Studiehjälp

Studiehjälp som ger toppresultat

 • Störst i Sverige, 26 000+ nöjda elever
 • Personlig studiehjälp hemma och online
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Varför väljer tusentals studiehjälp från Allakando?

 • Fokus: bäst studiehjälp

  1 Studiehjälp med rätt pedagoger

  Att få hjälp med studierna från någon som både förstår ämnet och dig är avgörande. Därför är vi alltid fokuserade på att hitta de absolut bästa pedagogerna.

 • Allakando Studiehjälp

  2 Hjälper flest i Sverige med studier

  Allakando gör årligen stor skillnad för över 26 000 elever, vilket är flest i Sverige inom vår bransch. Sedan 2007 har vi lärt oss vad som har bäst effekt i skolan.

 • Hitta Studiehjälp

  3 Vi brinner för studier & lärande

  Vi är själva praktiker & utvecklar vår pedagogik baserat på erfarenhet och forskning. Vår VD & grundare Fredrik Fridlund, har själv hjälpt tusentals elever.

Studiehjälp:

 • Höj betygen
 • Förbättra studieteknik
 • Stärk motivation
 • 9 av 10 når sina mål

Hur fungerar studiehjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Samtal om behov

  För att kunna hitta den perfekta studiehjälpen för dig, behöver vi förstå dig genom ett kortare samtal

 • Steg 2 Personlig matchning

  Vi handplockar din certifierade och pedagogiska studiehjälp för att passa just dig och dina behov

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Prova på hjälpen med en första träff: Antingen hemma, på ett bibliotek eller studiehjälp online

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser & upplägg för studiehjälp

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recensioner Allakando

Kontakta oss nu för skräddarsydd studiehjälp

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Studiehjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Studiehjälp som gör att du får mer gjort på kortare tid

Nå dina mål på rekordtid med vår hjälp

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007

Vanliga frågor om vår studiehjälp

Vilka ämnen kan jag få hjälp i?

Du kan få studiehjälp i de flesta av alla ämnen oavsett om du siktar på E eller A eller vilken nivå du studerar på. Några exempel är Matematik, Engelska, Svenska, Naturkunskap, Kemi, Biologi, Fysik, Teknik, Företagsekonomi, Spanska, Tyska, Franska, Italienska, Japanska, Kinesiska, Geografi, Historia, Juridik, Filosofi, Psykologi, Religionskunskap och Samhällskunskap. Utöver detta hjälper vi till med att stärka allt från studieteknik till motivation & självförtroende. Kontakta oss för mer information om hur du kan få studiestöd på bästa sätt!

Vilka åldrar och nivåer kan få studiehjälp?

Alla årskurser och åldrar, från grundskola (lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet) och gymnasium till universitet, komvux och vuxen/företag. Studiehjälpen sker med en certifierad privatlärare som ofta är en riktigt duktig student.

Vilken matte kan jag få hjälp med?

Allakando erbjuder hjälp med studierna i Matematik 1a, Matematik 1b, Matematik 1c, Matematik 2a, Matematik 2b, Matematik 2c, Matematik 3b, Matematik 3c, Matematik 4, Matematik 5, Matematik – specialisering på gymnasiet, Matematik årskurs 1-3 (lågstadiet), Matematik årskurs 4-6 (mellanstadiet), Matematik årskurs 7-9 (högstadiet) på grundskolan. Även Matematik universitet & Matematik vuxen/komvux. Du kan också få läxhjälp inför nationella prov. Kontakta oss och få studiehjälp oavsett om det är på vårterminen eller höstterminen.

Var finns Allakando?

Vi finns i hela Sverige och kan hjälpa dig oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Några platser där vi är stora är exempelvis studiehjälp i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Lund — men vi finns i hela landet. Träffa din studiehjälp online eller studiehjälp hemma med en studiecoach, alternativt på ett bibliotek centralt. Kontakta oss nu, så hittar vi rätt person för ditt studiestöd i Sverige, oavsett om du studerar på gymnasiet, grundskolan eller högskolan!

Du kan nå dina mål snabbt och enkelt med studiehjälpen

Välkommen till Allakando, Sveriges största företag för studiehjälp! Vi kan hjälpa dig i alla ämnen, från matematik och natur till språk och samhällskunskap. Detta gäller oavsett hur gammal du är eller om du behöver studiehjälpen för gymnasiet, grundskolan, högskolan, komvux eller andra nivåer. Vi finns i hela Sverige — kontakta oss för en prova-på-lektion nu!

Kanske har du inte ens satt upp mål och det ska du inte skämmas för. När man aldrig har lärt sig hur man ska bedriva studier i enlighet med en plan så har man knappast betänkt att man faktiskt själv kan påverka hur det går med studierna. När du träffas med en av våra privatlärare för att lägga upp ett schema för privatlektioner så kommer ni att se på vad du vill få ut av pluggandet.

