Läxhjälp i Falkenberg

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning i Falkenberg som fungerar

Efter så många års erfarenhet av att erbjuda privatundervisning så vet vi att det som först kan verka som omöjligt sällan är det. När föräldrar med stor oro hör av sig till oss så kan vi tala om att det går att ta igen och att höja betygen. Med vår läxhjälp i Falkenberg så kommer eleven att förstå ämnet och därmed också klara proven. Vi jobbar också med studiehjälp som ger verktygen som krävs för att planera studier på rätt sätt.

Privatundervisning med tydliga mål

Oavsett vilket ämne man behöver hjälp med så är det viktigt med målsättning. Vår privatlärare kommer från start att bena ut vad som ska läras in. Det kan vara så att man behöver plugga lite extra inför ett matteprov och då gäller det att få mattehjälp som är skräddarsydd till detta. Det finns verkligen ingen anledning till att spilla tid på sådant som inte behövs. Med privatundervisning från Allakando så är det fokus som gäller. Det betyder också att man inte behöver lägga så mycket tid på studierna då varje privatlektion ger exakt det som behövs.

Med vår metod så kommer läraren att visa eleven hur man planerar och jobbar med målsättningen. Det här är det som kan göra så stor skillnad. Kunskapen om hur man strukturerar sina studier leder till goda resultat i samtliga ämnen. En plan kan man ju lägga upp för vilket ämne som helst. Dessutom så kommer motivationen som man känner under lektionerna med privatlärare att följa med. Det blir roligt att planera för olika kurser och prov för att sedan bit för bit lyckas med målen.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Falkenberg

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Boka in läxhjälp i Falkenberg

När det är svårt att hänga med i ett skolämne så är det hög tid att boka in privatundervisning. Ju snabbare man kommer igång med en privatlärare som ger mattehjälp eller annan studiehjälp, ju lättare blir det att komma igen. Vi har privatlärare som vet hur man engagerar och stimulerar även då det rör sig om stora gap som man måste ta igen på kort tid. Med vår läxhjälp i Falkenberg så kan betygen höjas. Det är också viktigt att tänka på att kunskapen om hur man studerar på ett effektivt sätt är så värdefull. När en elev inser att inget är för svårt att klara av så får det mycket positiva konsekvenser. Motivationen och inspirationen tar man med sig för kommande prov och kurser.

Du börjar med ett första möte med den lärare som vi rekommenderar för läxhjälp. Ni kan sedan boka in hur många gånger per vecka som ni ska ses och var. I och med att läraren finns lokalt så är det inte svårt att få till ett schema som fungerar för er båda. Ni kan ses hemma hos dig på kvällen eller vid annan tidpunkt på dagen, eller så kanske det kommer att fungera bäst att använda ett ledigt studierum då du inte har lektion eller föreläsning. Vi har lärare för alla olika ämnen så kontakta oss idag för att komma igång med läxhjälpen som du så väl behöver.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert