bra lärare.

- Personen ditt barn möter ska förklara bra, vara engagerad och ha goda ämneskunskaper. Vi arbetar därför med en noga utarbetad urvalsprocess och omfattande internutbildningar i pedagogik.

Vårt mål att att vi ska ha
Sveriges bästa pedagoger./

Gustav Lindmark,
rekryterare på Allakando

Välj mellan läxhjälp och mattekurser i Malmö

Läxhjälp Malmö

Läxhjälpen äger rum hemma hos er, på ett bra bibliotek eller i ett av våra virtuella klassrum. Ni väljer mellan kontinuerlig läxhjälp eller läxhjälp vid behov. Upp till och med tre elever kan dessutom dela på undervisningen utan extra kostnad.

 

Mattekurser i Malmö

Sker i en av våra centrala kurslokaler i Malmö – eller i ett av våra virtuella klassrum. Vi vet vad du behöver kunna, förklarar på ett sätt som du förstår och ger dig effektiva genomgångar. Du lär dig kursen på ett enkelt sätt och du slipper stressen inför proven.

Terminsboost  Kontinuerlig undervisning 2 timmar varje vecka.

Sommarboost   5 halvdagar precis innan skolan börjar ger vi dig ett enormt försprång genom att lära dig hela nästa års matte.

Nationellaboost  2 söndagar eller 2 lördagar innan nationella lär vi dig allt du behöver kunna inför provet.

Alltid med Allakando i Malmö:

Pedagogik

 • Fördjupande lektioner inom
  studieteknik och motivation.
 • Fullständig utvecklingsrapport inom våra 80 viktigaste områden.
 • Utvecklingsmöten med er personliga utbildningsspecialist.

Läxhjälp i Malmö i alla ämnen:

Mattekurser i Malmö:

Kontakta oss nu
för mer information!

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Undervisar i alla områden & ämnen

Vi finns i Malmös alla fem stycken olika stadsområden: Innerstaden, Norr, Öster, Söder & väster. Exempelvis Fosie, Husie, Hyllie, Oxie, Limhamn.

 

Vi undervisar bland annat i matematik, alla språk såsom svenska, engelska, franska, spanska, tyska, italienska och många. Vi undervisar också i kemi, fysik, historia, religion och många fler skolämnen.