Läxhjälp Sigtuna

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Börja med privatundervisning i Sigtuna

Allakando har privatlärare som brinner för att lära ut och motivera. De jobbar med vår metod för inlärning som gör det möjligt att klara varje ämne. Studieglädjen som du känner då du får läxhjälp i Sigtuna från oss ger mer energi. Istället för att undvika vissa ämnen så kommer du att se dem som spännande utmaningar som du klarar av. Boka in privatundervisning så snart som du kan för att förbättra dina resultat och för att få ut så mycket mer av dina studier.

Privatlärare för språk och matte

Det är vanligt att man behöver studiehjälp för ämnen som språk och matte men också för kemi, biologi och historia. Vi har privatlärare som kan lära ut det ämne som du behöver hjälp med. De har läst den kurs du läser just nu och de vet hur man förklarar så att du förstår. Det är det som är så bra med vår privatundervisning. Varje lektion kommer att fokusera på det som du behöver hjälp med. Du får en lärare som verkligen kan ämnet och som kan förklara pedagogiskt. Du slipper gissa eller hoppas på att boken kommer att förklara det som du inte greppar. På kort tid så blir du också riktigt duktig på ämnet och det gör att du äntligen kommer loss. Vi hjälper dig i hela Stockholm, se här.

När man får mattehjälp så märks det snabbt på skolresultaten. Proven går bättre när man vet hur man ska tänka och kan lösa problem på ett effektivt sätt. Den som tidigare inte alls förstod vad matematik ska vara bra för ser fram emot nya utmaningar och den glädje som kommer av att lyckas. Det är helt möjligt att gå från att vara underkänd till att få högsta betyg. Men viktigare än betyget är just motivationen och glädjen som läraren förmedlar och som man tar med sig till kommande kurser.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Sigtuna

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Sigtuna hemma eller i skolan

Du väljer själv var du vill få privatundervisning. Ibland så kan det vara lättast att träffas hemma under kvällstid då allting är lite lugnare. Men om du föredrar att få läxhjälp i Sigtuna under morgonen då du har en håltimme så går detta också att ordna. Din privatlärare från Allakando finns lokalt och det gör det lätt att ordna med studierna. Ni träffas då tiden räcker till och kan då jobba vidare med den plan som ni har lagt upp. Med tiden så kommer du inte längre att behöva coachen då du lär dig hur du ska lägga upp dina studier. Med god planering så kan du lyckas med allt.

Boka in ett möte med privatläraren som vi rekommenderar och kom igång med den studiehjälp som kommer att göra stor skillnad för dig. Det tar inte många lektioner att komma loss och betänk att dina studier kan bli en källa till inspiration och glädje. Det gör att du fortsatt ser fram emot att lära in nytt och att gå vidare med dina studier till högre nivå.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert