Lektion med Allakando läxhjälp, privatlärare, studiehjälp, mattehjälp, mattelärare
Allakando Läxhjälp Online med privatlärare & studiehjälp
Mattelärare ger läxhjälp matematik, som privatlärare & studiehjälp
Läxhjälp med Allakando

Dyslexi hjälp

Det allra viktigaste när vi pluggar tillsammans med dig som har har dyslexi är att vi aldrig fastnar i en förklaring eller tillvägagångssätt – vi fokuserar på att förklara helheten. Vi alla har våra egna sätt att läsa texter och ta till oss information, därför fokuserar vi på att hitta en studiecoach som verkligen förstår dig och dina metoder!

test2
läxhjälp dyslexi

Över ett decennium av professionell läxhjälp

Vi på Allakando har över 14 års erfarenhet av att hjälpa barn och ungdomar med dyslexi. Vi tror starkt på att även om du har dyslexi kan du med rätt stöd klara studier på högsta nivå. Något vi tror på är att tidiga insatser och ett professionellt stöd kan reducera hinderna betydligt! För att du ska nå toppresultat är vi alltid väldigt noggranna med att matcha exakt rätt privatlärare för just dig och dina behov!

Vår läxhjälp
Våra studiecoacher fokuserar mycket på att skapa en positiv känsla genom att motivera och inge självförtroende. Vi lägger även mycket fokus på helheten vilket innebär främst tre saker:

Det första är att vi hjälper dig planera och organisera läxläsningen. Vad detta innebär att vi lägger upp ett schema och planerar inför kommande prov och läxor. Vi planerar också när vi ska plugga tillsammans och när vi inte ska göra det. Struktur och planering är två viktiga nycklar för att lyckas med studierna och vi hjälper dig bli en mästare på det!

Det andra är att vi är noga med vår studiemiljö. Vi försöker alltid välja en avskild plats som ger lugn och ro, men såklart tar vi hänsyn till vad du känner är bäst för just dig. Om du vill studera på ett café eller online istället för i hemmet är det inga problem!

Det tredje är att bryta ner för att förstå helheten. Våra studiecoacher är alltid noga med att bryta ner specifika moment inom ditt ämne och därefter knyta an till helheten. Våra privatlärare är riktigt duktiga på pedagogik och kan förklara och visa den röda tråden oavsett vilket ämne du behöver hjälp med!

Fokusområden inom vår läxhjälp

  • Skapa en positiv känsla
  • Stärka självförtroendet och motivationen
  • Fokusera på helheten
  • Förbättra studieteknik och planering
  • Stöttande, motiverande och resultatinriktade studiecoacher

Vi har privatlärare i hela Sverige – i alla ämnen och för alla åldrar. Vi vet att bästa resultat grundar sig i relationen mellan dig och din studiecoach, därför jobbar vi alltid stenhårt med att hitta någon som du känner dig trygg och bekväm med. Kontakta oss nu så hjälper vi dig hitta en personlig privatlärare!

läxhjälp dyslexi