Sveriges bästa lärare är målet

Läxhjälp Uddevalla

 • Högre betyg
 • Ökad motivation
 • Starkare studieteknik

Studieglädjen åter med läxhjälp i Uddevalla

När man förstår ett ämne så blir det plötsligt otroligt roligt att studera. Man inser att det finns så mycket att lära och att det alls inte behöver vara så svårt som man först trodde. Då den ordinarie undervisningen inte ger denna upplevelse så ska man absolut dra nytta av den läxhjälp Uddevalla kan erbjuda med Allakando. Vi har en unik metod och lärarna som vet hur man ska förklara och undervisa för att studieglädjen ska uppstå och bestå.

Vad behöver du hjälp med?

De lärare som vi skickar ut för privatundervisning i Uddevalla är experter på sina ämnen. Det här är viktigt. De vet hur man förklarar matte, språk och andra ämnen på ett sätt som gör att du faktiskt kan förstå. Här får du inte bara den faktiska kunskapen utan också insikt i hur du kan låsa upp ett ämne som tidigare verkade helt omöjligt.

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa lärare och vi vet att vi lyckas bra med detta. Feedbacken från elever som får hjälp med olika ämnen är mycket positiv och tyder på att vår metod med bra lärare och fokus på inlärning och utveckling fungerar. Kontakta oss redan idag om du känner att det finns ett eller flera ämnen som du inte riktigt hänger med i. Tillsammans så ser vi till att du kommer på rätt spår igen!

 

Så fungerar undervisningen i Uddevalla

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp Uddevalla

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Privatundervisning i Uddevalla på valfri plats

För att man ska hinna med privatundervisning i Uddevalla så är det viktigt att den är flexibel vad gäller plats och tid. Kanske finns det håltimmar då man kan sitta på ett studierum och läsa tillsammans med vår lärare eller så föredrar man att ta detta på kvällen hemma. Det är helt upp till dig att välja var och när. Våra lärare kommer till dig vilket sparar tid och gör läxhjälpen så effektiv.

Läxhjälp i Uddevalla för framtida studier

Det kan låta lite mystiskt att få läxhjälpen för en nuvarande kurs men med tanke på framtiden, men det är inte så komplicerat. I och med att vi även ger verktyg som är till för att klara av planering och strukturering av studier så kommer vår hjälp att ge så mycket mer än goda betyg just nu.

Vi lägger stor vikt vid att den läxhjälp Uddevalla får via Allakando också lägger grunden för en studieteknik som kan användas för andra kurser och andra ämnen. Tanken är alltså inte att du ska behöva våra privatlärare i all evinnerlighet utan att du snart ska kunna flyga själv och lära dig precis vad som helst.

Känslan av att förstå och att veta hur man studerar är något som även leder till att gott självförtroende. Det är det här som gör det möjligt att faktiskt realisera mål då man inser att man kan göra det man vill om man bara vet hur. Med Allakando så får du kunskapen, motivationen och lusten att bli riktigt bra på de ämnen som du väljer att lära dig.


Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ring (vard. 09-19)