Läxhjälp Tyresö

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Certifierade privatlärare hemma & online
  • Läxhjälp i alla ämnen i Stockholmsområdet
  • Skräddarsytt efter dina behov
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Få effektiv läxhjälp på Tyresö

Du kan klara alla dina kurser galant! Om du inte tror på det så ska du veta att många familjer i Stockholm har blivit glatt förvånade då enbart några privatlektioner har lett till strålande resultat. På Allakando så använder vi oss av en unik metod och ett system som gör att den läxhjälp på Tyresö som du får av oss verkligen fungerar. Du kommer att kunna avancera snabbt och uppleva en stor lättnad då du inser att du absolut har vad som krävs för att lära dig det som efterfrågas i skolan.

Klara kurserna med goda betyg

Goda betyg får man då man klarar proven så är det. Om det handlar om matte så måste man lära sig formler och förstå hur man tänker för att lösa problem. Språk kräver också en viss typ av tänkande och att man har ordning på ord och grammatik. Har du missat vissa delar av kurser så kan det leda till att det inte går att ta sig vidare och det syns på provresultaten.

Det att man inte klarar betygen får en negativ effekt som kan leda till att man inte ens orkar gå till lektionerna och då kan det verkligen bli kritiskt. Vi rekommenderar att börja med privatundervisning så snart som möjligt för att undvika den negativa trenden och istället snabbare komma igen och få ordning på studierna. Det är verkligen onödigt att vänta för länge med något som man så pass snabbt kan åtgärda med en bra privatlärare och god studieteknik.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Tyresö

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Lägg en god grund för framtiden

Men på Allakando så ser vi inte bara på de nuvarande resultaten. Vi har också skapat ett system som beaktar det som kommer sedan. Vi lär våra duktiga lärare hur de kan lägga grunden för lyckade studier även efter det att den sista privatlektionen är tagen. Det här är läxläsning som ger så mycket mer än kunskap för nuvarande kurs och som ger eleven vingar för framtida studieval.

Läxhjälp på Tyresö på ett flexibelt sätt

För att du ska hinna med läxhjälpen så får du den när du kan och var det passar bäst. Det kan innebära att du och din privatlärare ses hemma hos dig eller kanske i skolan. Det viktigaste är att ni jobbar på ett målmedvetet sätt och ses regelbundet så att du kan ta dig framåt snabbare. Vi kan intyga att de flesta upplever en lättnad redan efter en privatlektion med en av våra duktiga lärare. Det här beror på att vetskapen om att det kommer att lösa sig och att det finns en plan lättar på den stress och press som man tidigare har upplevt. Det här gör att man orkar mer och tycker att det blir roligare att studera överlag.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert