Läxhjälp Gävle

Läxhjälp i Gävle

 • Egen privatlärare hemma och online
 • Läxhjälp i Gävle för alla åldrar
 • 9 av 10 når sina studiemål
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Läxhjälp Gävle

Så fungerar vår läxhjälp i Gävle

Allakando grundades 2007 och sedan dess har vi erbjudit professionell läxhjälp till elever i hela Sverige. Årligen hjälper vi över 26 000 elever med att förbättra sina studieresultat, något vi är väldigt stolta över. Det som gör vår läxhjälp i Gävle unik är att den fokuserar på att du ska nå dina betygsmål, men också växa som person.

Personlig matchning med privatlärare
Vi på Allakando har som målsättning att ha både Gävles och Sveriges bästa privatlärare. Med över 14 års erfarenhet i branschen har vi lärt oss att nyckeln till lyckad läxhjälp är att matcha rätt pedagog med rätt elev. Det handlar om att du ska få en studiecoach som är uppfyller dina behov, både akademiskt men också personligt. Vi jobbar därför stenhårt med att alltid hitta den perfekta privatläraren till dig för att du ska lyckas med det du vill!

Läxhjälp i Gävle för alla åldrar och ämnen

 • Välj vilka ämnen du behöver läxhjälp i
 • Personligt anpassad studiecoach
 • Bemästra din studieteknik och studieplanering
 • Förbättra motivationen och självförtroendet
 • Ta dina betyg till en helt ny nivå

Prova vår läxhjälp i Gävle idag! Är du inte nöjd kan du bara be oss hitta en ny privatlärare eller avsluta samarbetet.

Läxhjälp Gävle

Kom igång med läxhjälp i Gävle

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för läxhjälp & mattehjälp i Gävle

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension läxhjälp Gävle

Kontakta oss för läxhjälp i Gävle

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om läxhjälp i Gävle

Hur funkar er läxhjälp i Gävle?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vår läxhjälp i Gävle är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp?

Matematik, NO (fysik, kemi och biologi), språk (svenska, engelska, tyska, franska, spanska, m.m), samhällskunskap, ekonomi eller programmering. Ser du inte ditt ämne här? Vi kan med största sannolikhet hjälpa dig ändå!

Erbjuder ni läxhjälp för alla årskurser och nivåer?

Ja! I Gävle är vår läxhjälp tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller läxhjälp i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, högskola/universitet eller IB.

Var i Gävle kan jag få läxhjälp?

Vi kan hjälpa dig oavsett var i Gävle du bor, även i närliggande orter som Alderholmen, Andersberg, Bomhus, Brynäs, Fredriksskans, Hagström, Hemlingby, Hemsta, Hille, Lexe, Stigslund, Sätra, Villastaden, Tolvfors och Åbyggeby. Vi finns i hela Sverige!

Hitta Läxhjälp Gävle

Få skräddarsydd läxhjälp i Gävle

Hjälp med läxorna på den tid och plats som passar dig

I Gävle kan vi erbjuda läxhjälp hemma, online eller på valfri plats. Vi är väldigt noga med att denna läxhjälp ska uppfylla era förväntningar och gärna överträffa dem. Det finns olika former av läxhjälp i Gävle bl.a. privatundervisning under en termins gång, läxhjälp vid behov och olika mattekurser. Våra privatlärare i Gävle är kunniga inom de områden de undervisar i och de har goda pedagogiska förmågor. De får dessutom vidareutbildning inom sina ämnen.

Läxhjälpen fungerar som så att privatläraren kommer hem till eleven, eller så möts ni upp på en plats i stan t.ex. ett bibliotek. Ni arbetar tillsammans för att ta fram en studieplan och sätta upp mål. Sedan jobbar ni tillsammans för att följa planen så att målen nås.

Privatlärare i Gävle som är utbildade

Våra lärare kan lära ut ett eller flera ämnen och de undervisar alltid i studieteknik i samband med de specifika ämnena. De privatlärare vi har är flexibla och läxhjälpen anpassas efter elevens schema och behov. Oavsett om ni behöver undervisning i engelska på grundskolenivå eller gymnasiehistoria så har vi lärare som kan möta era behov. Kontakta oss för mer information eller för att boka in det första mötet redan nu.

Välj mellan privatlektioner och punktinsatser med läxhjälp i Gävle

Privatlektioner sker under terminens gång, dessa kallas också läxhjälp under terminen. Denna form av läxhjälp ger ett generellt lyft för elevens hela studiegång. Varje elev får en personlig privatlärare som de arbetar tillsammans med ett par timmar varje vecka under en hel termins tid.

Man lär känna sin lärare och man planerar tillsammans och sätter upp mål, både långsiktiga och kortsiktiga. Dessa mål arbetar ni sedan kontinuerligt mot. Undervisningen sker antingen hemma hos dig, på ett bibliotek eller virtuellt vi något av våra online-klassrum.

Punktinsatser är läxhjälp under en kortare tidsperiod, du arbetar tillsammans med en lärare och sätter upp kortsiktiga mål. Sedan jobbar ni mot dessa mål under en intensiv period. Detta är perfekt för den som vill ha ett litet extra ryck inför slutproven eller liknande.

Läxhjälp i Gävle – hemma och online

Du kan också välja undervisning online, då sker undervisningen i en grupp med andra elever via något av våra virtuella klassrum. Du får personlig hjälp i en grupp online. Vi skickar hem all utrustning som krävs med kamera inklusive stativ. Lärare och elev kan se vad den andre skriver via det virtuella klassrummet.

Hitta Läxhjälp Gävle