Privatundervisning i Spanska som ger resultat.

Läxhjälp i Spanska

 • Privatlärare med lite extra kärlek till Spanskan!
 • Förbättra både tal, skrift & läsning
 • Personlig undervisning anpassat efter din nivå
test2

Lär in på kort tid med läxhjälp i spanska

Det händer att vi får kommentarer från föräldrar om att det hade gjort en så stor skillnad om Allakando hade existerat för 20 år sedan. När man som förälder ser hur en ungdom går ifrån att slita sitt hår till att börja förklara för andra hur man talar på spanska korrekt så kan man bara förundras. Det handlar ju inte bara om den faktiska kunskapen utan också om modet att våga tala på ett annat språk. Vi ger privatlektioner i spanska som leder till detta resultat. De är utformade för att motivera och engagera vilket i sin tur leder till bättre resultat i skolan.

Så väljer vi privatlärare i spanska

När vi ska välja ut personer som ska fungera som lärare i språk så är det första vi ser på hur de själva klarar av ämnet. Man måste vara expert på spanskan för att få lära ut, men vi tycker inte att det här räcker. I och med att vi har utarbetat en unik metod för inlärning så vill vi också ha lärare som är intresserade av att jobba med denna. Det här kan ta lite tid men resultatet är privatlärare som gör en stor skillnad.

Vi har numera lärare som kan hjälpa till med läxläsning i spanska över hela Sverige. Det här är viktigt. Vi vill nämligen att privatundervisningen ska hinnas med ordentligt. Det klarar man om man kan få hjälpen hemma eller kanske i ett studierum i skolan då man har en eller flera håltimmar. Vi är måna om att jobba med lärare som är flexibla och som har möjlighet att träffas regelbundet med den som behöver hjälp.

 

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp i spanska

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

När det släpper så blir det spännande

Då man börjar med privatundervisning i spanska så kan det först kännas lite motigt. Detta särskilt om det är så att man måste ta igen. Det är spännande att se hur tankegången går inför den första privatlektionen och vad som sedan händer efter några studiemöten. Eleven som först bara pratat om att få bättre betyg och klara kursen vill plötsligt ta ett sabbatsår och uppleva Sydamerika!

Man får onekligen vingar då man äntligen förstår ett språk och inser att man kan lära sig mer och bli ännu duktigare. Motivationen gör att man på ett naturligt sätt letar efter fler tillfällen att lära sig mer och det gör att det bara går bättre och bättre.

Kanske blir du också en Allakando lärare

Just nu så vet du inte riktigt hur det ska gå med spanskakursen som du inte kommer ifrån. Men om några månader så kanske du är så pass bra på språket att det blir ditt huvudintresse. Kanske kommer du om några år själv att vara en spansklärare för Allakando. Kanske kommer du tillbaka för att visa andra att man kan om man vill, och att allting handlar om rätt inställning och studieteknik som fungerar.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)