Språkundervisning som ger resultat.

LÄXHJÄLP FRANSKA

 • Privatlärare med lite extra kärlek till Frankrike
 • I hemmet eller online
 • Nivåanpassad & skräddarsydd undervisning
test2

Med läxhjälp i franska så klarar du betyget!

Ett språk som klingar som musik i öronen eller oljud som får en att vilja springa långt, långt bort. När man har halkat efter i skolfranskan så kan man bli så stressad att man inte ens orkar gå på lektionerna där en lärare eller lärarinna pratar på snabbt och intensivt utan paus. Men du ska veta att du kan bli riktigt bra på franskan om du bara få hjälp av en privatlärare i franska som vet hur man lär ut på rätt sätt.

Med en privatlärare i franska så kommer du också att börja höra musiken och den kan komma att ackompanjera betyg som du blir riktigt nöjd med. Har du några funderingar eller frågor om läxhjälp franska så kan du alltid höra av dig.

Hur ska det här gå?

Halva kursen är kvar men du har missat en hel del från förra läsåret, kommer det att gå att klara ett hyfsat betyg? Ja, säger vi på Allakando, det kommer att gå. Om du väljer att plugga med en privatlärare i franska från oss så får du rätt struktur på dina studier. Du kommer att jobba målmedvetet och chansen är god att du höjer rejält redan denna termin med läxhjälp franska.

I och med att vi har en unik metod så kommer du antagligen att uppleva att det faktiskt är kul och uppiggande att plugga franska med oss och det kan kännas lite märkligt i början. Men om du känner att du behöver läxhjälp franska så ta kontakt med oss idag. Ju snabbare du börjar med din läxhjälp franska, desto snabbare kan du få bättre resultat!

 

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp i franska

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Med privatundervisning i franska så blir det bättre betyg

Precis hur mycket du kommer att höja är upp till dig. Det här beror ju lite på hur mycket du har missat och hur mycket tid det finns kvar för att ta igen. Med en privatlärare i franska så kan du fokusera på det som är viktigast och det spar tid. Du behöver inte vänta på att få uppmärksamhet och att få ställa dina frågor. Hela pluggtimmen kommer att handla om dig och det du ska läsa in. Det ger stor effektivitet och så slipper du sitta så mycket själv med material som du inte riktigt förstår.

Våra privatlektioner i franska är faktiskt utformade för att du ska få in studietekniken. De ger dig en helt ny frihet och möjligheten att på egen hand 

avancera. Det kan ta några lektioner innan du når nivån då du snabbt tar in nytt material, men redan i början så kommer du att se annorlunda på språket.

Med privatlärare som brinner för språket och för din motivation

Kanske har du redan en lärare i skolan som verkligen älskar franska. Men det krävs lite mer än passion från lärarens håll för att du ska känna likadant. Våra privatlärare brinner också för att du ska motiveras och det kommer du att känna som ny energi. Studielusten kommer åter och det är något som kommer att leda till möjligheten till riktigt goda betyg i språket som du snudd på hade gett upp hoppet om.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)