Gör verklig skillnad

Extrajobb i Stockholm

 • Ett meningsfullt extrajobb för dig i eller runt Stockholm
 • Som privatlärare och mentor kan du inspirera och göra hela skillnaden
 • Ett flexibelt extrajobb från 2 timmar per vecka
 • Undervisning sker i dina utvalda ämnen
 • Uppskattad och unik merit för alla framtida jobb
 • Ett extrajobb där du utvecklas som pedagog, retoriker och ledare

Ett meningsfullt & flexibelt extrajobb i Stockholm där just din insats gör hela skillnaden.

Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev
 • Ett meningsfullt extrajobb för dig i eller runt Stockholm
 • Som privatlärare och mentor kan du inspirera och göra hela skillnaden
 • Ett flexibelt extrajobb från 2 timmar per vecka
 • Undervisning sker i dina utvalda ämnen
 • Uppskattad och unik merit för alla framtida jobb
 • Ett extrajobb där du utvecklas som pedagog, retoriker och ledare

Ansök nu – det tar bara 3-4 minuter!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Om uppdraget Bild på vi som jobbar på Allakando

Är du den vi söker i Stockholm?

Det här är ett extrajobb som innebär mer än bara läxläsning. Som en mentor och förebild kan du utgöra hela skillnaden för en ung människa. Vi värdesätter goda kunskaper från skolan och att du har en vilja att hjälpa andra. Du får sedan utbildning och stöttning till att bli en riktigt skicklig pedagog. Vi söker dig som bor i eller runt Stockholm och som:

 • Har en ambition att förändra och göra skillnad för andra
 • Har ett engagemang och en positiv inställning
 • Är skicklig i de ämnen som du vill undervisa i
 • Vill undervisa minst 4 timmar i veckan i eller runt Stockholm
 • Är flytande i svenska och kan kommunicera i båda tal och skrift
Ansök nu - DET TAR BARA 3-4 MINUTER!
Bild på Allakando teamet Bild på Allakando teamet

Ett spännande extrajobb i Stockholm

Om du vill göra skillnad för andra människor samtidigt som du tjänar pengar så bör du se lite närmre på läxhjälp jobb i Stockholm. Det här är uppdrag som passar bra för dig som kan ett eller flera skolämnen mycket bra. Du får lära dig hur du ska förklara, och du får också tillgång till en mycket unik pedagogisk metod. Läxhjälpjobbet är spännande och mycket givande.

Lär andra det du kan

När du funderar på vad du kan göra för att få in mer pengar så kanske du inte omedelbart ser läxhjälp i Stockholm som ett jobb. Det är trots allt rätt stor skillnad mellan att själv plugga ett ämne och förstå det och att lära någon annan. För att fungera bra som lärare så måste du ha ett naturligt intresse av att hjälpa andra. Dessutom så bör du ha gott om tålamod.

Läxhjälp är flexibel

Något som gör jobbet som privatlärare så attraktivt är att det är mycket flexibelt. Det är inte många andra extrajobb i Stockholm som kan erbjuda allt från några timmar i veckan till dagliga uppdrag. Du kan lägga till fler elever då du får mer tid för detta. Det går att jobba på kvällar, under lov, på helger och då du inte har föreläsningar.

Det är du och eleven som du ska hjälpa som bestämmer när och var ni kommer att ses. Tillsammans lägger ni upp en plan för det som ska läras in och du kommer att ha rollen som mentor. Du ser till att eleven pluggar in det som krävs och delar sedan glädjen då detta leder till fina resultat.

Tjäna pengar då du hinner

Det är inte alltid så enkelt att hinna med att jobba extra. Kanske pluggar du själv fulltid och då många extrajobb kräver att du jobbar minst 10 timmar i veckan så blir det besvärligt. Som privatlärare så kommer du att tjäna pengar då du hinner. Du får bra betalt och dessutom så rör det sig om ett riktigt jobb som är vitt.

Ett vitt jobb som är så flexibelt och som ger dig så mycket är en stor fördel. Det kommer inte bara att vara en källa till pengarna som du så väl behöver. Det ger dig också känslan av att du gör något viktigt med den tid du har över till annat än studier.

Jobbet är en merit

Vi ska inte glömma bort att jobbet som lärare är en merit. När du ger läxhjälp så visar du på flera fina egenskaper. Du visar att du är en person som bryr dig om och som har tålamod. Dessutom så får du viktig kunskap från oss som du kan använda för egna studier och för att sätta upp mål i livet.

Blivande arbetsgivare som ser att du har gett läxhjälp kan se detta som en stor merit och som något som väger för att du ska få jobbet. Arbetet med läxhjälpen blir alltså en viktig investering i din framtid. Det oavsett vad du kommer att jobba med.