Allakando är störst i Sverige

Läxhjälp Täby

Läxhjälp i Täby – Allakando har pedagogiska privatlärare i Täby för alla ämnen & åldrar. Höj betygen och stärk motivation, självförtroende & studieteknik med exempelvis mattehjälp från en riktigt duktig mattelärare. 9 av 10 når sina mål!

Våra läxhjälpare erbjuder skräddarsydd läxhjälp i hemmet, både centralt och exempelvis Arninge, Ella gård, Ella park, Ensta, Gribbylund, Lahäll, Näsbypark, Roslags-Näsby, Skarpäng, Tibble, Täby Kyrkby, Viggbyholm med flera. Vi finnsi hela Täby, såväl som i resten av Stockholm.

Andra om Allakando läxhjälp
test2

Därför väljer så många läxhjälp i Täby från Allakando

 • Läxhjälp med unga elever i hemmet, studiehjälp, privatlärare, läxhjälpare, Allakando

  1 Fokus: bäst privatlärare i Täby

  Det viktigaste är att ha en riktigt bra privatlärare. Vi fokuserar på att hitta de bästa — endast ett fåtal får jobbet och de får gedigen utbildning.

 • Läxhjälpare från Allakando, Fanny erbjuder läxhjälp som privatlärare, studiehjälp, mattehjälp

  2 26 000 elever & 12 års erfarenhet

  Vi hjälper flest elever i Sverige. Allakando har haft privatlärare i Täby sedan 2007, vilket har gett stor erfarenhet av både mattehjälp & studiehjälp.

 • Fredrik Fridlund är VD, grundare och privatlärare på Allakando läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp

  3 Engagerad studiehjälp i Täby

  Vi brinner för studiehjälp & för att göra skillnad för unga. Vår VD Fredrik har själv hjälpt 3000+ elever som mattelärare och vi utvecklar kontinuerligt pedagogiken.

Läxhjälpare Täby:

 • Höj betygen
 • Stärk motivation
 • Lär dig studieteknik
 • Alla ämnen & åldrar
 • Experter på mattehjälp

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser för läxhjälp & mattehjälp i Täby

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recensioner Allakando

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

PLUGGA INFÖR PROV MED LÄXHJÄLP I TÄBY

När ett större prov är på gång så gäller det att samla sig och gå igenom allt som man har studerat under kursen. Då man har en beskrivning av provet så bör det inte vara så svårt att plugga till det men det förutsätter att man verkligen har hängt med och förstått allt under kursens gång. Med privatundervisning så kan man ta igen sådant som har missats så att man får ett bra resultat på provet trots att man kanske hade luckor innan privatlektionerna drog igång.

Allakando erbjuder även kurser för större grupper i Stockholm och resten av landet, och en riktigt bra interaktiv kurs online där man kan höja poängen på 

högskoleprovet för att få ytterligare en chans att ta sig in på önskad högskoleutbildning.

Testa en lektion för att se hur det fungerar

Du kan alltid kontakta oss för en första provlektion där du får träffa en lämplig privatlärare och uppleva exakt vad läxhjälp Täby går ut på. När du är redo att fortsätta och ta tag i din studiesituation så är det bara att boka in fler studietillfällen där du bit för bit kommer att bemästra det ämne som du just nu inte har full koll på.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om läxhjälp i Täby

Kan jag få läxhjälp i matte i Täby?

Absolut! Vi hjälper till med matematik på alla nivåer. Exempelvis kan du få mattehjälp i Täby i: Matematik lågstadiet, Matematik mellanstadiet, Matematik högstadiet, Matematik gymnasium, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5, Matematik högskola, Matematik IB med mera. Kontakta oss för mer information om våra mattelärare i Täby!

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp?

I princip alla ämnen. Exempelvis finns Allakandos läxhjälp i Täby i: Fysik, kemi, bilogi, teknik, övriga naturämnen & NO samt matematik. Även i språk på alla nivåer i engelska, franska, italienska, japanska, kinesiska, svenska, spanska, tyska. Vi har också duktiga läxhjälpare i geografi, historia, religion och samhällsvetenskap & SO, samt ekonomiämnen som företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning. Kontakta oss nu för mer information!

Vilka åldrar & nivåer hjälper ni?

Vi hjälper alla åldrar & nivåer, oavsett ämne. Det innebär både på grundskolan i lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet, såväl som på gymnasiet för alla inriktingar och nivåer. Detta är inklusive naturprogrammet, samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet och IB — men självklart alla gymnasieprogram, från yrkesförberedande till teoretiska. Vi hjälper även många studenter på högskola och universitet, såväl som vuxna och företag. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Var i Täby finns Allakando?

Du kan få skräddarsydd läxhjälp i Täby från Allakando var du vill, både hemma och exempelvis på ett bibliotek. Vi finns inte bara på enskilda platser, utan i hela Sverige — oavsett om du bor centralt eller på landsbygden. Det innebär att vi även finns i närliggande kommuner och orter, men även såklart på platser som exempelvis Arninge, Ella gård, Ella park, Ensta, Gribbylund, Lahäll, Näsbypark, Roslags-Näsby, Skarpäng, Tibble, Täby Kyrkby, Viggbyholm med flera. Vi finnsi hela Täby, såväl som i resten av Stockholm. Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

I vilka mattekurser kan jag få en mattelärare i Täby?

Hos Allakando kan du få mattehjälp i Täby i Matte lågstadiet, Matte mellanstadiet, Matte högstadiet, Matte gymnasiet, Matte 1, Matte 2, Matte 3, Matte 4, Matte 5, Matte högskola, Matte Universitet, Matte IB med mera. Kontakta oss nu för skräddarsydd mattehjälp med en personligt utvald mattelärare!

Vilka språk & nivåer kan jag få hjälp med?

Du kan få undervisning med Allakando i Täby i Engelska Grundskola, Engelska Gymnasiet, Engelska Komvux/Högskola, Svenska Grundskola, Svenska Gymnasiet, Svenska Komvux/Högskola, Spanska Högstadiet, Spanska Gymnasiet, Franska Högstadiet, Franska Gymnasiet, Tyska steg Högstadiet, Tyska Gymnasiet. Även Italienska, Japanska och Kinesiska på alla nivåer.

Vilka kurser i naturämnen kan jag få hjälp i?

Vi hjälper dig med en riktigt bra läxhjälpare från Allakando i Täby i Kemi grundskola & kemi gymnasiet: kemi 1, kemi 2. Fysik grundskola & fysik gymnasiet: fysik 1, fysik 2. Biologi grundskola & biologi gymnasiet. Vi hjälper till på alla nivåer, från naturkunskap och NO på grundskolan till fysik, kemi, teknik & biologi på universitet/högskola.

Kan jag få hjälp i samhällsvetenskap eller ekonomi?

Absolut! Få hjälp från Allakando i Täby i SO grundskola & SO gymnasiet, Företagsekonomi Gymnasiet, Företagsekonomi 1, Företagsekonomi 2, Nationalekonomi, Redovisning. Även Business Management & Economics för IB och de flesta kurser på universitet & högskola i allt från FEK A & FEK B til statsvetenskap och juridik.

Förbättra dina chanser med läxhjälp i Täby

Att klaga på usla lärare och böcker som inte ger någonting kan kännas skönt, men faktum är att det inte förändrar något. Det är synd att fortsatt klaga och se hur situationen fortsatt leder till usla resultat på lokala och nationella prov. Då man märker att ett visst ämne inte är lätt att lära in så är det dags att ta den läxhjälp Täby ger via oss på Allakando. Vi är numera kända för att ge kunskapen såväl som lusten att studera mera. En perfekt kombination för den som vill ta sig vidare och verkligen lyckas med skolan oavsett vilka lärare och böcker den kommer att bjuda på.

Med rätt attityd så går det

Något som vi med säkerhet kan säga är att den attityd man har påverkar hur det går. Om du har bestämt dig för att ta hjälpen så kan du också bestämma dig för att du kan klara det här. Våra privatlärare kommer att hjälpa dig att tänka på detta vis. Dels så kommer de att hjälpa dig att förstå och lära in på rätt sätt, och dels så jobbar de med motivation så att du känner att det är väl värt att plugga på.

Det blir mycket roligare att studera tillsammans med en person som förstår att det kan vara svårt och som vet hur ämnet ska förklaras på bästa vis. Lusten kommer då man inser att man kan lära sig matte, engelska, svenska, franska och mer utan att uppleva att det är frustrerande eller jobbigt.