Läxhjälp Norrtälje

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Givande privatundervisning i Norrtälje

Vill du få bättre betyg och uppleva att det är kul att studera? Då ska du kontakta oss på Allakando för att få studiehjälp av en privatlärare som är expert på ämnet som du just nu behöver lära in. Med vår läxhjälp i Norrtälje så kommer du att lära dig ämnet och även få verktyg som gör att du kan strukturera kommande studier på rätt sätt. Det leder till bättre resultat såväl som studieglädje.

Lev upp till din potential

När man får sämre betyg och upplever att det är svårt att förstå så blir det ofta så att man tappar lusten att ens försöka. Om en lärare i skolan talar om att det antagligen inte kommer att bli så bra betyg så kan det vara svårt att lyckas med något annat. En privatlärare från Allakando kommer alltid att jobba med motivation och med att förändra elevens inställning. Det är viktigt att förstå att man kan om man vill. Med rätt attityd så blir det mycket lättare att få ut mer av privatundervisning. Med ett stärkt självförtroende så kan man bevisa att den där läraren i skolan hade fel. Det blev ett mycket bättre slutbetyg!

Vårt mål är att du ska leva upp till din potential med vår privatundervisning. Men var beredd på att det antagligen kommer att innebära mer än vad du tror just nu. Bli inte förvånad om du med mattehjälp kan få högsta betyg och faktiskt se fram emot nästa matteprov. Våra privatlärare har verktygen som du behöver för att lyckas och de kommer inte att ge sig tills du är med på tåget.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Norrtälje

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Med läxhjälp i Norrtälje så klarar du plugget!

Du kan klara plugget då du får studiehjälp från en privatlärare från Allakando. Läs in kurser som du har missat och höj dina betyg. Fundera på vad du vill göra i livet och läs in de ämnen som krävs för detta. Med vår privatundervisning så finns det inga hinder. Du kan göra det som du drömmer om och du kan se glädjen med att klara utmaning efter utmaning.

Det är inte så att du kommer att behöva läxhjälp i Norrtälje för varje kurs som du tar. De flesta behöver lite mer studiehjälp i starten för att komma igång. När de sedan lär sig hur man studerar på rätt sätt så klarar de resten själva. Metoden som vi lär ut kan du ta med dig till studier på högre nivå. Självförtroendet som du får av att äntligen lyckas har du nytta av på så många olika sätt och vis.

Kontakta oss idag för att börja med en första lektion som är helt gratis. Du får träffa din lärare och kan berätta mer om vad som är svårt och vad du skulle vilja lyckas med.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert