Språkundervisning som ger resultat.

Läxhjälp i alla språk

 • Språkligt begåvade & pedagogiska privatlärare
 • Förbättra både tal, skrift & läsning
 • Läxhjälp språk helt anpassat efter din nivå
test2

Få pedagogisk läxhjälp i språk som ger resultat

Vänta inte med att komma igen i det språk som du behöver få ett bra betyg i. Med Allakando så får du privatlektioner språk öppnas upp av. Kanske har du förlorat självförtroende då det inte har gått så bra och då är det dags att ta tag i saken. Med privatundervisning i språk så kommer du att jobba intensivt med en lärare som kan språket och som vet hur man lär ut. Du kan glömma allt om att det hittills har varit besvärligt, med vår privatlärare i språk så kommer det släppa och du kan se fram emot att våga lära dig mer och faktiskt få användning för ett extra språk.

Kan alla lära sig språk?

Ja, alla kan lära sig språk! Om någon har sagt något annat till sig så har de antagligen inte vetat bättre. På Allakando så jobbar vi dagligen med privatundervisning i språk som svenskaengelskafranskatyskaspanskaoch italienska. Det är inte sällan som familjer hör av sig till oss helt uppgivna. Eleven som behöver hjälpen har tappat lusten att studera men inser att något måste göras för att det inte ska bli ett uselt betyg.

Några veckor senare så ser det helt annorlunda ut. Det tar nämligen inte många privatlektioner för att vända på situationen. Vi väljer ut de bäst lämpade språklärarna och ser också till att de förstår vår studiemetod och inställning. Med rätt verktyg och intensiva studier så kan man komma vidare och faktiskt börja se att språket som man kämpade med är riktigt intressant och roligt.

Man vågar mer i klassrummet då självförtroendet växer och det leder i sin tur at man utvecklas på ett så positivt sätt. Med mer interaktion både med privatläraren och under lektioner i skolan så kan man avancera så pass att man faktiskt vågar uttrycka sig i både tal och skrift på ett helt nytt sätt.

 

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp språk

Vi kan hjälpa dig med läxhjälp i språk i hela Sverige, oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Hur kan det se ut med en privatlärare i språk från Allakando?

Precis hur språklektionerna som du får med Allakando kommer att se ut beror på dig. Det som är viktigast är att vi når dina mål. Det kan vara att du vill klara ett visst prov, en viss kurs, eller att du vill bli bättre på att konversera. Varje privatlektion skräddarsys utifrån de behov som du har. Från start så kommer du och din språklärare från oss att jobba med en plan. Här sätter ni upp mål och sätter också datum för när dessa ska nås. Med målinriktade studier så får man ut så mycket mer av plugget. Det här är något som du kommer att ta med dig till kommande kurser och även för andra ämnen som du pluggar just nu.

Då du måste lära dig mer snabbt

Ibland så är det bråttom. Då kanske man får träffas mer än en gång per vecka. Privatläraren kan också ge läxor som är gjorda för att du snabbare ska ta igen. Det kan vara saker som du inte är riktigt van vid, men du kan vara säker på att få läxhjälp språk med att förstå hur övningar ska genomföras. Om det är att lyssna på radio på språket, att prata med en person som har det som

modersmål eller att läsa mer beror helt på hur er plan ser ut och vad du behöver lära in. Roligt kommer det att bli och snabba resultat är helt klart en möjlighet.

En utveckling Skolvärlden nämner är att vi blir allt sämre på grammatik. En utveckling vi ser allvarligt på och vill göra vårt för att förmedla tekniker och verktyg som hjälper elever.

Börja med en första privatlektion

Om du vet att du måste klara en viss språkkurs men inser att det är för svårt att göra detta ensam så är det hög tid att boka in en första privatlektion i språket. Hör av dig till oss så att vi kan boka in ett första möte med din lärare som finns nära dig. Det här är något som du kommer att ha glädje av under resten av ditt liv!

Kontakta oss nu för läxhjälp språk

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)