Sveriges bästa lärare är målet

LÄXHJÄLP UMEÅ

 • Högre betyg
 • Ökad motivation
 • Starkare studieteknik

En ljusnande framtid med läxhjälp i Umeå!

Det blir roligt att studera då man känner att man förstår materialet och att man har rätt teknik för att lära sig mer. Tillsammans med våra duktiga lärare så blir läxhjälp i Umeå något som man verkligen ser fram emot. Det tar inte många möten för att trenden ska vända och den verkliga studieglädjen kan infinna sig. Oavsett om man behöver hjälp inför nationella prov eller måste ta igen en hel årskurs i ett naturvetenskapligt ämne så finns vi här med experter som vet hur man lär ut på rätt sätt.

Privatundervisning i Umeå med resultat

När man hyr in en lärare för att få hjälp med ett visst ämne så är det ofta så att man först och främst vill klara betygen. Men då man kommer igång med läxhjälpen så är det mycket mer än goda betyg som faller på plats. En stor fördel med vår unika metod är att den är till för att göra det möjligt för eleven att förstå och lära sig vilket

Att förstå och lära sig vilket ämne som helst. Även om man får läxhjälpen med fokus på ett visst språk eller kanske på matematiken så är det inte bara dessa ämnen som påverkas av studierna med oss.

Förmågan att planera och använda en metod för personlig utveckling är något som man tar med sig för resten av livet och som dessutom gör det så mycket roligare att tillägna sig nya kunskaper, oavsett hur svårt ämnet först verkar. Det är just detta som vi så ofta får beröm för, att våra lärare med privatundervisning i Umeå lyckas visa hur roligt det kan vara att bemästra ämnen som man inte riktigt har greppat tidigare. Det här är en känsla som stärker självförtroendet, inte bara betygen!

Hur fungerar läxhjälp i Umeå? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp Umeå

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Studera ensam eller i grupp

Med flexibla lösningar så gör vi det möjligt att studera på tu man hand med en privatlärare eller i grupp. Vilket som blir bäst beror givetvis på de behov som finns. Vi har särskilda kurser inför nationella prov där man snabbt kan ta igen det som man har missat men också skräddarsydd privatundervisning i Umeå som är helt och hållet utformad efter det som ska läras in. Kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig med det ämne som du vill bli riktigt bra på.

Få läxhjälp i Umeå av en lärare som passar dig

Något som är viktigt att tänka på är att våra lärare som kan anses vara de bästa i Sverige också är människor med unik personlighet. När vi sätter samman lärare med

samman lärare med elev så är vi noga med att personlighet ska stämma överens. Det är också viktigt att man kan få läxhjälp i Umeå på de tidpunkter som passar bäst. Det får inte bli stressigt då man sätter sig ner för att ta itu med de studier som man kanske har halkat efter i eller av någon annan anledning inte riktigt förstår. Med en lugn och smart metod så nås de mål som sätts upp och det går bra att träffas hemma, i en studielokal eller där man tycker att det fungerar bäst. Flexibiliteten är också något som vi är glada att kunna erbjuda då vi vet att det kan vara nog så jäktigt under studietiden med många ämnen och aktiviteter som ska hinnas med.


Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ring (vard. 09-19)