Privatundervisning som ger resultat.

LÄXHJÄLP HISTORIA

 • Pedagogiska privatlärare som väcker intresse
 • Undervisning i hemmet eller online
 • Bygg motivation och studieglädje
test2

Läxhjälp i historia som gör ämnet spännande!

När man ska studera historia så krävs det ofta bra mycket mer än att man har lite koll på när vissa världshändelser inträffade. För att lyckas med goda betyg så måste man också förstå hur rapporter ska skrivas och hur man kan resonera och analysera omkring historiska händelser. Det här är faktiskt något som de flesta kan uppleva som rätt så komplicerat och då kan det vara till stor hjälp att få läxhjälp historia blir tydlig och förståelig av.

Lärare som vet hur man studerar ämnet

På Allakando så jobbar vi med läxläsning och kurser inom alla ämnen. Vi har privatlärare som brinner för historia, men det är inte den enda anledningen till att de jobbar för oss. Vi är nämligen övertygade om att själva studiemetoden är avgörande för att du ska lyckas. Det är därför som en privatlärare eller kursledare från Allakando jobbar på ett lite annorlunda sätt i enlighet med vår unika metod.

När du träffas för en privatlektion i historia med en av våra privatlärare så kommer du inte bara att få hjälp med att memorera material. Läraren kommer också att visa dig hur du ska tänka och jobba för att det ska ge goda resultat på historielektioner och prov.

Läxhjälp i historia där du bor

Med lärare över hela Sverige så kan vi enkelt ordna med läxhjälpen där du bor. Du får hjälp lokalt av en privatlärare som kan träffas med dig där det passar bäst. På så vis så kommer du att få tid för läxläsningen och du kan på kort tid förbättra dina betyg. Allakando har också kurser som är för större grupper, men när det handlar om att komma loss med ett specifikt ämne så är det för det mesta en stor fördel att få individuellt hjälp.

 

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp historia

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

KUNSKAPER SOM DU FÅR STOR NYTTA AV

Mycket av det som krävs på historielektionerna är samma som man behöver i andra ämnen. Med läxhjälp i historia så lär du dig hur du ska ta in och sedan framställa information på ett bra sätt. Det här är det som kan göra att du plötsligt tycker att det blir riktigt kul att jobba med just detta ämne. Då du lättare kan ta kontrollen över dina studier och bättre kan förstå vad din historielärare egentligen är ute efter så behöver du inte längre spilla tid på sådant som bara är frustrerande och som inte 

ger något. Varje studietillfälle blir mycket effektivt och så även fortsatt när du pluggar vidare utan privatlärare. Det här är något som du får stor nytta av i ämnet historia såväl som inom andra skolämnen.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)