Språkundervisning som ger resultat.

PRIVATLEKTIONER SPRÅK I STOCKHOLM

 • Språkligt begåvade & pedagogiska privatlärare
 • Förbättra både tal, skrift & läsning
 • Nivåanpassad & skräddarsydd språkundervisning
test2

Förbättra betygen med privatlektioner i språk i Stockholm

Hur man upplever svenska och andra språk som man studerar i skolan beror på många olika faktorer. Det är faktiskt inte så ovanligt att en elev som från början tycker att språk är intressanta helt tappar lusten. Det här leder till betyg som inte ger goda förutsättningar och då är det av stor betydelse att fundera på man kan förbättra situationen med privatlektioner för svenska i Stockholm. Allakando har hjälpen som behövs för alla språk. Du kan få hjälp med privatlektioner på italienska i Stockholm såväl som engelska, spanska och franska.

Upptäck studieglädjen igen med läxhjälp i språk

Kanske började terminen med en positiv attityd som sedan mattades av då det blev för svårt. En vanlig missuppfattning hos familjer som söker läxhjälp engelska i Stockholm såväl som för andra språk är att eleven helt enkelt inte har talangen. Det här är en myt som vi vill slå hål på. Bara för att man behöver ta privatlektioner i svenska, italienska eller franska så betyder det inte att man inte har sinne för språk.

Vi ser om och om igen hur våra duktiga privatlärare visar vägen till att förstå språket och komma igång med det på riktigt. Det gör att det blir roligt att studera igen och det här leder i sin tur att det blir lättare att lära sig. Många gånger så är det just motivationen och studielusten som måste till för att man ska få bra betyg och framförallt för att man ska se språket som en tillgång som man inte vill vara utan. Läs gärna mer här om vår läxhjälp i Stockholm.

 

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Personlig matchning

  Vi handplockar precis rätt studiecoach som kan dina ämnen och matchar dig personligen

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Träffa din studiecoach för en prova-på-lektion utan bindning, fortsätt bara om det känns bra

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för privatlektioner språk i Stockholm

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Privatlektioner hemma när det passar dig – Engelska, Tyska, Franska, Spanska, Italienska och många fler språk

Oavsett om du behöver läxhjälp spanska i Stockholm eller måste klara ett nationellt prov i svenska så kommer du att kunna studera på ett mycket effektivt sätt. Den privatlärare i franska och andra språk som vi skickar bor i Stockholm och kan komma hem till dig eller träffas på en plats som passar bättre. Det betyder att du får din privatlektion precis när du har tid till den och på ett ställe som du känner dig trygg på. Kanske är det hemma i köket eller så tar du chansen att ordna det där med svenskan under håltimmen i skolbibliotekets studiesal.

Hjälp med olika språk

Om det är så att du behöver hjälp med flera språk så ska du inte tveka att kontakta oss på Allakando. Vi kan inte lova att du får samma privatlärare för privatlektion för svenska som för franska och engelska. Vi är alltid noga med att erbjuda bästa 

hjälpen för varje ämne. Det betyder att den lärare som kommer att studera med dig för ett visst språk är expert på detta.

Dessutom så har vi tagit fram en unik metod som gör att du lär dig snabbare och lättare. En del av verktygen som våra lärare ger under privatundervisningen kan man använda för precis vilket ämne som helst, inte bara för språk. På så vis så kan en privatlektion faktiskt leda till att man får bättre betyg i flera ämnen och att man upplever att det blir så kul att lära sig nytt. Det kan till och med bli så att den som först trodde att det där med språk var omöjligt faktiskt vill fortsätta med flera nya språk. Med rätt metod så är detta fullt möjligt och något som öppnar många dörrar.


Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)