Läxläsning

Läxläsning

 • Pedagogisk läxhjälp som väcker intresse
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Hemma hos dig, i våra lokaler eller online
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Läxläsning

Läxläsning som gör den stora skillnaden

Repetitionen är kunskapens moder säger man ju, men vad ska man göra om man sitter och repeterar något som man inte ens förstår? Det finns ingen anledning till att sitta med läxor som man inte klarar av på egen hand. Det är rent slöseri med tid.

Dessutom så kan försök med att få det hela förklarat av en förälder som inte riktigt har tid eller ork också leda till frustration. Då är det mycket bättre att få läxläsning från oss på Allakando. Våra privatlärare vet hur man förklarar och med deras hjälp så behöver du alls inte repetera särskilt mycket.

 

Läxläsning

Kom igång med Läxläsning

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för läxläsning

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension läxläsning

Kontakta oss för hjälp med läxläsning

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxläsning som ger resultat
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i hela Sverige, för alla nivåer
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om vår läxläsning

Hur funkar er läxläsning?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vår läxläsning är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

Erbjuder ni läxläsning för alla årskurser?

Ja! Vår läxläsning är tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller läxläsning i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, högskola/universitet eller IB.

Var kan jag få hjälp med läxläsning?

Vi kan hjälpa dig oavsett var du bor, exempelvis i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Jönköping, Örebro, Mora och Umeå. Vi finns i hela Sverige!

Ett ämne som du behöver hjälp med

Vad man behöver hjälp med kan vara mycket olika. En del har fastnat i matten medan andra inte vet hur de ska få ordning på franskan. Vi har privatlärare som kan ge läxläsningshjälp i alla ämnen. I vårt nätverk så finns det personer med spetskompetens inom olika skolämnen. De kan lära ut det som du har missat och också stimulera dig till att lära dig mer.

Allt du behöver göra är att kontakta oss och tala om vilket ämne som du behöver läxhjälp inom. Vi kommer att matcha dig med en bra lärare som du kan träffas med hemma eller på annan plats. Börja med en provlektion för att se hur det hela fungerar och fortsätt sedan med regelbundna läxhjälpstillfällen.

En privatlärare som vet hur man förklarar

Men det räcker inte med att läraren kan sitt ämne. En stor anledning till att du behöver läxläsningshjälp är antagligen att du inte har fått ämnet förklarat för dig på rätt sätt. Det här är så viktigt och något som vi är noga med att undersöka då vi anställer nya lärare. De måste kunna förklara på ett pedagogiskt sätt och också kunna anpassa sig till den som behöver hjälpen. Det är väldigt bra att sitta tillsammans med en lärare och få personlig hjälp. Då kan man verkligen hitta orsaken till att man inte har greppat ett ämne och snabbt rätta till detta.

Med goda förklaringar så hittar man rätt tänk och då kan man själv lösa problem och lära in nytt material. När man får pedagogiken som hittills har fattats så inser man hur ett ämne ska studeras på rätt sätt. Det blir riktigt roligt att själv ta sig an det, även efter det att man har sagt farväl till privatläraren som man kanske fick läxläsningshjälp av under några veckors tid.

Läxläsning med målsättning och motivation

Förutom att man måste lära sig hur man ska studera och hur man får in kunskapen så är det otroligt viktigt med målsättning och motivation. Då man vet varför man jobbar lite extra med ämnet så blir det lättare att lägga energin på det. En plan med mål är också bra att ha. Med denna så kan man hela tiden stämma av att man verkligen får ut mesta möjliga av den läxläsning som man betalar för. Många gånger så inser man att det går att utvidga planen och hinna med mer då läxhjälpen är så pass effektiv och stimulerande.