Tyskundervisning som ger resultat.

Läxhjälp i Tyska

 • Privatlärare med lite extra kärlek till Tyskland!
 • Bli bättre i både tal & skrift
 • Helt anpassat efter din nivå
test2

Gör plugget lekande lätt med läxhjälp i tyska

Varför valde du tyska som tredje språk? Det här kanske du frågar dig då ämnet blir till en plåga för att du inte hänger med och inte klarar proven. Tyskan är ett språk som är av vikt i Europa. Kanske kommer du inte att ha ett jobb där du behöver tala flytande, men det är vetenskapligt bevisat att hjärnan vässas av att man kan flera språk. Det finns alltså god anledning till att du inte ger upp och att du tar tag i tyskakursen då det känns som att den blir alltför svår. När du får hjälp av en privatlärare i tyska från Allakando så kommer ordet svårt att bytas ut mot flera andra ord som intressant, roligt, stimulerande, och utvecklande.

Det blir roligt att studera tyska

Innan du börjar med våra privatlektioner i tyska så kan det låta som en omöjlighet. Det förstår vi och vi ser hela tiden hur elever som i stort sett dömt ut sig själva som misslyckanden efter några studietillfällen får studielusten åter. Det här är något som ändrar allt. Vi har utvecklat ett unikt system där du får både kunskapen och metoden som krävs för att du ska komma vidare. Det är detta som gör att du kommer att uppleva att det är riktigt kul med tyskan. När ämnet känns stimulerande och spännande så blir det naturligt så att du vill använda språket mer och det leder till att du blir ännu bättre på kortare tid.

 

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp i tyska

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Privatundervisning i tyska hemma hos dig

När och var du får hjälpen med läxläsning i tyska beror helt på dig. Du kan välja att träffas med din privatlärare hemma. Kanske på kvällen eller på morgonen. Våra lärare jobbar på ett flexibelt sätt. De är ofta själva studenter och det är något som du tjänar på. Dels för att de förstår hur ditt liv ser ut, och dels för att deras schema gör det möjligt att plugga tillsammans på tider som verkligen fungerar bra för er båda.

Ni kan förstås också träffas på andra platser. Det krävs inte så mycket mer än ett bord och två stolar för att man ska kunna komma igång med läxhjälpen i tyska. Det viktigaste är att du kommer igång så snart som möjligt och att du inte bränner mer tid på att intala dig själv om att du aldrig kommer att klara detta ämne.

Höj betygen och få ett extra språk

Med privatlektionerna så kommer du att få flera fördelar. En är förstås att du äntligen kommer att klara ämnet och på så vis kan höja dina betyg. Det är ju något som påverkar ditt samlade betyg och möjligheter till att gå vidare med studier på högre nivå. Samtidigt så får du ett extra språk och det är något som du drar nytta av livet ut. Tillsammans med den självkänsla om kommer då du inser att du kan lära dig vad du vill så blir kunskapen något som du vågar använda dig av i Sverige och då du är ute och reser.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)