Det kan handla om delmål såväl som slutmål, och det är verkligen upp till dig att bestämma vad du vill få ut av läxhjälpen. Med en bra plan och studieteknik som fungerar så inser du att det är möjligt att klara av det som du vill lyckas med. Vi jobbar också en hel del med motivation vilket gör det lättare för dig att komma loss med ämnen som kanske har varit mycket svåra att klara på egen hand.

Vi finns bland annat i Stockholm, Göteborg & Malmö. Vår studiehjälp finns i alla ämnen, exempelvis studiehjälp i Engelska såväl som studiehjälp i matematik. Du kan få studiehjälp hemma, på ett bibliotek eller studiehjälp online.

Prova studiehjälpen med kurs inför nationella prov

Vi erbjuder också studiehjälpen via kurser som du kan ta tillsammans med andra studenter. Våra kurser inför nationella prov är mycket populära som studiestöd. Det här är intensivkurser där du på kort tid ser till att du har koll på det som du ska kunna. För vissa så kan det komma som en chock hur mycket man kan lära sig på så kort tid.

Här är vi verkligen bra på att demonstrera hur pedagogiska instruktioner gör att man förstår mycket. Det att du slipper lägga så mycket tid på att plugga själv är en lättnad. Många behöver även få detta stöd till sina studier för att behålla csn och studiemedel. Dessutom så är det förstås så att man känner sig mycket säkrare då man tar ett prov som man är väl förberedd för.

Studera online med interaktiva kurser för studiehjälp

Idag så är det många i Sverige som väljer att studera med oss online. Vi har till exempel utformat en helt unik onlinekurs som gör det möjligt att höja på högskoleprovet. Det här är en kurs som man kan nå via en mobil enhet såväl som datorn.

Den är smart på så vis att den håller ordning på hur man utvecklas och vilken poäng man ligger på. Det betyder att man inte behöver plugga mer än vad som verkligen krävs. På så vis så får man verkligen tid till att förbereda sig på rätt sätt inför högskoleprovet.

Hitta Studiehjälp

Välj den studiemetod som fungerar för dina behov

Med ett brett utbud i Sverige av studiemetoder som kurser, mattestugor, privatlektioner, studiecoacher, läxhjälp och mer så ser vi till att alla som behöver hjälp kan få den. För vissa så blir det bäst att träffas med en privatlärare på ett bibliotek eller kanske läxhjälp hemma / hemundervisning medan andra föredrar en kurs tillsammans med andra studenter. Vi ser också att många kombinerar privatlektioner med kurser för att på ett intensivt sätt klara av en skolkurs, ett särskilt prov eller kommande utbildning.

Om du inte är säker på vilken studiehjälp som kommer att passa dig bäst så kan du alltid kontakta oss och berätta lite mer om vilka eller vilket ämne som du vill förbättra. När vi vet lite mer om dina behov så kan vi föreslå bästa möjliga lösning som du kommer att ha tid för. Du kan alltid börja med en provlektion för att se hur det hela fungerar och även lära känna den privatlärare som vi tror kommer att vara en god match med dig.

Studiehjälp på era villkor

Få stöd i studier med oss på heltid, deltid eller sporadiskt — där vi har en elev per lärare, vilket gör det enkelt att anpassa undervisningen. Alla lär sig inte på samma sätt och behöver ta olika lång tid på sig. Alla kan mer än de tror, men ibland kan det vara svårt att se det när man mött motgångar av olika anledningar under en tid.

Studiehjälp fokuserar inte bara på att förbättra provresultaten idag, utan även att på lång sikt förbättra studieteknik och motivation. När ni ringer in till oss och diskuterar studiehjälp tar vi reda på ert unika behov och lägger upp en plan framåt.

Studiehjälp för en bra studietid

När du har genomgått en kurs eller tagit privatlektioner för att klara ett prov som du sedan också lyckades med så är det mycket troligt att du inte längre behöver vår studiehjälp. Detta är oavsett om du börjar i ettan eller när du exempelvis är 16 år eller när du fyller 20 år. I och med att vi visade dig hur du ska studera och tänka så kan du fortsätta på samma sätt med kommande kurser.

Du klarar själv att studera målmedvetet och kunskapen tar du med dig för studier på högre nivå såväl som för andra livssituationer där det är smart att veta hur man ska sätta upp mål och nå dessa. Du får en frihet som innebär att du verkligen kan lyckas med allt som du företar dig, inte bara när du studerar. Det är ett av de finaste bidragen som vi ger med den studiehjälp som du får från Allakando!

För råd och vägledning kring studiehjälp kan du också vända dig till en av tre myndigheter:

 1. Skolinspektionen – För skolmiljön & eventuell anmälan
 2. Skolverket – För vägledning inom skolan
 3. Specialpedagogiska skolmyndigheten – Unga och vuxna oavsett funktionsförmåga.
 4. Även CSN — För frågor om studiemedel & studiebidrag

Eller kontakta oss på Allakando för studiehjälp i form av läxhjälp och privatundervisning. Det första steget är att vi pratar om ert behov och tillsammans tar fram den lärare som passar er bäst för er studiehjälp.

Undervisning och studiehjälp från Allakando