Läxhjälp Trosa

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Personlig privatundervisning i Trosa

Få privatundervisning som gör att du förstår och att du vill lära dig mer. När elever får läxhjälp i Trosa från Allakando så förändras allt. Stressen försvinner då man istället för att oroa sig för hur det ska gå ser fram emot kommande prov. Med vår studiehjälp så kan du klara alla ämnen och dessutom så kommer du att inse att du kan göra allt det som du drömmer om. Boka in ett möte med din privatlärare och kom igång med läxhjälpen som gör att det äntligen lossnar.

Möt din privatlärare

När du hör av dig till oss så kommer vi att ta reda på vilka ämnen du behöver hjälp med. Vi har specialister som kan ge mattehjälp, språkhjälp och mer. Ibland så kan det vara så att du behöver ha en privatlärare för ett ämne och en annan för ett annat. Då ordnar vi med det. Det viktigaste är att du får hjälpen som gör att du äntligen förstår. Det är också därför som vi är noga med att bara erbjuda privatundervisning som ges av personer som verkligen kan sina ämnen. De får lära sig vår metod som ger motivation och goda planeringskunskaper.

Efter ett första möte så kan ni komma igång och plugga mot de mål som har satts upp. Om det skulle vara så att du vill få en annan privatlärare så kan vi alltid ordna med det. Men av erfarenhet så vet vi att det brukar bli rätt från start. Vi ser på saker som schema så att ni får tid att träffas. Det finns stora fördelar med att få läxhjälp i Trosa av en lärare som finns lokalt och som därmed kan mötas på ett flexibelt sätt.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Trosa

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Trosa när du behöver den

Det är inte alltid som man inser att man behöver läxhjälp. Det kan ju gå skapligt i ett ämne under den första kursen men om man har missat en eller flera bitar så går det inte att bygga på. Det är rätt så vanligt att vi blir kontaktade för mattehjälp då en elev plötsligt inte klarar proven och heller inte förstår det som står i matteboken. Då ser vi till att grunderna som fattas tas igen och att eleven förstår att han eller hon kan lära in. Självförtroendet är en viktig bit och något som kan bidra till att man vågar ge sig på nya ämnen och sådant som verkar svårt.

Med en privatlärare från Allakando så kommer motivationen som man behöver för att ta igen. Den som har haft tankar om att det bara inte går kommer snart att inse att det är ett felaktigt sätt att tänka på. Vi kan lova att alla som vill kan. Det gäller bara att bestämma sig för att man kan klara av ämnet. Med privatundervisning som är pedagogisk och personlig så blir det faktiskt kul att jobba sig fram. Privatläraren visar hur mål ska sättas upp och blir en personlig coach som man får så stort stöd av.

Boka in läxhjälp så snart som möjligt om du känner att du kan lyckas bättre med studierna men av någon anledning inte gör det. Vår studiehjälp kan göra den stora skillnaden både på kort och på lång sikt!

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert