place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Du kan också förstå högskoleprovet matte!

En del bävar inför högskoleprovets matematiska delar. Frågorna verkar så krångliga och man är inte säker på exakt hur man förväntas räkna för att komma fram till svaret.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Även om du aldrig har varit så bra på matematiskt tänkande så ska du veta att även du kan förstå högskoleprovet matte! Med vår kurs så blir upplägget glasklart. Du får pedagogiska förklaringar som gör det möjligt för dig att få en högre poäng på dessa delar och på det samlade provet.

Lär dig matte för högskoleprovet

Om det är så att du har glömt bort de formler som kommer att bli nödvändiga då man skriver ett högskoleprov så ska du veta att du får dessa av vår onlinekurs. Vi har till och med skapat videos som visar dig den matte högskoleprovet kräver. Det här gör det så mycket enklare att förstå och att klara frågorna. Sitt med vår kurs i lugn och ro, och ta dig igenom de bitar som känns lite svåra. Det kommer inte att ta lång tid innan du upplever att du faktiskt börjar få bra koll just på matematiken!

Måste man ha högsta betyg i matte?

Nej, man måste inte ha högsta betyg på gymnasiets alla kurser för att klara högskoleprov matte. Högskoleprovet matte-del kräver egentligen bara grundläggande kunskaper. Om det är något som du har missat så kommer du snabbt att ta igen detta med vår onlinekurs. Det rör sig verkligen inte om något omöjligt. Du kan alltså få 2.0 på nästa prov utan att ha högsta betyg i skolan. Det gäller att träna rätt.

Vikten av att lära sig strukturen på frågorna

När du pluggar matte inför högskoleprovet med vår onlinekurs så är det inte bara formlerna som du lär in. Du kommer också att se strukturen och snabbt koppla ihop varje del med den matematik som faktiskt krävs. Det är på så vis som du kan plugga matte inför högskoleprovet på ett fokuserat sätt som ger resultat.

Genom att ge dig gamla högskoleprov med matte så övar du på precis samma typ av frågor som kommer att dyka upp vid nästa provtillfälle. Det blir nya nummer och andra svar, men allt annat är detsamma så du kommer att känna igen dig vilket är viktigt då du vill tänka rätt från start.

Utvecklas snabbt och effektivt

Det kan kännas lite motigt att jobba med den matematik högskoleprovet kräver då man inte är intresserad av detta ämne. Men med vår kurs så blir det ändring på detta. Då du får pedagogiska förklaringar, filmer och coach att prata med så blir det rentav ett nöje att plugga just på matten. Du kommer att se hur du utvecklas och det kan kännas som en seger att äntligen få rätt på frågorna som tidigare såg helt omöjliga ut. Vi visar dig hur du ska räkna, använda strategi och på andra sätt klara matte till högskoleprovet.

När du är klar med vår onlinekurs så är du redo att möta verkliga högskoleprovet matte exempel, och du ska inte bli förvånad om du lyckas få alla rätt på mattedelarna. Har du förberett dig väl så kommer du att ha chansen att få en riktigt hög poäng på provet. Det kan vara detta som ger dig inträdesbiljetten till den högskoleutbildning som du siktar mot. Prova dig själv med unika test för matematiken.