Läxhjälp Södermalm

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Privatlärare i alla ämnen på Söder
  • Få högre betyg & större motivation
  • Hemma hos dig, i våra lokaler eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp på Södermalm för alla ämnen

Det går att göra en hel del för att styra upp betygen och se till att hänga med i skolan. Med Allakando så kan din utbildning bli ett rent nöje då du slipper uppleva stress och oro för ämnen som du inte är så bra på. Med läxhjälp Södermalm har via oss så får du stöd av en privatlärare som är expert på ämnet. Du kan kontakta oss och tala om vilket, eller vilka ämnen som du behöver höja dig i så kommer vi att matcha dig med rätt lärare.

En privatlärare som är expert

När du vänder dig till oss för att få hjälp i ett ämne som till exempel matematik så kan du räkna med att du får privatundervisning av en person som är expert på ämnet. Det betyder att du kan ta igen det som du har missat och också gå vidare mot nya mål. Faktum är att man ofta blir väldigt intresserad av ett ämne som matte då man äntligen förstår hur man ska tänka. Då är det en fördel att få hjälp av en person som kan hjälpa till med ytterligare utveckling.

Vi ser dock ingen mening med att du fortsätter med privatlektioner i all oändlighet. Vårt mål är att du ska lära in det som du ha missat och samtidigt få tekniken och metoderna som gör att du kan fortsätta själv. Det är det här som gör att du får friheten att studera vidare och ta fler kurser inom samma ämne med vetskapen om att du kommer att lyckas.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Södermalm

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Få läxhjälp på Södermalm som ger motivation

Motivationen är något som kan saknas då man har studerat på en vanlig skola i Stockholm och inte har fått den hjälp som behövdes då man först började halka efter. Det är ju fullt förståeligt att man tröttnar på ett ämne som blir för svårt. Det här kommer snart att förändras då du får läxhjälpen med en av våra privatlärare som vet hur man ska jobba för att känna inspiration och studieglädje.

Hur lång tid tar det att komma igen?

Precis hur lång tid det kommer att ta för dig att komma ikapp beror givetvis en hel del på hur mycket du har missat. Men du kan räkna med att det kommer att gå snabbt. Med fokuserad privatundervisning så spiller du ingen tid på onödig information. Du får läxhjälp på Södermalm som är skräddarsydd till dig och det är du som sätter upp målen. Tillsammans med din lärare så kan du göra upp en tidsplan för när målet ska vara nått. Det kan handla om några veckor eller mer.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert