Läxhjälp Umeå

Sveriges bästa lärare är målet
  • Högre betyg
  • Ökad motivation
  • Starkare studieteknik
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

En ljusnande framtid är din med läxhjälp Umeå!

Det blir roligt att studera då man känner att man förstår materialet och att man har rätt teknik för att lära sig mer. Tillsammans med våra duktiga lärare så blir läxhjälp i Umeå något som man verkligen ser fram emot. Det tar inte många möten för att trenden ska vända och den verkliga studieglädjen kan infinna sig. Oavsett om man behöver hjälp inför nationella prov eller måste ta igen en hel årskurs i ett naturvetenskapligt ämne så finns vi här med experter som vet hur man lär ut på rätt sätt.

Privatundervisning i Umeå med resultat

När man hyr in en lärare för att få hjälp med ett visst ämne så är det ofta så att man först och främst vill klara betygen. Men då man kommer igång med läxhjälpen så är det mycket mer än goda betyg som faller på plats. En stor fördel med vår unika metod är att den är till för att göra det möjligt för eleven att förstå och lära sig vilket ämne som helst. Även om man får läxhjälpen med fokus på ett visst språk eller kanske på matematiken så är det inte bara dessa ämnen som påverkas av studierna med oss.

Förmågan att planera och använda en metod för personlig utveckling är något som man tar med sig för resten av livet och som dessutom gör det så mycket roligare att tillägna sig nya kunskaper, oavsett hur svårt ämnet först verkar. Det är just detta som vi så ofta får beröm för, att våra lärare med privatundervisning i Umeå lyckas visa hur roligt det kan vara att bemästra ämnen som man inte riktigt har greppat tidigare. Det här är en känsla som stärker självförtroendet, inte bara betygen!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Umeå

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Studera ensam eller i grupp

Med flexibla lösningar så gör vi det möjligt att studera på tu man hand med en privatlärare eller i grupp. Vilket som blir bäst beror givetvis på de behov som finns. Vi har särskilda kurser inför nationella prov där man snabbt kan ta igen det som man har missat men också skräddarsydd privatundervisning i Umeå som är helt och hållet utformad efter det som ska läras in. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med det ämne som du vill bli riktigt bra på.

Få läxhjälp i Umeå av en lärare som passar dig

Något som är viktigt att tänka på är att våra lärare som kan anses vara de bästa i Sverige också är människor med unik personlighet. När vi sätter samman lärare med elev så är vi noga med att personlighet ska stämma överens. Det är också viktigt att man kan få läxhjälp i Umeå på de tidpunkter som passar bäst. Det får inte bli stressigt då man sätter sig ner för att ta itu med de studier som man kanske har halkat efter i eller av någon annan anledning inte riktigt förstår. Med en lugn och smart metod så nås de mål som sätts upp och det går bra att träffas hemma, i en studielokal eller där man tycker att det fungerar bäst. Flexibiliteten är också något som vi är glada att kunna erbjuda då vi vet att det kan vara nog så jäktigt under studietiden med många ämnen och aktiviteter som ska hinnas med.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert