Hjälp med dina studier som ger resultat.

Studiehjälp Hemma – alla ämnen

 • Intresseväckande undervisning anpassad efter dig
 • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
 • Nå dina studiemål utan stress
test2

Engagerad och personlig studiehjälp för gymnasiet

Då det känns tungt och svårt att komma vidare så har man två val, man kan stoppa huvudet i sanden och låtsas som att det regnar, eller så tar man tag i situationen. Du har redan försökt klara ämnet som är svårt ensam eller med en kompis. Nu är det dags att du får professionell hjälp som kommer att ge resultat. Med vår studiehjälp för gymnasiet så finns det ingen anledning att oroa sig för hur det kommer att gå. Det kommer att gå bra för du lär dig hur du ska plugga för att lyckas med allt som du studerar!

Någon som förstår dig

Det är viktigt att få hjälp av en person som förstår vad man går igenom. En stor fördel med våra privatlärare är att de för det mesta själva är studenter. Det var inte så längesedan som de pluggade på gymnasiet, och de kanske till och med har gått på samma skola som du med samma lärare. Det här leder till engagerad hjälp och även till att det blir lättare för dig att lyssna. Du ser ju att läraren som du jobbar med har klarat kursen och vet vad det handlar om. När du får pedagogiska förklaringar och lär dig hur du ska klara samma sak så känns allting så mycket lättare.

Det blir roligt att plugga!

Tanken på att det skulle kunna vara kul att plugga ämnen som matte, franska och kemi kan tyckas märklig. Detta särskilt då man har haft svårt under en längre tid. Men faktum är att privatundervisningen leder till äkta studieglädje. Du känner motivation och ser att det går framåt och då blir det kul att fortsätta på samma sätt. Din nya attityd märks precis överallt och påverkar andra ämnen såväl som dina fritidsaktiviteter på ett mycket positiv sätt.

Ta igen sådant som du har missat snabbt

Har man missat delar av kurser så är det viktigt att man tar igen dessa. Du behöver inte lägga månader på att komma igen. Det kan räcka bra med några veckor även då det rör sig om en hel del kunskap. I och med att studiehjälpen är intensiv så kommer den snabbt att ge resultat. I många ämnen så räcker det bra med att man får in rätt tänk för att man ska komma igen och ta sig framåt snabbt och lätt.

Dra nytta av kurser för högskoleprovet

Om du ska ta högskoleprovet för att få en alternativ väg in på din önskade högskoleutbildning så ska du inte missa vår smarta onlinekurs för detta prov. Det här en kurs som är interaktiv och som hjälper dig att nå en högre poäng. Det är också viktig studiehjälp för gymnasier då man ser på framtiden och försöker komma fram till vad man ska göra med den. Oavsett vilket kurs du tar med oss på Allakando så kan du räkna med att få redskap som du drar nytta av långt efter det att sista gymnasiekursen är avverkad.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)