Läxhjälp Spånga

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Bra privatundervisning i Spånga

För att få bra betyg så måste man plugga, så är det för de allra flesta. Men om man inte förstår materialet så kan det bli svårt att klara detta på egen hand. Med en privatlärare från Allakando så blir inget för svårt. Vi erbjuder läxhjälp i Spånga för alla ämnen. Vår privatundervisning är utvecklad för att ge det stöd och den motivation som krävs för att komma igen och sedan fortsätta studera på högre nivå. Dessutom så leder vår effektiva studiehjälp till självkänsla som får eleven att inse att allt är möjligt om man bara vill!

Vill du så kan du

När föräldrar och elever hör av sig till oss för att höra sig för om privatundervisning så får vi ofta börja med att tala om att det går att lära sig. Det där med mattehjärna och språkhuvud stämmer inte. Alla som vill kan lära sig. Det bevisar vi gång på gång med hjälp av privatlärare som använder sig av vår metod. Det här är en metod som förutom sakkunskaper inkluderar motivation och inspiration. Du får känna hur det känns att lära in på rätt sätt och att själv lyckas lösa problem utan hjälp. Det ger självständighet och även glädjen som bör komma av studier. Det blir roligt att lära in och din naturliga nyfikenhet väcks till liv igen.

Vi säger att du kan om du vill för att vi vet att det är så. Om du har satt igång med privatundervisning så kommer du att få en plan som du och din privatlärare kommer att följa. Det är upp till dig att sätta målen och kanske kommer du att inse att de kan sättas lite högre än vad du först trodde var möjligt. Höj dina betyg och bli expert på det som först var så svårt. Med vår metod så kommer du att lära dig hur du gör detta och du kan sedan jobba på samma sätt med andra ämnen.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Spånga

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Personlig läxhjälp i Spånga

För att studiehjälp ska vara effektiv så måste den vara personlig. Om du får mattehjälp så kommer din privatlärare att se noga på det som du behöver hjälp med. Det kan vara så att ni upptäcker att du har missat viktiga bitar och att detta leder till att du inte riktigt förstår den kurs som du nu pluggar. Med skräddarsydd studiehjälp så kommer du snabbt att ta dig framåt. Din lärare fungerar som personlig mentor och lär ut på ett sätt som passar dig bäst.

Vi är noga med att matcha lärare och elever på rätt sätt. Det betyder bland annat att det blir lätt att ordna med studietillfällen då det går att träffas hemma eller lokalt i ett studierum. Kom igång så snart som du kan med läxhjälp i Spånga och se fram emot studier som blir så stimulerande och lyckade som de borde vara.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert