Ring oss
Har du några frågor?

Våra experter är redo!
Ring oss vardagar 09-19

0774 - 21 88 00
Boka nu

Sommarkurs i matematik som lär dig nästa års matte på fem halvdagar!

Säkra försprånget med rolig och engagerande undervisning från våra absoluta toppcoacher i små, nivåindelade grupper online. Slipp stressen och höj betygen, boka vår sommarkurs i matte nu!

sommarkurs matematik

Slipp stressen och kom förberedd inför nästa år

Under en sommarkurs på fem halvdagar lär vi dig hela kursen i matematik inför ditt nästa läsår! Du får ett stort försprång och kan höja ditt betyg, oavsett om du siktar på E eller A. Samtidigt slipper du stressen under hela nästa skolår.

Undervisningen sker under roliga och engagerande former i små grupper online, med våra absoluta topplärare. Våra sommarkurser i matematik blir alltid fullbokade, säkra din plats nu!

sommarkurs matematik

Sommarkurs i matematik för gymnasiet

 • Sommarkurs Matematik 1

  Sommarkurs i Matematik 1

  I denna kursen lär vi dig allt du behöver kunna inför Matematik 1 på ett snabbt och enkelt sätt. Från algebra till statistik och sannolikhet.

  Läs mer

 • Sommarkurs Matematik 2

  Sommarkurs i Matematik 2

  I denna kursen lär vi dig allt du behöver kunna inför Matematik 2 på ett snabbt och enkelt sätt. Från andragradsekvationer till linjära funktioner och ekvationssystem.
  Läs mer

 • Sommarkurs i Matematik 3

  Sommarkurs i Matematik 3

  I denna kursen lär vi dig allt du behöver kunna inför Matematik 3 på ett enkelt och engagerande sätt. Från derivata till trigonometri och integraler.

  Läs mer

 • Läxhjälp i sommar gymnasiet

  Läxhjälp i sommar

  Allakando är ett av Sveriges största företag inom personlig läxhjälp på gymnasienivå. Läxhjälpen finns för alla nivåer, i alla ämnen och är tillgänglig i hela Sverige.
  Läs mer

Sommarkurs i matematik för högstadiet

 • Sommarkurs Matematik - Årskurs 7

  Sommarkurs Matematik – ÅK 7

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 7 på ett snabbt och enkelt sätt. Från statistik till uttryck och ekvationer.

  Läs mer

 • Sommarkurs Matematik - Årskurs 8

  Sommarkurs Matematik – ÅK 8

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 8 på ett snabbt och enkelt sätt. Från bråk till geometri och enheter.

  Läs mer

 • Sommarkurs Matematik - Årskurs 9

  Sommarkurs Matematik – ÅK 9

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 9 på ett snabbt och enkelt sätt. Från procent till potenser och kvadratrötter.

  Läs mer

 • Läxhjälp i sommar högstadiet

  Läxhjälp i sommar

  Allakando är ett av Sveriges största företag inom personlig läxhjälp på högstadiet. Läxhjälpen finns för alla årskurser, i alla ämnen och är tillgänglig i hela Sverige.
  Läs mer

Sommarkurs i matematik för ÅK 3-6

 • Sommarkurs Matematik - Årskurs 3

  Sommarkurs Matematik – ÅK 3

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 3 på ett snabbt och enkelt sätt. Från geometriska former till tid och datum.

  Läs mer

 • Sommarkurs Matematik - Årskurs 4

  Sommarkurs Matematik – ÅK 4

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 4 på ett snabbt och enkelt sätt. Från geometri till tid och datum.

  Läs mer

 • Sommarkurs Matematik - Årskurs 5

  Sommarkurs Matematik – ÅK 5

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 5 på ett snabbt och enkelt sätt. Från de fyra räknesätten till enheter och statistik.

  Läs mer

 • Sommarkurs Matematik - Årskurs 6

  Sommarkurs Matematik – ÅK 6

  I denna kursen lär vi dig all matte du behöver kunna inför årskurs 9 på ett snabbt och enkelt sätt. Från naturliga tal till statistik och användning av hjälpmedel.
  Läs mer

Vill du veta mer om våra sommarkurser i matte?

Fyll i vårt formulär så ringer vi upp dig för att berätta mer om hur kurserna fungerar!

Säkra försprånget inför nästa skolår

I år har skolan varit svårare än någonsin och många elever upplever att de behöver stärka sina resultat.

Med vår sommarkurs i matte säkerställer vi att du har rätt kunskaper inför nästa år och att du har alla viktiga kunskaper med dig från tidigare mattekurs.

Under fem effektiva och engagerande halvdagar får du ett stort försprång inför hela nästa skolår!

sommarkurs matte
sommarkurs matematik

Engagerande undervisning från våra toppcoacher i små grupper online

Våra sommarkurser i matte ges av våra absoluta topplärare online, med anpassad undervisning till små grupper om 6-9 elever.

Vi är ett av Sveriges största företag för läxhjälp och har många års erfarenhet av undervisning online, så vi vet vad som gör mest skillnad. Det är också därför 9 av 10 når sina studiemål!

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva mattekursen. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

98%

rekommenderar oss

9/10

når sina mål

92%

ökar motivationen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Elev i Sveriges Radio om vår undervisning:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår undervisning

Tusentals rekommenderar våra sommarkurser i matte

Recension Allakando sommarkurser Recension Allakando sommarkurser
Maria Rosvall Elev

”Fantastiskt nöjd, känner mig mer förberedd än någonsin. Kursmaterialet & läraren var en LIFESAVER. Extremt mycket bättre än min mattebok! Lärde mig lätt mer här än av nästan ett års skola.”

Tina Hallberg Förälder

”Att få se sin son komma hem med ett leende på läpparna och se honom visa vad ni har gått igenom är ett rent nöje. Han har fått en helt annan inställning till ämnet och framför allt fått en enorm tro på sig själv och sin förmåga, en stor eloge till duktiga pedagoger!”

Hampus Nordell Elev

”Lärarna är verkligen superduktiga! De är framförallt bäst på att förklara så att jag förstår. Att de dessutom är både unga och har humor är toppen! Lärde mig hela mattekursen på bara några lektioner.”

Victor Thelin Elev

”Matten var riktigt tuff innan. Sen började jag här känns den däremot mycket lättare! […] Min lärare förklarade allt jättebra och matten blev lättare!”

Peter Tillman Förälder

”Verkligen imponerande hur läraren kan göra sommarmatte så engagerande och roligt. Min dotter har både kunnat repetera språk och kemi, såväl som gå igenom i princip allt inför nästa års matte — och har till och med tyckt att det var roligt!”

Fredrik om våra sommarkurser i matte

Därför ger våra sommarkurser i matte toppresultat

Fredrik om vår läxhjälp i svenska
Fredrik om vår läxhjälp i svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007