Läxhjälp Umeå

Läxhjälp Umeå

 • Läxhjälp i Umeå för alla åldrar
 • Egen privatlärare hemma och online
 • 9 av 10 når sina studiemål
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Därför väljer så många läxhjälp i Umeå från Allakando

 • Privatlärare & läxhjälp Umeå

  1 Fokus: bäst privatlärare i Umeå

  Det viktigaste är att ha en riktigt bra privatlärare. Vi fokuserar på att hitta de bästa — endast ett fåtal får jobbet och de får gedigen utbildning.

 • Studiehjälp, mattehjälp, privatlärare, läxhjälp Umeå

  2 26 000 elever & 12 års erfarenhet

  Allakando har haft privatlärare i Umeå sedan 2007, vilket har gett stor erfarenhet av både mattehjälp & studiehjälp.

 • Allakando läxhjälp Umeå

  3 Engagerad studiehjälp i Umeå

  Vi brinner för studiehjälp & för att göra skillnad för unga. Vår VD Fredrik har själv hjälpt 3000+ elever som mattelärare och vi utvecklar kontinuerligt pedagogiken.

Läxhjälpare Umeå:

 • Höj betygen
 • Stärk motivation
 • Lär dig studieteknik
 • Alla ämnen & åldrar
 • Experter på mattehjälp

Hur fungerar läxhjälp i Umeå? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Personlig matchning

  Vi handplockar precis rätt studiecoach som kan dina ämnen och matchar dig personligen

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Träffa din studiecoach för en prova-på-lektion utan bindning, fortsätt bara om det känns bra

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser för läxhjälp & mattehjälp i Umeå

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension läxhjälp Umeå

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Studera ensam eller i grupp med läxhjälp Umeå

Med flexibla lösningar så gör vi det möjligt att studera på tu man hand med en privatlärare eller i grupp. Vilket som blir bäst beror givetvis på de behov som finns. Vi har särskilda kurser inför nationella prov där man snabbt kan ta igen det som man har missat men också skräddarsydd privatundervisning i Umeå som är helt och hållet utformad efter det som ska läras in. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med läxhjälp Umeå i det ämne som du vill bli riktigt bra på.

Få läxhjälp i Umeå av en lärare som passar dig

Något som är viktigt att tänka på är att våra lärare som kan anses vara de bästa i Sverige också är människor med unik personlighet. När vi sätter samman lärare med

samman lärare med elev så är vi noga med att personlighet ska stämma överens. Det är också viktigt att man kan få läxhjälp i Umeå på de tidpunkter som passar bäst. Det får inte bli stressigt då man sätter sig ner för att ta itu med de studier som man kanske har halkat efter i eller av någon annan anledning inte riktigt förstår. Med en lugn och smart metod så nås de mål som sätts upp och det går bra att träffas hemma för läxhjälp Umeå, i en studielokal eller där man tycker att det fungerar bäst. Flexibiliteten med vår läxhjälp Umeå är också något som vi är glada att kunna erbjuda då vi vet att det kan vara nog så jäktigt under studietiden med många ämnen och aktiviteter som ska hinnas med.


Kontakta oss nu för läxhjälp Umeå

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp Umeå
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om läxhjälp i Umeå

Hur funkar er läxhjälp i Umeå?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vår läxhjälp i Umeå är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp?

Matematik, NO (fysik, kemi och biologi), språk (svenska, engelska, tyska, franska, spanska, m.m), samhällskunskap, ekonomi eller programmering. Ser du inte ditt ämne här? Vi kan med största sannolikhet hjälpa dig ändå!

Erbjuder ni läxhjälp för alla årskurser och nivåer?

Ja! I Umeå är vår läxhjälp tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller läxhjälp i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, högskola/universitet eller IB.

Var i Umeå kan jag få läxhjälp?

Vi kan hjälpa dig oavsett var i Umeå du bor, även i närliggande orter som Backenområdet, Berghem, Fridhem, Haga, Holmsund, Sandbacka, Röbäck och Tavelsjöbygden. Vi finns i hela Sverige!

Hitta Läxhjälp Umeå

En ljusnande framtid med läxhjälp i Umeå!

Det blir roligt att studera då man känner att man förstår materialet och att man har rätt teknik för att lära sig mer. Tillsammans med våra duktiga lärare så blir läxhjälp i Umeå något som man verkligen ser fram emot. Det tar inte många möten för att trenden ska vända och den verkliga studieglädjen kan infinna sig. Oavsett om man behöver hjälp inför nationella prov eller måste ta igen en hel årskurs i ett naturvetenskapligt ämne så finns vi här med experter som vet hur man lär ut på rätt sätt.

Privatundervisning i Umeå med resultat

När man hyr in en privatlärare för att få hjälp med ett visst ämne så är det ofta så att man först och främst vill klara betygen. Men då man kommer igång med läxhjälpen så är det mycket mer än goda betyg som faller på plats. En stor fördel med vår unika metod är att den är till för att göra det möjligt för eleven att förstå och lära sig vilket ämne som helst. Även om man får läxhjälpen med fokus på ett visst språk eller kanske på matematiken så är det inte bara dessa ämnen som påverkas av studierna med oss.

Förmågan att planera och använda en metod för personlig utveckling är något som man tar med sig för resten av livet och som dessutom gör det så mycket roligare att tillägna sig nya kunskaper, oavsett hur svårt ämnet först verkar. Det är just detta som vi så ofta får beröm för, att våra lärare med privatundervisning i Umeå lyckas visa hur roligt det kan vara att bemästra ämnen som man inte riktigt har greppat tidigare. Det här är en känsla som stärker självförtroendet, inte bara betygen!

Hitta Läxhjälp Umeå