Läxhjälp Täby

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
  • Privatlärare i alla ämnen i Stockholmsområdet
  • Hemma hos dig, i våra lokaler eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Ta chansen att få läxhjälp i Täby

Att klaga på usla lärare och böcker som inte ger någonting kan kännas skönt, men faktum är att det inte förändrar något. Det är synd att fortsatt klaga och se hur situationen fortsatt leder till usla resultat på lokala och nationella prov. Då man märker att ett visst ämne inte är lätt att lära in så är det dags att ta den läxhjälp Täby ger via oss på Allakando. Vi är numera kända för att ge kunskapen såväl som lusten att studera mera. En perfekt kombination för den som vill ta sig vidare och verkligen lyckas med skolan oavsett vilka lärare och böcker den kommer att bjuda på.

Med rätt attityd så går det

Något som vi med säkerhet kan säga är att den attityd man har påverkar hur det går. Om du har bestämt dig för att ta hjälpen så kan du också bestämma dig för att du kan klara det här. Våra privatlärare kommer att hjälpa dig att tänka på detta vis. Dels så kommer de att hjälpa dig att förstå och lära in på rätt sätt, och dels så jobbar de med motivation så att du känner att det är väl värt att plugga på.

Det blir mycket roligare att studera tillsammans med en person som förstår att det kan vara svårt och som vet hur ämnet ska förklaras på bästa vis. Lusten kommer då man inser att man kan lära sig matte, engelska, svenska, franska och mer utan att uppleva att det är frustrerande eller jobbigt.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Täby

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Plugga inför prov med läxhjälp i Täby

När ett större prov är på gång så gäller det att samla sig och gå igenom allt som man har studerat under kursen. Då man har en beskrivning av provet så bör det inte vara så svårt att plugga till det men det förutsätter att man verkligen har hängt med och förstått allt under kursens gång. Med privatundervisning så kan man ta igen sådant som har missats så att man får ett bra resultat på provet trots att man kanske hade luckor innan privatlektionerna drog igång.

Allakando erbjuder även kurser för större grupper i Stockholm och resten av landet, och en riktigt bra interaktiv kurs online där man kan höja poängen på högskoleprovet för att få ytterligare en chans att ta sig in på önskad högskoleutbildning.

Testa en lektion för att se hur det fungerar

Du kan alltid kontakta oss för en första provlektion där du får träffa en lämplig privatlärare och uppleva exakt vad läxhjälp Täby går ut på. När du är redo att fortsätta och ta tag i din studiesituation så är det bara att boka in fler studietillfällen där du bit för bit kommer att bemästra det ämne som du just nu inte har full koll på.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert