Våra ämnen

Privatundervisning i alla
ämnen - som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Hemma hos dig, i våra lokaler eller online
  • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Hjälp med studier i alla ämnen med Allakando

Att det finns ett stort behov av hjälp i olika ämnen är tydligt och Allakando har jobbat i många år med att tillgodose behovet med professionell hjälp. Förutom att vi bara anställer lärare som är riktigt duktiga på sina ämnen så är vi noga med att de följer vår metod. Det här är en metod som gör det möjligt för alla att lära sig allt. Det viktigaste är att man får god studieteknik och motivation, och att man inser att det går att lära sig om man vill. Vi ser gång på gång hur vår filosofi och unika teknik leder till fantastiska resultat och till elever som äntligen inser glädjen med att plugga.

En bredd med alla ämnen

Vi är alla olika och livet bjuder på situationer som kan leda till att man missar viktig undervisning i ett ämne eller av andra skäl inte riktigt greppar ett annat. För att finnas som stöd med privatundervisning och kurser för alla som behöver det så har vi sett till att jobba med alla ämnen som skolan bjuder på. Det har tagit tid att bygga upp ett stort nätverk av de bästa lärarna, men idag så kan vi säga att vi verkligen har de resurser som krävs för att ge läxhjälp, privatlektioner och kurser som är skräddarsydda och mycket effektiva.

Lärare som är experter på språk

Språk kräver inte bara en lärare som kan ämnet och som själv talar flytande. För att man ska kunna ta till sig kunskapen så måste man förstå hur. Det här är något som man får med våra privatlärare i språk. Vi ser också att deras naturliga passion för språk som svenska, engelska, tyska, franska och italienska smittar av sig. Då man sitter med en person som älskar att tala, skriva och förklara språket så är det svårt att inte ryckas med. Man riskerar rentav att bli likadan själv!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Naturämnen blir enkla och spännande

Ämnen som handlar mer om matte och logik kräver givetvis att man lär in formler och förstår hur man ska tänka för att lösa problem. Därför så är just det matematiska tänkandet en viktig del av våra privatlektioner för matte, kemi, fysik och mer. Även ekonomi innebär en hel del formler som man måste lära sig att tolka och använda sig av på rätt sätt. I och med att våra privatlärare inom naturämnen och ekonomi är aktiva på högskolan med just dessa skolämnen så blir privatundervisningen otroligt hjälpsam och aktiv. När det inte skiljer sig så mycket i ålder så kan man också dra nytta av att den som lär ut verkligen förstår var man själv befinner sig och vad som kommer att krävas för att man ska komma in i ett visst ämne.

Fysikhjälp | Kemi | Matte | NO-ämnen | Programmering.

Förståelse för hur samhällsämnen ska hanteras

Samhällsämnen som historia är unika på så vis att man kan behöva lära sig mer om hur man ska presentera material såväl som hur man analyserar. Ibland så kan det kännas komplicerat att hitta en röd tråd och att veta vad man bör skriva rapport om. Då är det verkligen guld värt att få hjälpen av någon som är expert på samhällsämnen och som studerar på högre nivå. Med privatundervisningen så kan man lära sig viktiga knep och arbetsmetoder som gör att man klarar kursen alldeles lysande och till och med förvånar lärare med vinklar som de absolut inte hade förväntat sig.

SO-ämnen | Historia | Alla Språk.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert