place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Du kan ta högskoleprovet test gratis

Är du nyfiken på vad du skulle få på högskoleprovet om du tog det idag? Du kan ta det idag, precis som på riktigt, här på Allakando!
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Med vår onlinekurs som förbereder dig inför nästa prov så får du ett högskoleprovet test gratis, och med detta kan du omedelbart se vad du ligger på just nu. Man kan tycka att det är märkligt att någon ens tar sig för att skriva provet utan att första öva gratis på äldre versioner, det här ger nämligen så mycket!

Testa dig själv på gamla högskoleprov gratis

Det finns en poäng i att öva på prov som kommer från tidigare år. Högskoleprovets utformning är unik och den kräver en viss teknik. Det kan röra sig om att man bör ta vissa frågor först eller att man ska tänka logiskt för att få rätt svar utan att tänka alltför länge på detta. Det här är sådant som man kan lära sig genom att skriva på äldre prov.

Det går bra att skriva ut äldre versioner på papper men detta rekommenderar inte vi. Dels så krävs det en hel del papper för detta, och dels så kan det lätt bli lite rörigt när man själv måste kontrollera mot facit. Då är det enklare att testa sig själv på en interaktiv version där man får svaren snabbt.

Interaktiv kurs med frågorna som du måste öva på

Allakandos onlinekurs har frågorna som har ställts förr. Det här är bra för dig som vill komma in i strukturen och tänket inför nästa prov. Här slipper du skriva ut på papper eller läsa igenom böcker. Du kan lätt klicka för dina svar. Vid varje fråga så ser du pedagogiska förklaringar. När du övar så är det ju inte bråttom och då kan du ta dig tid till att verkligen förstå innan du ger ditt svar.

Kursen är interaktiv på så vis att den kommer att erbjuda dig övningar som du behöver. När du är klar med det första testet som visar hur bra du är på de olika delarna just nu så kommer du att få frågorna som du inte klarade. Du tvingas alltså till att öva på rätt sätt och att bli bättre på kortare tid. Säg det vanliga högskoleprovet test som ger detta?

Nå ditt mål på kort tid

En god anledning till att så många väljer att öva inför nästa prov med vår kurs är att man här på kort tid kan höja sig markant. Det är inte ovanligt att efter att ha tagit vår kurs komma upp med 0.5 poäng och kanske mer. Det här beror just på tekniken som ger högskoleprovet test gratis såväl som de pedagogiska hjälpmedlen som får dig att förstå vad som fattas. Du övar när du har tid och på valfri enhet som dator eller mobil, det är flexibilitet som enbart en interaktiv webbkurs kan erbjuda!