Studiecoach

Personlig studiecoach som ger toppresultat

 • Engagerande undervisning anpassad efter dig
 • Studiecoach i alla ämnen – i hela Sverige
 • Hemma hos dig, i våra lokaler eller online
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Priser och upplägg för studiecoach

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recensioner Allakando

Kontakta oss nu för en studiecoach

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Studiecoach som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Plugga tillsammans med en studiecoach

Idag så är vi väl medvetna om hur viktigt det kan vara med coachning. Begreppet personlig tränare är välkänt, och när det handlar om studier så finns det minst lika god anledning till att ta hjälp av en studiecoach för olika ämnen. På Allakando så har vi privatlärare som coachar, och hjälper, elever till goda resultat. Det här är personer som verkligen kan sina ämnen men som också vet hur man motiverar. Liksom en personlig tränare så kan de få dig till att ge lite mer och då blir dina studiemuskler ännu starkare vilket du får stor glädje av.

En studiecoach med kunskap

En studiecoach måste ha god kunskap inom sitt ämne för att lyckas med jobbet. När vi anställer privatlärare så är vi noga med att de verkligen kan matte, språk, NO-ämnen, SO-ämnen, programmering och mer. Sedan så bygger vi på med kunskap om hur man lär ut och coachar på rätt sätt. Vi har skapat en unik metod som gör att du kan göra stora framsteg på kort tid. Läraren fungerar liksom en coach och jobbar aktivt med dig för att du ska få kunskapen som han eller hon har.

Faktum är att du med vår metod kan bli bättre än den som först lär ut. Det beror på att du får verktygen som behövs för att lära in. När du väl vet hur du ska plugga och får drivet så finns det inga gränser för hur långt du kan gå. Din privatlärare blir lite liksom en idrottscoach som själv inte får medaljerna, men som är en stor anledning till att de vinns.

Våra riktigt duktiga studiecoacher

Det viktigaste är att ha en riktigt bra studiecoach. Din studiecoach väljs ut för att matcha din personlighet och anpassar sin undervisning som studiecoach för dig.

Läs mer om våra studiecoacher och läxhjälp.

Studiecoach som stärker din motivation

Det är när det är som svårast som man behöver en riktigt bra privatlärare. Man kan ju intala sig själv att det bara inte går att lära sig för att det är för svårt. När man gör det så behöver man stödet av en person som kan bevisa motsatsen. Detta gör de dels genom att påtala att det är normalt att känna på detta vis och dels genom att visa vägen mot kunskapen och studieglädjen. Studiecoachen får en så viktig roll just då man har kört fast och inte riktigt kan se hur matten, kemin eller tyskan någonsin kommer att verka tydlig och klar igen.

Personlig hjälp & studiecoach även i onlinekurser

Vi erbjuder ju även populära onlinekurser och här kan du också dra nytta av personlig hjälp. I vår interaktiva kurs online för högskoleprovet så finns det en studiecoach som själv har fått 2.0 på provet. Det här är en person som du kan samtala med via en chatt. Det kan verkligen behövas då du kanske funderar på hur du ska klara av att höja poängen på nästa prov och känner att det är lite tufft.

En lärare & studiecoach du kan lita på

Med en privatlärare och studiecoach som fungerar som ett personligt stöd så upplever man verkligen ett förtroende. Det här är en viktig del av studiecoachens jobb. Ni kommer att jobba intensivt tillsammans och det är din studiecoach som ser till att du förstår hur du ska planera och följa upp. I slutänden så är det inte bara bättre resultat som får betydelse utan också den trygghet som du har fått av att samarbeta med en person som du verkligen kan lita på.

Vår läxhjälp finns i hela Sverige, exempelvis i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Linköping, Helsingborg och Lund.

Läs mer om lön för studiecoach och vår verksamhet i Borås