Undervisning & kurser som ger resultat.

Läxläsning – Alla ämnen & städer

 • Pedagogisk läxhjälp som väcker intresse
 • Hjälp i alla ämnen – i hela Sverige
 • Hemma hos dig, i våra lokaler eller online
test2
Utmärkt
4.9 i betyg • 208 omdömen
Jätteduktig coach gav sonen ny…
Sonen 14 år fick hjälp med framförallt matte i drygt 6 månader. Jätteduktig coach som verkligen peppade och fick fram ny ener…
Anna Maria Nyquist
Önskar vi hade hittat er tidig…
Önskar vi hade hittat Allakando tidigare! Vilken skillnad i motivation vi sett på vårt barn! Från att ha kämpat med ämne, nu…
Isabel Gillblad
Vi har fått den bästa hjälp …
Vi har fått den bästa hjälp vi kan tänka oss. Vi efterfrågade en kickstart i Spanska och det fick vi! Full pott på proven:-)
Åsa Håkansson
Absoluta stjärnor. Kan varmt r…
Professionellt och alltid vänligt bemötande – ett företag som verkligen förstår sig på undervisning och personlig utveckling…
Olof
Sjukt bra och prisvärt
Allkando har verkligen hjälpt mig för att bli 100 procent förbered inför hp. Har verkligen fått all hjälp jag behövt och ka…
Tarnpreet Singh
Allakando är riktiga räddare
Utan min studiecoach vet jag inte hur jag skulle klarat av gymnasiet!
Erik Svensson
Väldigt bra med lärare som ä…
Väldigt bra med lärare som är engagerade vilket gör det mycket roligare att lära sig.
Elliot Bröms-Thell

Läxläsning som gör den stora skillnaden

Repetitionen är kunskapens moder säger man ju, men vad ska man göra om man sitter och repeterar något som man inte ens förstår? Det finns ingen anledning till att sitta med läxor som man inte klarar av på egen hand. Det är rent slöseri med tid. Dessutom så kan försök med att få det hela förklarat av en förälder som inte riktigt har tid eller ork också leda till frustration. Då är det mycket bättre att få läxläsning från oss på Allakando. Våra privatlärare vet hur man förklarar och med deras hjälp så behöver du alls inte repetera särskilt mycket.

Ett ämne som du behöver hjälp med

Vad man behöver hjälp med kan vara mycket olika. En del har fastnat i matten medan andra inte vet hur de ska få ordning på franskan. Vi har privatlärare som kan ge läxläsningshjälp i alla ämnen. I vårt nätverk så finns det personer med spetskompetens inom olika skolämnen. De kan lära ut det som du har missat och också stimulera dig till att lära dig mer.

Allt du behöver göra är att kontakta oss och tala om vilket ämne som du behöver läxhjälp inom. Vi kommer att matcha dig med en bra lärare som du kan träffas med hemma eller på annan plats. Börja med en provlektion för att se hur det hela fungerar och fortsätt sedan med regelbundna läxhjälpstillfällen.

En privatlärare som vet hur man förklarar

Men det räcker inte med att läraren kan sitt ämne. En stor anledning till att du behöver läxläsningshjälp är antagligen att du inte har fått ämnet förklarat för dig på rätt sätt. Det här är så viktigt och något som vi är noga med att undersöka då vi anställer nya lärare. De måste kunna förklara på ett pedagogiskt sätt och också kunna anpassa sig till den som behöver hjälpen. Det är väldigt bra att sitta tillsammans med en lärare och få personlig hjälp. Då kan man verkligen hitta orsaken till att man inte har greppat ett ämne och snabbt rätta till detta.

Med goda förklaringar så hittar man rätt tänk och då kan man själv lösa problem och lära in nytt material. När man får pedagogiken som hittills har fattats så inser man hur ett ämne ska studeras på rätt sätt. Det blir riktigt roligt att själv ta sig an det, även efter det att man har sagt farväl till privatläraren som man kanske fick läxläsningshjälp av under några veckors tid.

Läxläsning med målsättning och motivation

Förutom att man måste lära sig hur man ska studera och hur man får in kunskapen så är det otroligt viktigt med målsättning och motivation. Då man vet varför man jobbar lite extra med ämnet så blir det lättare att lägga energin på det. En plan med mål är också bra att ha. Med denna så kan man hela tiden stämma av att man verkligen får ut mesta möjliga av den läxläsning som man betalar för. Många gånger så inser man att det går att utvidga planen och hinna med mer då läxhjälpen är så pass effektiv och stimulerande.

Läs mer om vår läxhjälp här

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)