Johanna hälsar på sin studiecoach Julia vid dörren inför en av deras lektioner

Så höjde Johanna sina betyg i alla ämnen – och hittade motivationen

Med hjälp av en personlig studiecoach från Allakando har Johanna inte bara höjt sina betyg i matte – utan i samtliga ämnen. Dessutom känner hon sig mer motiverad, mindre stressad och tycker att skolan är mycket roligare.

Johanna har alltid gillat skolan, men inför sista terminen av nian kände hon sig stressad. Både nationella proven och slutbetygen väntade runt hörnet och hon ville höja sina betyg, framförallt i matte. 

Studiecoachen gav Johanna stöd och struktur 

Johannas mamma Karin hade blivit tipsad om att prova en personlig studiecoach och bestämde sig för att kontakta Allakando.

Efter ett samtal om Johannas behov och målsättningar, kunde Allakando snabbt presentera en personligt utvald studiecoach: 21-åriga Juridikstudenten Julia Asp. Det blev en fullträff direkt, både med personkemin och med undervisningen. Redan efter första lektionen kunde de märka skillnaden.

– Vi började med att göra upp en plan, vecka för vecka. Det märktes tydligt att Johanna blev mycket mindre stressad och tyckte det var roligare att gå i skolan. Hon fick även bättre resultat, inte bara i matten utan i alla ämnen, förklarar Julia. 

Julia Asp, 21 år, juridikstudent och Johannas studiecoach hos Allakando

Besegrade inte bara matten – fick högre betyg i alla ämnen 

Johannas mamma berättar att Julia har varit ett ovärderligt stöd när det kommer till skolarbetet. Tack vare henne kunde Johanna inte bara höja sitt betyg i matte – utan i samtliga ämnen. Dessutom har Julia hjälpt henne att bygga upp sitt självförtroende och tro på sig själv, vilket har gjort skolarbetet både enklare och roligare. 

– Tack vare Allakando och Julia har jag inte bara höjt mig i mina betyg. Jag är också mycket mindre stressad och det gör att skolan är mycket roligare att vara i, säger Johanna.

Julia har inspirerat Johanna till att läsa samma sak på gymnasiet – och Johanna är nu också nyfiken på högskolestudier.

Johanna fick en inspirerande förebild och nya framtidsdrömmar

När Johanna gick ut nian, gjorde hon det med högsta betyg i nästan alla ämnen. Julias coachning har fungerat så bra att de bestämt sig för att fortsätta ses även under gymnasieåren. Även Johannas familj tycker att det är otroligt värdefullt att ha en mentor och förebild som Julia i deras närhet.

– Hon har varit en oerhörd förebild för Johanna. Helt plötsligt läser Johanna samma sak som Julia på gymnasiet och sneglar på universitetet, berättar Johannas mamma.

Karin Ebbinghaus, mamma till Johanna, tycker att Allakandos läxhjälp har gett mer än bara högre betyg.

Allakando gav familjen mycket mer än bara höga betyg

Med hjälp av sin studiecoach kunde Johanna börja fokusera på rätt saker. Resultat och höga betyg i all ära, men enligt Johannas mamma Karin gav undervisningen från Allakando saker som väger ännu tyngre. 

– Visst är det viktigt med resultat, men det är ännu viktigare att hitta en studiemotivation och ett intresse för att lära sig. För mig som förälder är det otroligt glädjande att se vilken kunskapstörst studiecoachningen väckt hos Johanna, avslutar hon.

Kolla in filmen nedan: Johanna, Karin och Julia berättar om studiecoachningen med Allakando

Allakando höjer dina betyg snabbt och enkelt

Det finns många olika metoder för att höja sina betyg, men det allra bästa tipset är att anlita en studiecoach från Allakando! En personlig Allakando-coach ger dig mer än vanlig läxhjälp – de arbetar med att förbättra studieteknik, motivation och självförtroende. 

Detta säkerställer att du inte bara får bättre betyg på nästa prov, utan under hela din studietid. Allakando har över 15 års erfarenhet med läxhjälp och hjälper mer än 26 000 elever varje år. Hela 9 av 10 höjer betyget med Allakandos läxhjälp!