Läxhjälp Solna

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Privatlärare i alla ämnen i Stockholmsområdet
  • Toppstudenter från exempelvis KTH eller Handels
  • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Klara kursen med den bästa läxhjälp Solna har

För att få bra betyg och klara alla kurser som man måste ta under sin utbildning så kan man behöva lite hjälp. Även elever som har lätt för att lära in och som inte har missat något från tidigare kurser kan stundtals uppleva att det blir svårt då man inte får så pedagogiska förklaringar och studiematerialet kunde vara bättre. Investera i din framtid och ta läxhjälp i Solna av lärare som finns i närheten eller på andra håll i Stockholm! Det här är bästa sättet att klara kursen och kommande kurser på!

Bra att börja i god tid

Det är alltid smart att börja med privatundervisning så snart som man inser att det inte riktigt fungerar på en viss kurs. Man kan alltid diskutera varför och om läraren som man har på kursen verkligen är lämplig men det här kommer inte att ge så mycket. Att istället komma igång med läxläsning tillsammans med en privatlärare som vet hur man förmedlar kursens innehåll på ett pedagogiskt vis är bra mycket smartare.

När du pluggar extra med en av Allakandos lärare så kommer du snart att klara matte, engelska, franska, fysik, kemi eller vilken kurs det nu handlar om. Vi är också noga med att erbjuda verktyg som gör det lättare att ta till sig nytt material och som lär dig hur du kan planera på ett bra sätt och alltid plugga med en tydlig målsättning. Det kan du dra nytta av i alla skolämnen och faktiskt också generellt sett i livet.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Solna

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Solna hemma på kvällar

Något som gör våra privatlektioner i olika ämnen så pass populära är att du kan ta dem när du verkligen har tid. Ofta så blir det på kvällen och Allakandos privatlärare kan komma hem till dig. Då det här är en lärare som finns i Stockholm, kanske i samma kommun, så är det lätt att ordna med studietillfällen som passar både dig och läraren. Vi försöker alltid att matcha på rätt sätt så att ni kommer att trivas ihop vilket ger ännu bättre studier.

Om man vill så kan man också träffas på bibliotek eller kanske i skolans studierum. Du väljer när det passar dig och kommer överens med din lärare om hur ofta och när ni ska ses. Det blir inte mycket mer flexibelt än så!

En ny attityd och goda resultat

Något som vi är måna om är att visa vägen till lyckade studier. Det här betyder att den som gått omkring med känslan av att inte kunna kommer att få se att de faktiskt kan. Vi vet att du kan lära dig det som du vill. Din nya attityd är en viktig del av lyckade studier både idag och imorgon eftersom det är den som fortsatt kommer att leda till goda resultat.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert