Privata lektioner som ger resultat.

Privatlektioner i alla ämnen

 • Finns för alla åldrar, i hela Sverige
 • Hemma hos dig, i våra lokaler eller online
 • Pedagogiska privatlärare som väcker intresse
test2

Med privatlektioner så går det snabbt att lära sig

När man är upptagen med studier så kan det hända att man missar att ta tag i ett ämne då man borde göra det. Provet kommer tillbaka och man inser att något måste göras snabbt om betyget inte ska skadas. I det här läget så är privatlektioner en mycket bra lösning. De går till botten med de problem som finns. Det kan vara att man har missat viktigt material eller att man kanske studerar på ett sätt som inte ger så mycket. Med Allakando så får du hjälpen som du behöver när du behöver den. Vi finns här med privatlärare som kan få dig på rätt spår igen.

Första steget är att inse att man behöver hjälp

Att man inser att man behöver hjälp är otroligt viktigt. Det är verkligen beundransvärt med elever och familjer som väljer att ta tag i situationen hellre än att låtsas som att det regnar. Med denna attityd så klarar man allt, och det är väl känt att man bara blir starkare av att jobba lite mer intensivt med ett ämne som man först inte klarar av.

När du inser att det faktiskt inte kommer att gå att lära in ett ämne som matte, engelska, tyska eller kanske fysik på egen hand så kan du kontakta oss. Vi har lite olika lösningar för studiehjälp och kan till exempel ordna med kurser såväl som med lektioner hemma hos dig med en väl passande lärare.

Skräddarsydda lektioner i olika ämnen

Att få privatundervisning är verkligen inte så dumt. Anledningen till att det går så fort framåt när man kan studera ensam med en privatlärare är att man då kan fokusera uteslutande på det som man behöver lära sig. Det finns inga andra studenter att ta hänsyn till och varje läxhjälpstillfälle kommer att gå på djupet med de luckor som man eventuellt har.

Allakando kan erbjuda privatundervisningen för alla ämnen och i alla svenska städer. Med många duktiga lärare som är redo att börja plugga med elever så har vi också möjlighet att betänka saker som personlighet för att undervisningen verkligen ska bli effektiv och ge riktigt goda resultat. Du kan studera hemma, på biblioteket eller kanske online med hjälp av våra smarta interaktiva verktyg och kurser.

Studera i snabb takt med en smart plan

För att man ska kunna studera i snabb takt så är det förstås viktigt att varje privatlektion läggs upp i enlighet med en plan. Denna plan kommer eleven att ta fram tillsammans med sin lärare och det här är verkligen nyttigt. Att lära sig att strukturera sina studier och sätta upp mål som man jobbar mot och når är en viktig del av studierna. Det här är inte alltid något som man får via den vanliga undervisningen och också en anledning till att vissa inte riktigt hänger med.

Då du börjar plugga med en privatlärare från oss på Allakando så lär du dig från grunden hur du ska studera. Det här är kunskap som du sedan tar med dig och som gör att du fortsatt kan klara dina studier utan hjälp.

Börja med en privatlektion på prov

För att göra det enkelt för dig att komma igång så förslår vi att du börjar med en provlektion. Du kontaktar oss och berättar vilket ämne du behöver hjälp med så att vi kan se på en lämplig privatlärare. Därefter så kan ni träffas och prata om hur kommande privatlektioner ska se ut och vad de ska ge. När du väl kommer igång med privatundervisningen så kan du räkna med att det kommer att gå fort framåt, men inte snabbare än att du känner att du hänger med. Det tar inte så lång tid att komma igen och sedan så blir ämnet så intressant då du har verktygen som krävs för att förstå det på djupet.

Mer information hittar du på vår startsida.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)