place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Få bättre poäng på högskoleprovet, öva online!

Oavsett om du har tagit provet tidigare eller inte så kan du få bättre poäng genom att öva på högskoleprovet med Allakandos smarta onlinekurs.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Vi vet att det kan kännas motigt med ytterligare en uppgift då man har så mycket att stå i med vanliga studier och allt som omger detta. Men faktum är att de flesta som tar vår onlinekurs upplever stor tillfredsställelse av att lära sig hur man besegrar detta prov vars resultat kan få så stor betydelse för framtiden. Vi uppmanar alla som ska ta högskoleprovet, öva online med oss!

Öva högskoleprovet med gamla frågor

Det är alltid klokt att öva på högskoleprovet genom att se på tidigare frågor och det är också så vi börjar vår kurs. Du får svara på frågor som är äkta och som har ställts tidigare. När du är klar så kommer du att få veta vilken poäng du får just nu. Det här är en viktig start för den talar om för dig och för vårt system hur du ska jobba vidare. Du behöver alltså inte själv analysera och komma fram till vilken del som det gick mindre bra på, det gör vår kurs åt dig!

Däremot så är det förstås så att du måste göra fler uppgifter från de delar som det kanske inte gick så bra på. När man vill öva på högskoleprov så är det verkligen bra om man kan fokusera på frågorna som man inte riktigt klarar av. Med vår kurs så får du pedagogiska förklaringar som gör att du äntligen får grepp om frågeställningar och vad man är ute efter. Här hittar ni gamla övningar till HP.

Matematisk repetition med filmer

För många så är det matten som kan kännas lite svår då man kanske inte kommer ihåg allt som man har gått igenom på mattekurserna. Det här ordnar vi med 15 filmer som repeterar allt det som du måste veta för att räkna ut svaren på provets matematiska delar. Öva till högskoleprovet målmedvetet och få med de formler och tankesätt som du kommer att behöva genom att helt enkelt studera intressanta filmer som på ett pedagogiskt och enkelt sätt visar dig hur du räknar.

Lär dig strategi för snabbare svar

En sak som man ska vara medveten om är att man ofta bara har mellan 1 och 2 minuter på sig för varje fråga. Det här är inte så bra att tänka på för då kan man bli stressad. Men om du vill se till att du lämnar in delprov med alla uppgifter ifyllda så ska du inte missa kursens strategi del. Här kan du öva inför högskoleprovet med teknik som är till för att visa dig hur du kan svara snabbare utan att ha full koll på ämnena som det frågas om. Vi hjälper dig att läsa snabbare och också att med strategi se vilka svar som är fel. Med våra strategitexter så ligger du steget före och du kan svara snabbt på fler frågor så att det blir mer tid över för de problem som kräver lite mer av din tid.

En kurs med automatisk anpassning

Det kan upplevas som lite magiskt, och visst är det så att det är avancerad teknik som ligger bakom. Du får de viktigaste uppgifterna för dig först och kursen kommer att spara information om dina framsteg så att du hela tiden får material som är relevant och som leder till bättre resultat. Så smart och så effektivt! Börja med att ta ett övningsprov.