Läxhjälp Uddevalla

Sveriges bästa lärare är målet
  • Högre betyg
  • Ökad motivation
  • Starkare studieteknik
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Studieglädjen åter med läxhjälp i Uddevalla

När man förstår ett ämne så blir det plötsligt otroligt roligt att studera. Man inser att det finns så mycket att lära och att det alls inte behöver vara så svårt som man först trodde. Då den ordinarie undervisningen inte ger denna upplevelse så ska man absolut dra nytta av den läxhjälp Uddevalla kan erbjuda med Allakando. Vi har en unik metod och lärarna som vet hur man ska förklara och undervisa för att studieglädjen ska uppstå och bestå.

Vad behöver du hjälp med?

De lärare som vi skickar ut för privatundervisning i Uddevalla är experter på sina ämnen. Det här är viktigt. De vet hur man förklarar matte, språk och andra ämnen på ett sätt som gör att du faktiskt kan förstå. Här får du inte bara den faktiska kunskapen utan också insikt i hur du kan låsa upp ett ämne som tidigare verkade helt omöjligt.

Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa lärare och vi vet att vi lyckas bra med detta. Feedbacken från elever som får hjälp med olika ämnen är mycket positiv och tyder på att vår metod med bra lärare och fokus på inlärning och utveckling fungerar. Kontakta oss redan idag om du känner att det finns ett eller flera ämnen som du inte riktigt hänger med i. Tillsammans så ser vi till att du kommer på rätt spår igen!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Uddevalla

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning i Uddevalla på valfri plats

För att man ska hinna med privatundervisning i Uddevalla så är det viktigt att den är flexibel vad gäller plats och tid. Kanske finns det håltimmar då man kan sitta på ett studierum och läsa tillsammans med vår lärare eller så föredrar man att ta detta på kvällen hemma. Det är helt upp till dig att välja var och när. Våra lärare kommer till dig vilket sparar tid och gör läxhjälpen så effektiv.

Läxhjälp i Uddevalla för framtida studier

Det kan låta lite mystiskt att få läxhjälpen för en nuvarande kurs men med tanke på framtiden, men det är inte så komplicerat. I och med att vi även ger verktyg som är till för att klara av planering och strukturering av studier så kommer vår hjälp att ge så mycket mer än goda betyg just nu.

Vi lägger stor vikt vid att den läxhjälp Uddevalla får via Allakando också lägger grunden för en studieteknik som kan användas för andra kurser och andra ämnen. Tanken är alltså inte att du ska behöva våra privatlärare i all evinnerlighet utan att du snart ska kunna flyga själv och lära dig precis vad som helst.

Känslan av att förstå och att veta hur man studerar är något som även leder till att gott självförtroende. Det är det här som gör det möjligt att faktiskt realisera mål då man inser att man kan göra det man vill om man bara vet hur. Med Allakando så får du kunskapen, motivationen och lusten att bli riktigt bra på de ämnen som du väljer att lära dig.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert